Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #30 Dátum: 12 júl 15, 17:56:40 » |
|
Elég erős Shinobik az biztos. Bár tényleg kíváncsi lennék mit érnének a Kyuubi chakrája és Sennin fegyveri nélkül. Lehet annyira nem lennének már erősek.
|
|
|
Naplózva
|
"The moment people come to know love, they run the risk of carrying hate."
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #31 Dátum: 12 júl 25, 18:38:54 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 25, 18:41:47 írta Hitsugaya-fangirl:) »
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 12 júl 25, 18:47:58 » |
|
Amúgy azoknak a csíkoknak van valami jelentése?? És miért épp csak narutonak,meg nekik van ilyen csíkuk ,nem értem...Vagy lehet hogy épp a kyuubi hímnemü jinchuurikieinek,jelen esetben másolatának van ilyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #33 Dátum: 12 júl 25, 19:33:27 » |
|
Nem véletlen mert rendelkeznek a Kyuubi chakrájával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 12 júl 25, 19:49:18 » |
|
Előtte nem volt nekik? Meg kéne keresni a mangafejezetet, amikor a visszaemlékezés megy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 12 júl 25, 20:17:21 » |
|
Igen arra, lehet hogy már születés elõtt tudták hogy kyuubi másolatok lesznek xD...és ezért lett nekik is,vagy egy shinobi világi testpigment mutáció xd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #36 Dátum: 12 júl 25, 20:25:10 » |
|
Ha Kyuubi bent léte előtt is van "bajszuk" akkor kicsit hülyén jönne le a dolog.. Mert Narutonak is azért lett mert belé van elzárva a Kyuubi. Bár ha emlékeztek volt Sora akibe beleépítették a Kyuubi chakráját annak viszont nem volt érdekes..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #37 Dátum: 12 júl 25, 20:31:33 » |
|
Az csak az animében volt filler időszakban, a mangában ilyesmiről szó sincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #38 Dátum: 12 júl 25, 20:48:54 » |
|
Ahhj...gondoltam hogy valaki elôjôn sorával -.-" már mértne? Sorának ottvolt azis hogy szélelemũ, egy közös pont,meg mást is "belerakhattak" volna sorába mondjuk a 6farkút.Tehát az nem volt kikötés hogy csakis a kyuubi kerülhet bele.Vagy tévednék,rég láttam már azokat a részeket ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Abe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
未知の,神秘的,でありながら強力な
|
|
« Válasz #39 Dátum: 12 júl 25, 21:18:16 » |
|
Mikor a Kyuubi megtámadta Konohát akkor a harc után még a levegőbe szivárgott a Chakrája így bírták összegyűjteni.. Mert alapból egy Jinchuuriki vagy Bijuutól nehéz chakrát szerválni de most megvolt rá a lehetőségük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #40 Dátum: 12 júl 31, 14:51:13 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 12 aug 14, 09:20:06 » |
|
Kin-Gin. Arany és Ezüst. Menőek ^^ Nekem különösen bejött, hogy nem csak Narutonak van Kyuubi Chakrája. Habár én egy Naruto-Kin-Gin harcot szívesebben láttam volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 12 aug 21, 14:38:39 » |
|
szerintem a 2 srác nagyon erős.... és ezt a fegyverek nélkül is bátran állítom, hiszen valszeg nekik is van elemi erejük (mivel felhő falusiak, valszeg szél, villám és víz közül valamelyik) és a 9farkú chakrája csak dob rajtuk, hisz 7 farkat tudnak előhívni, (min) és naruto már 6 farokkal megzúzta peint és 4 el orochimarut..... szerintem ők erkjék nélkül is majdnem vannak Bee szintjén, csak a fullos biju formát nemtudják előhívni, a palást és a 9farkú chakra forma játszik..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 12 aug 21, 16:52:26 » |
|
Vitathatatlan tény, hogy erősek mivel a fegyvereik nem gyenge chakrát zabáltak. ( lsd : tentent, hogy 2x legyezett és félholt lett ) Elmondások alapján egy darab fegyvert tudtak visszaszerezni miután bűnözni kezdtek, és még erre jön, hogy 2. Hokage-t és megszívatták a puccs alatt.
Pár lappal többet is szánhattak volna rájuk, mert erre jött, hogy kyuubi chakra, és a csapatmunka. Elemük meg más kérdés, de nyilván jobb lett volna ha kiderül, érdekes arcok voltak.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
LIPI9292
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
A Hokage cím nem csak egy vacak titulus...
|
|
« Válasz #44 Dátum: 12 okt 13, 16:51:32 » |
|
Szintén nekem is nagyon bejön ez a duó, jó a dumájuk, a fegyvereik, a harc stílusuk szóval minden... és főként bírom az indián beütésüket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|