Ööööö, STM?
1.Nem tudom, hogy mennyire olvasod figyelmesen a mangát, de
szerintem nem láttad Konoha-t felülnézetből.
Az egyetlen, ami maradt belőle, azok a szobor fejek, meg egy akkora kráter, hogy Luxemburg elfér.
És
ne csak a FŐBB szereplőket számold, hiszen Tsunade utolsó jutsu-ja nem mindenkit tudott elérni egyrészt,
és nem 10 shinobit ölt meg, hanem minimum 200-300 + talán 1000-et, csak hát ugye nem mutatta Kishi az összeset.
Hiszen
kb 30 embert látunk életben most a mangában, hol van ergo a többi.
2.Az IB csak azért állt egyhelyben a csatában és védik nagyon, mert Nagato-nak valamiért nagyon fontos a test.
Biztos a szíve-csücske!
3.A Titokra
egész Konoha-nak kellett rájönnie rengeteg jelből és rohadt sok idővel - kb 1 vagy 2 hét -,
még Jiraiya is az utolsó pillanatban jött csak rá, amikor rájött az "Én-bizza-ismerlek-titötök" játék.
És most hogy kiderült, akkor mi van? Hiszen azt sem tudják, hogy hol van a legmagasabb pont.
4.
A Kyuubi-t nem hasonlítottam hozzá, de vald be, hogy egy ilyen 6 fős brigáddal simán elintézte volna az Elsőt.
Tehát én
az Első Hokage-hez hasonlítottam, nem pedig a Kyuubi-hoz.
5.Pein-nek ugyan vannak gyenge testei, mint az EB, de mind
a 6 Pein tesz ki egy személyt, mert alapjából
a 6 emberke olyanok, mint Kankuro bábjai.6.
Szöcske-t meg - és most bocsánat, ha megsértek egy Szövske fant -, de őt
Pein-hez hasonlítani
ugyanolyan röhejes, mint Pein-t a Kyuubi-hoz. Ha esetleg az EGÉSZ TAKA SEGÍTENE ÉS MEGLENNE AZ ÁTOK
PECSÉT ÉS ÚGY A MANGEKYO SHARINGAN, akkor mondhatod, hogy bedarálhat 1-2 testett, de így! Ne felejtsd
el, hogy külön is erősek a testek, és hogy Szöcske még így is gyengébb Jiraiya-nal, plusz ő csak
a pusztítás nagysága érdekli, nem nagyon használ már stratégiát - ha igem, az sem jön be, lásd Hachibi-t.
7.
A Kakashi vs Pein harcot szerintem nem olvastad el, mert ott Kakashi már azelőtt barnában volt,
mielőtt a DB odaért. És Kakashi még Choji és Choji apjával + 3 shinobi-val sem tudta legyőzni.
8.Nem tudom, mennyire nézzel utána dolgoknak, de Hanzou amikor először találkozott a Saninok-kal, akkor
kb 3-5 évvel lehetett idősebb. És nem lehet tudni, hogy mikor vette át Pein a hatalmat, lehet, hogy
már a sorozat előtt néhány évvel kicsinálta.
9.
Madara szándéka Konoha pusztulása és a világuralom, a bijuukat már nem tudta bevenni, mert
már levoltak pecsételve egyrészt, másrészt meg csak a Kyuubi az egyetlen bijuu, amit ő tudott írányítani,
de az sem derült ki, hogy hogyan.
10.Igaz, hogy
fiatalabbon erősebbek a harcosok, ez igaz Jiraiya-ra, Tsunade-hez és orochimaru-ra nézve is,
szal hogy akkor fiatalon harcoltak Hanzou ellen, nem jelent semmit, mert akkor minimum 20-30-40 év körüliek
lehettek, nem pedig 10-18!
Egyébb kérdés, ami az előző hozzászolásomban nem értettél meg teljesen?
Elismerem, túlerőltetti magát, de azt is csak a Kyuubi miatt van.