Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
 |
« Válasz #255 Dátum: 08 dec 12, 08:04:06 » |
|
Én is csak megerősíteni tudom amiket előttem mondtak. Egyértelműen ostobaság, hogy a munka mellett nincs idő a barátokra. Dehogynem. Az igaz, hogy kevesebbet látod őket, viszont mikor találkoztok annál jobb a hangulat. Az igaz barátság kötelékei széttéphetetlenek. Én is ritkán találkozom a barátaimmal (ők főiskolások/egyetemisták, én ugye dolgozom) de mégis mindig nagyon jól elvagyunk.  Egy szó, mint 100 ha mindketten akarjátok, akkor soha nem ér véget a barátságotok. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #256 Dátum: 08 dec 24, 06:47:45 » |
|
wáá még a végén a fogpasztareklámban is ilyen robotok lesznek, gyönyörű fémfogakkal 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #257 Dátum: 08 dec 25, 02:58:04 » |
|
szentem is így van.nálam is ijen van az 1-ik haverom80 km-re lakik tőlünk és csak 3 hónaponként tudunk találkozni mégis jól elvagyunk szal.....  "a kötelékek" 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #258 Dátum: 08 dec 26, 20:33:57 » |
|
Szerintem csak azért mert valaki felnő még nem kell hogy elveszitse a barátait. Nekem kevés barátom van 2 kezemen meg tudnám számolni, de ők tényleg a BARÁTAIM. Nem haverok vagy ismerősök. Barátnak szerintem csak azt nevezheted aki akkor is kitart melletted ha nehéz, megmondja az arcodba ha ugy gondolja, hogy hülyeségeket beszélsz és ha alkalom adódik találkoztok. Ha valaki ugy gondolja hogy ne legyetek többé barátok csak azért mert nem találkoztok annyit akkor azt soha nem is mondhattad igazán a barátodnak. Haver, ismerös nálam is akad de megválogatom ki az akivel ugy gondolom, hogy tényleg őszinte lehetek. De van olyan akivel több hónap alatt 1-2 alkalommal találkozunk csak, mégis ugyanolyan mintha mindennap találkoznánk. És ahogy lehetséges(e-mail, msn...) tartjuk a kapcsolatot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #259 Dátum: 08 dec 27, 02:36:16 » |
|
Tehetném a viccek topicba is de szerintem ez ide is tökéletesen illik Egy filozófia professzor az elöadását úgy kezdte, hogy fogott egy konzerv-üveget és feltöltötte kb. 5 cm átméröjü kövekkel. Rákérdezett, hogy ugye tele van az üveg. Igen - volt a válasz. Ezután elövett egy dobozt, tele apró kaviccsal, és elkezdte beleszórni a kavicsokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elövett egy dobozt homokkal és azt kezdte betölteni az üvegbe. Természetesen a homok minden kis rést kitöltött. "És most" - mondta a prof, "vegyék észre, hogy ez az önök élete. A kövek a fontos dolgok - a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid - ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amik még számítanak, mint a munkád, a házad, az autód. A homok, az összes többi. Az apróságok. Ha a homokot töltöd be elöször, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idödet és eregiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak számodra. Fordíts figyelmet azokra a dolgokra, amelyek alapvetöek a boldogságod érdekében. Játssz a gyerekeiddel. Szakíts idöt orvosi ellenörzésre. Vidd el a párodat táncolni. Mindig lesz idöd dolgozni, takarítani, vendégeket hívni, rendet rakni. Elöször a kövekre figyelj - azokra, amik igazán számítanak. Állítsd be a prioritásokat. A többi csak homok." Késöbb azonban... Az egyik hallgató fogta az üveget, amelyröl a prof és a többiek megállapították, hogy tele van, és beleöntött egy üveg sört. Természetesen a sör kitöltötte a homokszemcsék közti hézagokat, így az üveg tényleg tele lett. Tanulság: Nem számít, mennyire van tele az életed, mindig van benne hely egy sörnek!
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #260 Dátum: 09 jan 12, 16:19:08 » |
|
http://index.hu/tech/net/gooco120109/ Hoppácska! A net és a környezetszennyezés 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #261 Dátum: 09 jan 12, 16:36:11 » |
|
Akkor én naponta 180 gramm szén-dioxidot juttatok a levegőbe? :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
 |
« Válasz #262 Dátum: 09 jan 12, 18:50:23 » |
|
Jajj istenem. Már lassan nincs olyan dolog ami ne szennyezné a környezetet. Lassan kiderül, hogy az állatok szőrbundájában olyan vegyi anyagok vannak amelyek a földön humusszá alakulva olyan gázokat bocsájt ki amik elősegítik a melegház effektet. A nethez kell áram nagy dolog. Az autók még mindig benzinnel működnek. Nem sokat tehetünk ellene, mert mondjuk képzeljétek magatokat egy milliomos iparmágnás szerepébe. Van több milliárd pénzed, de szeretnél tenni a környezetvédelem ellen. Jó több milliárdért kifejleszteted a tudósokkal az új eljárást ami bio, majd több milliárdból legyártod a kocsikat. Így kábé el is úszott a pénzed jó része, ráadásul nem is érte meg úgy mintha egy új benzinnel működő kocsit adsz ki, mivel csak kevesen vesznek bioautót. Az okai? - Hol töltöd fel bioanyaggal. Jah igen van egy kút Pesten meg van egy mondjuk Debrecenben, te meg laksz Kaposváron. Sokra mész az autóddal ha nem tudod megtankolni. - A többi cég tuti nem áll át a bioautó gyártásra, mert egyáltalán nem éri meg nekik, túl költséges. - A benzin és olajcégek sem fognak átállni mert baromi nagy biznisz nekik az olaj, miért állának át olyan dologra, ami nem is biztos, hogy bejön, és nagyon nagyot is bukhatnak rajta. És ez még csak a legalapvetőbb környezetszennyezési forma, a kipufogókból származó vegyi anyagok, ha ezt nem fogjuk (szerintem sosem) megoldani akkor, hogy oldanánk meg a többit. Főleg nem az áramellátást. Az egész környezetvédelmi dologhoz az országok teljes mértékű közreműködése kell. Ehhez pedig szükséges a kereskedelem meg a többi ezzel kapcsolatos dolog liberalizálása, ami pedig nem mostanában fog megtörténni (még szervezetek között sincs igazán meg NAFTA), nemhogy az országok majd közreműködnek egymással. És már megint téptem a szám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #263 Dátum: 09 jan 12, 19:07:15 » |
|
De télleg ez van mindenbe találnak valamit  áhh erre nem mondok már semmit, ezzel az erővel a szőnyeg is ártalmas mert tele van atkával, igaz nem veszélyes  térjünk vissza a barlangokba, se autó se net se semmi és fellélegzik a Föld
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #264 Dátum: 09 jan 12, 19:10:08 » |
|
Hmmm... Hazafeléjövet a buszon az emberek annyi mindenen tudnak gondolkodni...én ezen gondolkoztam: etikus dolog-e az hogy a szülők kiválaszthatják a gyermek nemét? A genetika már itt tart...és szerintem ez etikátlan dolog...nem kéne beleszólnia az embernek a természet rendjébe...nem kéne istent játszani... Azt mondom az még hagyján hogy a súlyos betegségekre hajlamos embriókat elvetetik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #265 Dátum: 09 jan 12, 19:17:33 » |
|
Már miért ne lenne etikus? Lol, ez akkor lenne max etikátlan, ha a magzat akarna valamilyen neműnek születni, de mivel ö egyelöre azt se tudja mi van, így semmi gond nincs ezzel a dologgal. Ez meg szerintem nem a természet rendje, szvsz totálisan véletlen, hogy ki milyen neműnek születik.  Miért ne játszanánk istent? Miért nem kéne? Tény, hogy sok dologgal ami ilyen "isten-játszás", veszélyeztetjük a fajunkat, de ez pont nem olyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #266 Dátum: 09 jan 12, 19:22:14 » |
|
Egyrészt etikus egyrészt nem. De az ember szeret istent játszani ilyenek vagyunk. és ha megválasztjuk akkor mivan? akárminek születik a szülei szeretni fogják nem?? én csak a második gyerek nemét tenném megválaszthatóvá.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #267 Dátum: 09 jan 12, 19:25:49 » |
|
Ez tök olyan mint a Gattaca című film *__* ami nagyon jó és sok érdekes van benne szóval nézzétekXD Ja hogy nem off akkor én meg anamnéziában szenvedek O_O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #268 Dátum: 09 jan 12, 19:36:25 » |
|
A gattaca az jó film. És a mai világ efelé halad. A genetika fogja irányítani az életünk9et. A Föld jövője a génmanipulált felfejlesztett emberi fajban van akiknek a teste tele lesz fémimplantátumokkal. úgy fogunk kinézni mint az asszimilált génmanipuláltak (bocs a trekkes hasonlatért.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #269 Dátum: 09 jan 12, 19:43:07 » |
|
A természet "törvényeibe" anyniszor beleszóltunk már,hogy ez cska csepp a tengerben..... Az emebr amúgy is állandóan isteneset játszik,lsd. gyilkosságok,amúgy nem lenne jogunk megölni egy másik embert,de istennek képzeljük magunkat,és úgy gondoljuk megtehetjük....hát ennyit szerettem volna hozzászólni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|