Chakra
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 jún 27, 20:04:40 » |
|
Tiszta Naruto a srác. Ja: Kakashi -> Sasuke Obito -> Naruto Rin -> Sakura Mintha csak Sharingan-al másolták volna a csapatot.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 jún 27, 20:08:08 » |
|
Sajnos én az Obito = Tobi elképzeléssel 85%-ban egyetértek =D Nemrég találtam ki hogyha Yondi az Aka Leader, akkor ő az alapító is, Tobito, vagyis tobi meg az első tag volt Egy orvosi jutsu-val hipp-hopp helyrepofozta, és adott neki egy fél sütőtököt is, hogy ne lássa azt a csonkot ami az arcából maradt... ON: nagyon szeretem Obitot! Ő az egyetlen Uchiha akit bírok aranyos, önfeláldozó... szerintem tobi volt az utolsó tag az akatsuki sasori helyére kegyelem az offért ja és persze gondolom ez direkt volt de kakshi nem hasonlit a negyedikre
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 jún 27, 20:17:48 » |
|
Hát, lehet, h egy kicsit, de Obito-ékról nem volt olyan sokáig szó. Amúgy sztem Kakashira annyira nem hasonlít Sasuke... Bár talán csak azért, mert Sasuke még "nem tért magához". Sorry az újbóli offolásért :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 jún 27, 21:01:14 » |
|
Sajnos én az Obito = Tobi elképzeléssel 85%-ban egyetértek =D Nemrég találtam ki hogyha Yondi az Aka Leader, akkor ő az alapító is, Tobito, vagyis tobi meg az első tag volt Egy orvosi jutsu-val hipp-hopp helyrepofozta, és adott neki egy fél sütőtököt is, hogy ne lássa azt a csonkot ami az arcából maradt... ON: nagyon szeretem Obitot! Ő az egyetlen Uchiha akit bírok aranyos, önfeláldozó... szerintem tobi volt az utolsó tag az akatsuki sasori helyére kegyelem az offért Lehet hogy Tobi a legújabb tag, de az előtt Zetsu tanítványa volt!
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 jún 27, 21:09:03 » |
|
Vigye, túl sokat offoltok >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 jún 28, 03:29:17 » |
|
Nos az Uchiha-k esetén egyetértek, mármint, hogy ő volta legjobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 jún 28, 04:26:27 » |
|
Obito sajna nem szerepel olyan sokat, hmm. Kiváncsi vagyok rá milyen shinobi lett volna belőle, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 jún 28, 04:27:36 » |
|
Jah, egyetlen jó Uchiha és az is meghal idő előtt...de szemét ez az Itachi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 jún 28, 09:58:59 » |
|
Miért? Nem ő ölte meg Obitot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 jún 28, 10:00:28 » |
|
Obito szikla alá feküdt...mármint rázúgott egy nagy kőrakás, hmm. Itachi itt most teljesen árttatlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 jún 28, 10:16:44 » |
|
Itt és most De lehet, h csak azért, mert akkor ő még nem élt, amikor Obito meghalt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 jún 28, 10:18:09 » |
|
ŐŐŐ...van benne valami...ez kiment a fejemből, hmm. :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 jún 30, 17:42:02 » |
|
Nem hiszem, hogy Obito=Tobi. Ki élné túl ha szétnyomnák a fél fejét? A személyiségük is teljesen eltérő. Az egyetlen dolog amit nem értek, hogy Tobi hogy lát ki a maszk mögül?? ??? Viszont itt megcáfolom magam, mert ez lehet az esetleges összefüggés a két személy között. Lehet, hogy Tobi vak, mert a fél szemét szétnyomta a szikla a másikat meg Kakashinak adta??? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 jún 30, 18:51:58 » |
|
Azon a fekete lyukon lát ki, ami a maszkjának a jobb (?) oldalán van, nem? :-[ :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 jún 30, 19:37:43 » |
|
De én is úgy tudom... Mondjuk ez Off, belecsempészek egy kis Ont is... Obito jobb felét teljesen szétzúzta a szikla. De mi van akkor, ha nem is zúzta szét, csak mondjuk annyira fájt neki hogy úgy érezte? =D Az, hogy neki elvben maradt egy fél jobb szeme, Tobi maszkján a lyuk pedig jobb oldalon van talán a legnagyobb összefüggés kettőjük között... Aztán még ottvan a haja is, meg az hogy elég zizi, nem tudom hol olvastam, de ez utóbbi tényleg lehet a sziklától is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 30, 19:38:30 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
|