Shiro
|
 |
« Válasz #150 Dátum: 09 júl 31, 11:03:45 » |
|
háát sztem ez nem annyira lehetséges mert ugye Sasorinak saját chakrája volt és azzal használta...
Na igen de Sasori említi hogyha élő emberből készült a báb, akkor annak a jutsujait bábként is lehet használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #151 Dátum: 09 júl 31, 11:41:29 » |
|
hehe CSELES  tényleg !!! de Zetsu nem "ette" megvSasorit vagy tűntette el ? jah 2 Sasori volt az egyik csak egy mellékes báb és az igazi fel lett szögezve a falra jóóh  (csak "hangosan" gondolkodok") de milyen morbid már azt használom bábnak aki kis híján kinyírt és Kankuro honnan tudta hol van Sasori igazi teste ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #152 Dátum: 09 júl 31, 12:10:51 » |
|
Szerintem onnan, hogy a csata után a *******(mások) ninják átkutatták a terepet és megtalálták Sasorit aztán mondták Kankuronak: Hé Jepettou kell Pinokkiou?!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 07, 03:50:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #153 Dátum: 09 júl 31, 13:31:19 » |
|
höhö - Háát jah elmegy - Itt ott meg kell faragni meg ragasztani de még jóó lehet szobalányak!  jujj kicsit furák ezek a bábosok  ez a em kell akkor én viszem elve vannak  szegény Karasu lecserélték biztos ül a sarokba és depizik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #154 Dátum: 09 aug 03, 12:14:10 » |
|
én mondjuk annyira nem bírom a bábosokat...ha már shinobi harc akk a saját erejéből harcoljon és ne 1 bábból...de kinek ahogy az ízlése.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pbendi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #155 Dátum: 09 aug 06, 07:37:58 » |
|
Van olyan bábtechnika, melyhez kézpecséteket használnak?
|
|
|
Naplózva
|
\"Az életed értelme az, amit Te adsz neki\"
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #156 Dátum: 09 aug 06, 09:02:09 » |
|
Hát nem is tudom. Végülis Kankurou pl. a bábuk megidézéséhez használt kézpecsétet, de egy elég egyszerűt csak ha jól emlékszem. Szóval szerintem alapvetően nem jellemző,de előfordulhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takashi
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #157 Dátum: 09 aug 06, 09:36:10 » |
|
Azért annyira ne becsüljük le a bábokat , na és használóikat sem , vissza emlékezve Sasori vs Chiyo , és Kanuro báb párosa Karasu meg az a másik akivel olyan szép felnyársalósdit tudnak végrehajtani. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #158 Dátum: 10 júl 18, 21:28:00 » |
|
A bábok bénák. A használóik meg gyengék közelharcban genjutsuban és ninjutsuban is szóval csak annyi a dolgunk hogy a bábost megcélozzuk bár késsel és ennyi.  A kérdésem meg hogy vajon lehet e a bábtechnikával tűzet irányítani valamien szinten vagy a shurikeneket???? 
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #159 Dátum: 10 júl 18, 22:29:01 » |
|
Mindent aminek van fizikai teste képesek iranyitani. Elemeket szerintem chakra fonallal nem lehet. Egyébként szerintem oylan gyengék belebujnak egy elég erős bábba majd báb hadsereget irányitanak, sok mérgező dolog etc csak 1 szer kell betalálniuk és a mecsnek vége. Bár egy amaterasu ellen kivancsi lennék mit csinálnának, biztos egy 10-20 báb lecserélödne...
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 10 júl 18, 22:36:09 » |
|
A bábosok bármelyik tűz, víz és szél jutsu ellen tehetetlenek.
De ha bármien fizikai testet uralhatnak az poén lenne a egy halom kosseb nagyobb shurikent irányítanának és mindezt mozgás közben, de így tényleg elég erős lenne.
De az AOE-k ellen szinte teljesen tehetetlenek.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 10 júl 19, 01:20:08 » |
|
Nem feltétlen, csupán ki kell kerülni a támadást xDD Gomen, lehet mert csak este van, de mi az az AOE? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 10 júl 19, 05:05:38 » |
|
Azért a csakrafonalaknak közelharcban haszna is van, amikor Kankuro először találkozott Narutoval kigáncsolta és azt is elfelejtjük, hogy ezek a fonalak láthatatlanok  nehéz egy jól álcázott bábot felismerni a használóját megtalálni és a benne lévő fegyverek bármelyike halálos lehet. Szal azért összességében nem butaság használni őket. ui: AOE=Autószerelők Országos Egyesülete ???
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 10 júl 19, 12:21:28 » |
|
a chakra fonál láthatatlan? ezt honnan tudod?
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 10 júl 19, 14:51:40 » |
|
Mert mondjuk csakrából van? A csakra az egy láthatatlan valami csak a nézők kedvéjért színezik ki kékre 
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|