25 feb 17, 12:08:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)?  (Megtekintve 147045 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #600 Dátum: 13 feb 13, 17:24:19 »

Ha már Unohana, akkor legyen pár harc vele:

1. Unohana vs 13 osztag kapitányai ( egyenként )
2. Unohana vs az Espada ( egyenként )
3. Unohana vs Gin
4. Unohana vs Tousen  ( hollow alak )
5. Unohana, Kyouraku és Ukitake vs Yamamoto ( nem használhat Bankai-t )
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 13, 18:24:18 írta TsunadeHime » Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #601 Dátum: 13 feb 13, 20:43:53 »

TsandeHime nem először vitatnád meg a Kid Zaraki Kenpachi vs All Stern Ritter (Haschwald és Bach nincs benne)
párbajt?
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #602 Dátum: 13 feb 13, 21:04:55 »

Bocs, nem láttam  smirksweat

Zaraki Kenpachi vs az összes Stern Ritter

Hányan is vannak akikről tudunk is valamit? Négyen, öten? Aztán még van akiről nem sokat  tudni. Szerintem a Stern Ritter nyerne, főleg a túlerő miatt. Pl. ott van As Nodt, aki leverte Byakuyu-t, pedig ő sem egy ijedős típus.
Bár nem vagyok benne biztos, mivel még nem láttuk Zaraki teljses erejét.

Na, most várom a választ az Unohanas harcokra, Zaraki kapitány  kacsint
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #603 Dátum: 13 feb 14, 21:07:46 »

Szerintem kenetrbe verné az összeset meg mitől is féne hogy nem kap erős ellenfelet Nevet eddig is ezért fogta vissza magát, a lényeg a lényeg sorba úgy levágná őket mint a libákat  bow

1. Unohana vs 13 osztag kapitányai ( egyenként ) : Yamamoto kivételével szerintem mindenki megverne bár kétes lenne a küzdelem Kyouraku ellen akinek még nem ismerük az igazi erejét de szeintem őt is leverné.
2. Unohana vs az Espada ( egyenként ): Az Espada-k bár egyenként erősek de nem eléggé hogy megverjék Unohanát az 1-3 espada-val lenne igazán nagy harc de főleg Barranggal aki meg bírná szorítani bár ha nem használják ellene a saját elporlasztós technikáját nem lehet legyőzni 50-50%-ot adnék nekik.
3. Unohana vs Gin: Egyértelműen Unohana simán meggyógyítja magát.
4. Unohana vs Tousen  ( hollow alak ): Tousennek esélye sem lenne egy ilyen színtű kardforgtó ellen ugyhogy számára ez bukott meccs.
5. Unohana, Kyouraku és Ukitake vs Yamamoto ( nem használhat Bankai-t ): Fuuu ez egy nagyon szoros és kimerítő harc lenne mind a 4-ük számára csak itt sok a változó pl Ukitake eltudja-e nyelni a tüzet is vagy nem? Unohana visszatudja hozni a többieket a hamuból is ha porig égnek (ezt kétlem) ...
Yama harcolt már egyszer az ikerzanpakutos fiukkal és bírta a lépeést úgyhogy én Yamára fogadnék.
Naplózva

Szalonna
Gennin
*

« Válasz #604 Dátum: 13 feb 14, 21:48:16 »

Unohana, Kyouraku és Ukitake vs Yamamoto ( nem használhat Bankai-t )

Szerintem azért hárman legyőznék Yamát ha csak shikait használhat. Mikor harcolt Kyouraku és Ukitake ellen akkor mindenki csak shikait használt, ebben a csatában viszont a három kapitány a teljes erejét használja...
Ukitake valszeg visszatudja lőni a tűz típusú támadásokat (a másolatos fillerben vissza is lőtte Yama tűz típusú támadásait) és szerintem még sok fajta támadással megtudja ezt tenni(víz, kidou, szél stb...)bár ez csak az én véleményem. Szóval eljátsszák ugyanazt Kyourakuval mint amit Stark ellen is, hogy az uccsó pillanatban helyet cserélnek és Ukitake visszalövi a támadást és így fárasztják Yamát. Unohana is közben támad teljes erővel és ha sérül vki közülük akkor gyorsan meggyógyítja. Meg hát Kyouraku is a kellemetlen shikai képességekkel támadhat  és bankait még nem ismerjük. Ez mondjuk Ukitakére is igaz neki is biztos erős a bankaia.Úgy gondolom hosszú, nehéz és fárasztó csatában győzne a három kapitány.

« Utoljára szerkesztve: 13 feb 14, 22:03:17 írta Szalonna » Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #605 Dátum: 13 feb 14, 22:31:45 »

Én is úgy gondolom, hogy a három kapiátány legyőzheti Yamát. A fillerekben ők hárman mindig úgy voltak beállítva, mint a három legerősebb kapitány. Jó néhányszor volt utalás arra, hogy ők egyesített ereje vetekszik a főparancsnokéval.

Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #606 Dátum: 13 feb 18, 20:48:20 »

Na ugrasszuk egymásnak a 3 kölyököt. A két zsenit és a gyilkológépet.

Kid Zaraki VS Kid Ichimaru & Toshiro

Naplózva

TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #607 Dátum: 13 feb 18, 21:08:40 »

Ez unfair, Zaraki úgy hazavágná őket, hogy az még nem is lenne vicces  ikszdé Unohana-t rendesen megízzasztotta, sőt, erősebb is volt nála, nem hiszem, hogy két zöldfülű le tudná őt nyomni. Inkább legyen egy ilyen:

Kid Zaraki vs Grimmjow

És pár más harc:

Unohana vs Shinji
Harribel és Yoruichi vs Kisuke és Nnoitra

Nelliel vs a Gotei 13 női hadnagyai ( Rukia, Metsumoto, Nemu, Isane, Hinamori és Kyouraku hadnagya)
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

« Válasz #608 Dátum: 13 feb 19, 17:15:47 »

Unohana vs Shinji: Unohana ez nem kérdés. Bármennyire is trükkös Shinji kardjának képessége elég ha nyom egy Bankai-t és vége vagy nem hagyja magát meghalni.

Harribel és Yoruichi vs Kisuke és Nnoitra: Kisuke-re alapozva ők az esélyesebbek, mondjuk ha először a 2 shinigami elintézik a espádákat az ellenfél csapatában akkor ketten maradnak szemtől szemben, ahol Yourichi bármennyire lehet gyors vagy erős Urahara lekötözi egy 80 kidou-val majd felrobbantja egy 90-e s hadou-val.

Nelliel vs a Gotei 13 női hadnagyai: Neliel-nek adnám a győzelmet 60-40 aarányban. mégiscsak ő volt a 3. espada. De egyéként nem nagyon tudnak labdába rúgni mellette, némelyiküket egy cero eltörölné. Viszont ha Yachiru-t és belevesszük akkor ott még lehetnek rejtett erők így összeségében Yachiruval kiegészülve ha egyszerre rontanak rá 45-55-re a hadnagyokat hoznám ki győztesnek.
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #609 Dátum: 13 jún 23, 00:16:23 »

Ez unfair, Zaraki úgy hazavágná őket, hogy az még nem is lenne vicces  ikszdé Unohana-t rendesen megízzasztotta, sőt, erősebb is volt nála, nem hiszem, hogy két zöldfülű le tudná őt nyomni. Inkább legyen egy ilyen:

Kid Zaraki vs Grimmjow

A fentiék fényében én egy Starkot raknék ellene, nem egy olyan Grimmjowot, aki gyengébb volt annál a Nnoitranál akit Kenpachi legyőzött, míg a Grimmjowot leverő Ichigo nem. Oké, nem volt csúcsformában eperke, de amúgy se nyert volna. Mondjuk a Kenpás harcokkal szerintem érdemes lenne várni amíg megtudjuk hogy Yamamotot is kettészelné a powerup után, vagy csak a Kyoraku-Ukitake párosnál lesz háromszor erősebb. Nevet

Nelliel a hadnagyokat pontosan 6 vágással intézi el, de ha közel állnak egymáshoz akkor lehet kevesebb. Ha nem változik vissza, akkor semmi esély nincs rá hogy ebből a helyzetből rosszul jöjjön ki.

A Kisukés harcban egyetértek, az espadák nem sok vizet zavarnának (oké, Harribel próbálkozna, de ő is csak a szóvicc miatt), kettejük harcát meg simán viszi Urahara.

Volt még régebben egy pár Unohanás harc.

Gin ellen például szerintem nem nyerne, ha a ma már kettészelt barátunk komolyan veszi a kezdetektől, és úgy indít mint Aizen ellen. Ha konkrétan semmi, de tényleg semmi nem marad négyeskéből akkor nem fogja tudni visszahozni magát. Gin-nel ez a baj úgymond, aki nem tud nagyon gyorsan mozogni, vagy nincs nagyon erős védelme, az esélytelen. Poén, hogy egy Hitsugaya vagy Soifon kisebb valószínűséggel halna meg, mert rájuk sajnálná a végső skilljét. ikszdé

Meg ott volt a 3 kapitány vs. Yamamoto bankai nélkül meccs... Az öregnek ez túl sok lenne, főleg ha feltételezzük hogy ukitake most nem próbál meg felköhögni 2 percenként 3 tüdőt. Nem csak hogy több irányból kell figyelnie a támadásokra, de a 3 legerősebb kapitány az ellenfele, akik között még egy nagyon túlerősített unohana is ott van...

És akkor jöjjön pár új harc is, ne haljon már ki teljes a topik...

Renji vs. összes kapitány (nyilván egyesével)
Renji ts után vs. Grimmjow ts előtt
Shinji vs. alap Ulqiorra
Kensei vs. TS előtti "sima" Vizard Ichigo
Tudom, hogy én mondtam még fent hogy hanyagoljuk a Kenpás harcokat, de erről érdekelne a véleményetek: Kid Kenpachi vs. "Vasto Lord" Ichigo
És hogy bebizonyítsam, hogy Inoue igenis képes harcolni: Inoue (Time skip előtt) vs. Tousen (Time skip után)
Naplózva

Szalonna
Gennin
*

« Válasz #610 Dátum: 13 jún 24, 09:47:10 »

Renji vs. összes kapitány (nyilván egyesével):
Szerintem kikapna a legtöbb kapitánytól. Talán Komamura és Tousen ellen lenne esélye. A mostani kapitányok közül sem hiszem hogy letudna győzni bárkit is. Majd most gyúrás után lehet esélyesebb lesz több kapitánnyal szemben is, bár a kapitányok is erősödnek szóval nem lehet tudni.

Renji vs Grimmjow:
A nulladikosoknál lehet felerősödik annyira Renji, hogy egy szinten legyen Grimmjowal, vagy talán erősebb is. Szoros lenne a küzdelem 50-50.

Shinji vs alap Ulqiorra:
Ha Shinji mindent használhat(hollow erő, shikai, bankai) akkor szerintem ledarálná Ulqit. Nem is lenne szüksége minden erejére ha Ulqi csak alap állapotban harcolhat.

Kensei vs vaizard Ichigo:
Valószínűnek tartom, hogy Kensei nyerne, sztem nagyon erős...

Kid Kenpachi vs "Vasto Lorde" Ichigo:
Talán Ichigo esélyesebb, de nem lenne egyszerű dolga 55-45...

Inoue vs Tousen:
Hát Tousen "ránéz" és nyert is kb Nevet .

« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 13:26:58 írta Szalonna » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #611 Dátum: 13 jún 24, 16:58:36 »

Szalonna azért gondold meg,szerintem Tousennek nehéz dolga lenne,mivel Timeskip előtt már meghalt.
Tehát az utáninak sok esélyt nem adok max 40%,ha meg tud jelenni akkor már nyert ikszdé
Naplózva

Szalonna
Gennin
*

« Válasz #612 Dátum: 13 jún 24, 20:53:30 »

Ja igaz azt nem is figyeltem Nevet Hát jó akkor Orihime nyerne!

Új harcok:

Wonderweiss vs Kenpachi

Hachi vs Szayel

Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #613 Dátum: 13 aug 05, 18:31:29 »

Wonderweiss vs Kenpachi
Ken-chan simán leveri a tűzoltó gyereket

Hachi vs Szayel
Hachi magas szintű kidou-i ellen nem lenne esélye Szayel-nek

új
Isshin vs Grimmjow
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #614 Dátum: 13 aug 05, 18:47:35 »

Grimmjow mostani erejét nem láttuk,tehát a régit tudom figyelembe venni.
Az alapján Isshin simán ellátná Grimmjow baját.
Aizen ellen is egy ideig egyedül harcolt és határ körülire szorította sima zpvel +getsugaval.
Gubó elleni harcnál is ő sebezte meg a legkomolyabban.Amit AIzen el is ismert.
Ezen alak ellen Ichigo legalább Bankaion küzdött és csak maszkkal tudott komolyabbat elérni.
Pedig ennél gyengébb volt Grimmjow ellen, igaz elszántabb is.

Ha mostanit vesszük egyiknek se láttuk a végső erejét.Még ha sokat is erősödött szerintem Isshin Bankaiától se perc kikapna.
Persze van meglepetés faktor ha előbb reagál.Példáúl van olyan sebzés is amitől nem tud Bankaiozni.
Ha százalékozni kéne legalább 70-30 Isshin javára,de még változhat.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 05, 18:48:46 írta K ichigo » Naplózva

Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins