Ez unfair, Zaraki úgy hazavágná őket, hogy az még nem is lenne vicces
Unohana-t rendesen megízzasztotta, sőt, erősebb is volt nála, nem hiszem, hogy két zöldfülű le tudná őt nyomni. Inkább legyen egy ilyen:
Kid Zaraki vs Grimmjow A fentiék fényében én egy Starkot raknék ellene, nem egy olyan Grimmjowot, aki gyengébb volt annál a Nnoitranál akit Kenpachi legyőzött, míg a Grimmjowot leverő Ichigo nem. Oké, nem volt csúcsformában eperke, de amúgy se nyert volna. Mondjuk a Kenpás harcokkal szerintem érdemes lenne várni amíg megtudjuk hogy Yamamotot is kettészelné a powerup után, vagy csak a Kyoraku-Ukitake párosnál lesz háromszor erősebb.
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)
Nelliel a hadnagyokat pontosan 6 vágással intézi el, de ha közel állnak egymáshoz akkor lehet kevesebb. Ha nem változik vissza, akkor semmi esély nincs rá hogy ebből a helyzetből rosszul jöjjön ki.
A Kisukés harcban egyetértek, az espadák nem sok vizet zavarnának (oké, Harribel próbálkozna, de ő is csak a szóvicc miatt), kettejük harcát meg simán viszi Urahara.
Volt még régebben egy pár Unohanás harc.
Gin ellen például szerintem nem nyerne, ha a ma már kettészelt barátunk komolyan veszi a kezdetektől, és úgy indít mint Aizen ellen. Ha konkrétan semmi, de tényleg semmi nem marad négyeskéből akkor nem fogja tudni visszahozni magát. Gin-nel ez a baj úgymond, aki nem tud nagyon gyorsan mozogni, vagy nincs nagyon erős védelme, az esélytelen. Poén, hogy egy Hitsugaya vagy Soifon kisebb valószínűséggel halna meg, mert rájuk sajnálná a végső skilljét.
![ikszdé](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/ikszd.png)
Meg ott volt a 3 kapitány vs. Yamamoto bankai nélkül meccs... Az öregnek ez túl sok lenne, főleg ha feltételezzük hogy ukitake most nem próbál meg felköhögni 2 percenként 3 tüdőt. Nem csak hogy több irányból kell figyelnie a támadásokra, de a 3 legerősebb kapitány az ellenfele, akik között még egy nagyon túlerősített unohana is ott van...
És akkor jöjjön pár új harc is, ne haljon már ki teljes a topik...
Renji vs. összes kapitány (nyilván egyesével)
Renji ts után vs. Grimmjow ts előtt
Shinji vs. alap Ulqiorra
Kensei vs. TS előtti "sima" Vizard Ichigo
Tudom, hogy én mondtam még fent hogy hanyagoljuk a Kenpás harcokat, de erről érdekelne a véleményetek: Kid Kenpachi vs. "Vasto Lord" Ichigo
És hogy bebizonyítsam, hogy Inoue igenis képes harcolni: Inoue (Time skip előtt) vs. Tousen (Time skip után)