24 nov 10, 23:04:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 248
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Akatsuki  (Megtekintve 661828 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3435 Dátum: 11 ápr 24, 18:39:15 »

Az igaz... erre nem gondoltam ^^ De amúgy madara elvileg már minden elemet ismer, csak azt nem tudjuk, hogy a narancsmaszkban mennyit tudott. A föld az biztos,  meg sztem a tűz is, de ez lehet vmi víz jutsu. Sok dolog derül még majd ki a közeljövőben róla amúgy, főleg, hogy most megint szerepe lesz mangában.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #3436 Dátum: 11 ápr 24, 18:48:29 »

Hát igen, mivel megjelent most elvileg arra számíthatunk, hogy elmond magáról valamit, amiért ilyen hősiesen küzdött a haderő Mosolyog DE sztem a rinnegan miatt minden elemet ismer, mert aki birtokolja azt, az "minden" jutsut megtanulhat. Ezt Jiraiya is mondja, amikor csodálkozik, hogy az animal path miért csak idézést használ.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #3437 Dátum: 11 ápr 25, 11:45:56 »

A Naruto manga topic hsz-eit olvasva én is szkeptikus lettem a ki is lehet Tobi kérdéssel kapcsolatban.
     Először is tisztáznám a fogalomhasználatom:
Uchiha Madara: A konohai történelem jól ismert figurája.
Tobi: Az a karneválmániás sharingan-használó, aki maszkok viselésében éli ki a szenvedélyeit és beleszeretett a hold szemébe ikszdé .

Bár már elvileg megvolt a nagy leleplező rész, hogy Tobi=Uchiha Madara, de még mindig túl sok a homály...
Megpróbálom összefoglalni a tényeket, hogy hátha akkor tisztábban látunk. Kérek mindenkit, ha hülyeséget írok szóljon és kijavítom vagy, ha kihagytam valamit akkor adja hozzá az alakulóban lévő listánkhoz.

Tehát:

1. Uchiha Madara megütközött Hashiramával a Végzet Völgyében, az utóbbi győzött és halottnak hitte Madarát.
2. Vagy emiatt a csata miatt vagy valamilyen más okból Tobi gyengébb, mint fénykorában, a karja Zetsus trutyiból van.
3. Tobi jelenleg ugyanazt a gitárhoz hasonló azonosítatlan tárgyat hurcolja magával, amivel anno Madara harcolt.
4. Minato a Kyuubi támadás idején "felismerte". Ekkor más volt a maszkjának a mintázata. Később a Kyuubi említést tesz egy általa Madarának aposztrofált személyről Sasukénak.
5. Itachi megtalálta Tobit, "tudta", hogy ő Madara.
6. Tobi irányitotta a IV. Mizukagét(, aki egyébként egy Jinchuuriki) a sharinganjával, Kisame rögtön felismerte.
Itt is említi a "Hold szeme" tervét. Megalapítattja az Akatsukit Nagatoval, Tobi a főgonosz
7. Már jó pár éve életben van ennek köszönhetően ismeri Konoha történelmét, felső vezetőit stb.
8. Kabuto fel tudott támasztani valakit, akitől Tobi fél."De megnyugodhatsz nem mondom el senkinek."-mondja Kabuto Tobinak. Tehát ez valami titok is.
9. Tobi feltehetően egy Uchiha, mert túlzottan is azonusulni tud az Uchiha klán céljaival(=gyűlölet), túl sokat tud a sharinganról, túl jól használja és meg van benne az Uchiha-féle büszkeség/gőg ki hogy hívja.
10. Maszkot visel annak ellenére, hogy mindenhol Madaraként mutatkozik be tehát elvileg már nincs titkolnivalója.
11. Zetsu még mindig Tobizza Kabutoval egyetemben. "Úgy éreztem, hogy először hozzád kellene beköszönnöm Tobi. Elnézést mostanában Madaraként szerepelsz, nemde?"-Kabuto
12. Még mindig nem láttuk Madara Mangekyou-ját annak ellenére, hogy az a dimenziókapus átvívő technika, amit használ csak azzal használható.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 17:46:25 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #3438 Dátum: 11 ápr 25, 11:58:00 »

Én azt gondolom hogy lehet akár a testvére a dobozban, de az is lehet hogy ő nem Madara hanem a testvére és Madara van a dobozba, én ezen a véleményen vagyok Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3439 Dátum: 11 ápr 25, 14:05:37 »

...  Kérek mindenkit, ha hülyeséget írok szóljon ...

Hülyeséget nem írsz, csak annyit mondanék, hogy van külön "Ki is lehet Tobi?" téma:
http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=411.0

Ami jelenleg zárva van. Lásd utolsó hsz-ét. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #3440 Dátum: 11 ápr 25, 17:09:31 »

A Naruto manga topic hsz-eit olvasva én is szkeptikus lettem a ki is lehet Tobi kérdéssel kapcsolatban.
     Először is tisztáznám a fogalomhasználatom:
Uchiha Madara: A konohai történelem jól ismert figurája.
Tobi: Az a karneválmániás sharingan-használó, aki maszkok viselésében éli ki a szenvedélyeit és beleszeretett a hold szemébe ikszdé .

Bár már elvileg megvolt a nagy leleplező rész, hogy Tobi=Uchiha Madara, de még mindig túl sok a homály...
Megpróbálom összefoglalni a tényeket, hogy hátha akkor tisztábban látunk. Kérek mindenkit, ha hülyeséget írok szóljon és kijavítom vagy, ha kihagytam valamit akkor adja hozzá az alakulóban lévő listánkhoz.

Tehát:

1. Uchiha Madara megütközött Hashiramával a Végzet Völgyében, az utóbbi győzött és halottnak hitte Madarát.
2. Vagy emiatt a csata miatt vagy valamilyen más okból Tobi gyengébb, mint fénykorában, a karja Zetsus trutyiból van.
3. Tobi jelenleg ugyanazt a gitárhoz hasonló azonosítatlan tárgyat hurcolja magával, amivel anno Madara harcolt.
4. Minato a Kyuubi támadás idején "felismerte". Ekkor más volt a maszkjának a mintázata. Később a Kyuubi említést tesz egy általa Madarának aposztrofált személyről Sasukénak.
5. Itachi megtalálta Tobit, "tudta", hogy ő Madara.
6. Tobi irányitotta a IV. Mizukagét(, aki egyébként egy Jinchuuriki) a sharinganjával, Kisame rögtön felismerte.
Itt is említi a "Hold szeme" tervét. Megalapítattja az Akatsukit Nagatoval, Tobi a főgonosz
7. Már jó pár éve életben van ennek köszönhetően ismeri Konoha történelmét, felső vezetőit stb.
8. Kabuto fe tudott támasztani valakit, akitől Tobi fél."De megnyugodhatsz nem mondom el senkinek."-mondja Kabuto Tobinak. Tehát ez valami titok is.
9. Tobi feltehetően egy Uchiha, mert túlzottan is azonusulni tud az Uchiha klán céljaival(=gyűlölet), túl sokat tud a sharinganról, túl jól használja és meg van benne az Uchiha-féle büszkeség/gőg ki hogy hívja.
10. Maszkot visel annak ellenére, hogy mindenhol Madaraként mutatkozik be tehát elvileg már nincs titkolnivalója.
11. Zetsu még mindig Tobizza Kabutoval egyetemben. "Úgy éreztem, hogy először hozzád kellene beköszönnöm Tobi. Elnézést mostanában Madaraként szerepelsz, nemde?"-Kabuto
12. Még mindig nem láttuk Madara Mangekyou-ját annak ellenére, hogy az a dimenziókapus átvívő technika, amit használ csak azzal használható.

13.Madara nem lehet Obito mivel Madaranak a bal szemét láttuk amikor Konan ellen harcolt.. és az Izanagi miatt lecsukódik..

8.adikat be bírnád linkelni ahol ezt mondja?Nevet köszi:D
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #3441 Dátum: 11 ápr 25, 17:28:01 »

És Obito hogy jött most ide ?:/
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Zer0
*

« Válasz #3442 Dátum: 11 ápr 25, 17:39:29 »

Próbált magától hozzátenni vmit Nevet

Am azt akkor mindja, mikor először megidézi az akatagokat. 480-490 körül van asszem Mosolyog
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3443 Dátum: 11 ápr 25, 17:43:36 »

a 8.: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/4    

« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 17:49:17 írta Feketefold » Naplózva

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3444 Dátum: 11 ápr 25, 18:27:17 »

tudom hogy a ez nem ide tartozik és a ki is lehet tobi topic le vaan zárva de ha tobi madara lenne (mert annak adta i magát) akkor simán leverte volna hashiamát a téridő jutsuival.meg mi az hogy madara hus vér ember oszt leszedi a karját és trutyi van benne nem hus,vér,csont.és abba bizot waok hogy nem zetsu volt mert látta a chakra áramlását de nem ugy ahogy egy 3 pontos sharingan látja valahogy más volt a látása.mert aki sharingannal néz az chakraáramlást lát(lásd kakashi gaiden obito sharingannal nézi rint és látja a felkavarodott chakrát) meg etet itt aval hogy a hashirama által okozott sérulések még nem gyógyultak be.hát legyen akármilyen sérülés 40-50-60 év alatt csak begyógyul.amikor sasuke vs naruto rasengan vs chidori volt akkor naruto életben maradt(jöhettek aval hogy gyorsan gyógyul akkoris ha bekapsz egy olyan ütést nem 10 év míg felépülsz (Ő felépült hamarabb mondjuk mondjuk de az naruto)).és hashiama mivel tudot volna olyan sérülést okozni (csinál egy karót és valagán bedugja  szályán kihuzza vagy mi).nekem ne mondja senki hogy az madara.ő csak egy utánzat........innen OFF bocsi ha megsértettelek chakra ezzel de muszály volt beszóljak............
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 18:28:02 írta naruto96ricsmond » Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #3445 Dátum: 11 ápr 25, 18:58:28 »

Idézet
(csinál egy karót és valagán bedugja  szályán kihuzza vagy mi)

Majdnem leestem a székről ezt olvasva  ikszdé ikszdé
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3446 Dátum: 11 ápr 25, 19:15:02 »

Mivan, ha Madara teste legyengült annyira, hogy az már életképtelen, ezért a lelke beköltözött egy ideiglenes testbe, amit most láthatunk. Éppen ezért amíg vhogy nem tud szerezni magának normál testet, addig nincs full ereje. Sztem most FMS-je sincs Mosolyog

És nézd meg a Deidara vs Sasukét, Sasuke is így lát... A sharingan a csakra áramlást + a színt látja. Most a szín mód volt bekapcsolva tobinak. Ennyi.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3447 Dátum: 11 ápr 25, 19:44:17 »

de ha nincs fms-je akkor sharingaja se lehetne....kicsit gondolkozzál már el rajta
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 19:46:11 írta naruto96ricsmond » Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3448 Dátum: 11 ápr 25, 20:03:28 »

Danzou nem Uchiha van sharinganja, használni is tudja ergó egy átlag ember+sharingan=sharingan-használó, de mangekyou-ja már nem lehet egy átlag embernek.Kivétel erősíti a szabályt lsd Kakashi neki viszont már majdnem gyerekkora óta megvan.
Naplózva

miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3449 Dátum: 11 ápr 25, 20:14:30 »

de ha nincs fms-je akkor sharingaja se lehetne....kicsit gondolkozzál már el rajta
Bocsi, de szerintem inkább neked kellene elgondolkozni.
Attól, hogy egy Uchihának nincs FMS-ja, simája lehet, lásd Szöszke, az Itachi elleni harc előtt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 248
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins