Akkor felsorolnám a véleményemt az Akatsukiról:
1. Pein, aki istennek hiszi magát, és istenként viselkedik. Tény hogy erős, mint a többiek. Mivel Kage-szintű harcosok, de ugyanakkor aki ennyire megalomán, hogy százmilliókat akar megölni egy jutsuval, és a háborúja után nem császár, király vagy egyéb, hanem isten akar lenni arról meg van a véleményem. Függetlenül attól, hogy menniyre erős.
Azokívül kiirtott egy egész faliut. Beleértve a gyerekpopulációt is, és nem is szólva az esőninják volt alkalmazottaikról és azok a családjáról.
Hogy isten akar lenni az egy dolog. (A japán császárok is istenként viselkedtek, és ezzel talán ninc is akkora baj.) De ezutóbbi tette önmagáért beszél.
2. Sasori: akinek az a "művészete" (nem jutsukét tekint rá, hanem művészetre), hogy élő emberekből bábút csinál az számomra elég beteg hajlam. Ha igazi bábokat csinálna az ellenségei külseje alapján az még egy dolog. De ezutóbbit elég betegesnek tartom. Láttad a Viasztesteket? És csodáltad ott a gyilkost. Pedig detto. Csakhogy azok abábúk nem tudnak gyilkolni.
Egyébként még a sajtá nagyanyja is őrültnke titulálta, amikor megölte.
3. Deidara: akinek az a művészete, hogy táegyakat gyárt, amiket felis robbantani. Azzal nincs bajom, mivel láttama kollekcióját, amikor Itachinak megkeresték. Nagyon érdekes szobrokat csinált. De neki nem a gyártás volt a művészete, hanem az, hogy felrobbantsa vele az emberkéket. Miközben anniyra dilis volt, hogy még saját magából is bombát csinált.
![>.<#](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/nugget.gif)
4. Kisame: le akarta csapni Naruto lábát csakúgy hobbiból, amikor egy egyszerű genjutsuval könnyen rávehető, hogy kövessek őket az egy kicsit magáért beszél.
5. Itachi: erről már beszéltem régebben és máshol. Nem volt gonosz ez igaz, de tundnia kellett volna különbséget tennie a parancs és a család között. Ez még egyszer nem fejteném ki, mert akkor is elég hosszú volt. Talán ő az egyetlen, aki nem vihogó, de egy okos ninja ha már informálta a Hokaget mindenről, akkor fogta volan Sasuket és eltűntek volna. A konohaiakra bízva a dolgot. Nem volt őrült csak hülye.
6. Hidan: itt egyetértés van.
![Pontosan](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/yes.gif)
7. Kakuzu: emberi sziveket lop magának, ahelyett hogy igazi bábmester lenne mint Sasori, vagy legalább idézett mocsári zombikkal dolgozna.
![Lehánylak](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/hany.gif)
Vagy keresne valami hasonlót.
8. Konton nem valami ismeretes. Keveset szerepelt. Eddig szereplése és élettapasztalataim által engem a depressziós rockerlányokra emlékeztet. Azza la különbséggel, hogy valószínűleg nem rocker, de én ezt inkább a jelleméről mondtam. Aki tudja miről van szó az tudja. De ő ismeri legrégebb óta Peint így ő sem lehet sokkal másabb.
9. Zetsu=kannibál.
Egy dologban igazatok van. 9 Kage-szintű vihogó őrült. De akik többszázmillió embert akarnak megölni, hogy aztán háborúzzanak, amikor minegyikük már megélt legalább egy háborút (Kakuzu többet is), és olyan veszélyes lényeket gyűjtenek, és istenként akarnak viselkedni, mialatt a többségülnek beteges művészete ill. vallása van... nos erre utaltam.