25 júl 05, 00:37:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331
  Nyomtatás  
Szerző Téma: "Öregek" gyűlekezőhelye - avagy a Nyugdíjasotthon  (Megtekintve 712524 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #4920 Dátum: 11 ápr 19, 20:05:46 »

Én a 13 évemmel rendszeresen néni vagyok. Nyelvesít
Az öcsém most elsős, és amikor megyek hozzá az osztályába, az osztálytársai mindig csókolomoznak, a barátnőimet meg lenénizték.. "Csókolom! Nézd Andris, itt a nővéred meg a másik 2 néni." smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Norgreid
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #4921 Dátum: 11 jún 11, 19:00:40 »

Tizennégy éves korom óra masszívan kapom a csókolomokat, egy tizenéveshez képest pedig már egy csotrogány vagyok szóval itt a helyem Nevet A mélypont az olyan 2 hónappal ezelőtt volt, akkor egy körül 12 éves sráctól kaptam egy csókolomot... szóval ez már a vége. Mert mikor még csak egy nagyon kicsi gyerek mondja az oké, de egy tizenéves?  Johhny Depi
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4922 Dátum: 11 jún 13, 08:47:44 »

Azt hiszem engem, így négy év után illenék kitenni, mert mostanság 14 évesnek néznek...ahogy öregszem. úgy leszek egyre kislányosabb xD
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4923 Dátum: 11 jún 13, 13:06:16 »

Ugye tudod hogy sokan nagyon örülnének annak hogy ahogy öregszenek úgy tűnnek fiatalabbnak?Nevet
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4924 Dátum: 11 jún 13, 13:08:53 »

Tudom, de azért van az a határ, ami minden velem egyidős egojának már rosszul esik. Egy 16-tal kiegyeznék xD
Meg frusztrál, hogy állandóan a diákom után kell kotorásznom, ha venni akarok valami piát. A táskámban iszonyat mértékű káosz uralkodik így van, hogy percekig feltartom a sort, mire megtalálom
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4925 Dátum: 11 jún 13, 16:37:57 »

Hehe Nevet nővérem is ugyan így van ezzel, állandóan mikor venni akart piát személyit kértek tőle, meg sokszor mikor cigit is vett...
A női táskák már csak ilyenek, úgy el lehet néha veszni bennük. Én a saját táskámban szoktam elveszni, nem nagy, tényleg nem nagy, de mire megtalálom ott az ami kell, egy kis időbe telik.

Na örülj neki 2 év múlva már 16-nak fogsz tűnni. Nevet nem sok idő az...

Egyébként már engem is csókolomoztak le, a kicsik mikor megyek itt a faluban és köszönök nekik. Mosolyog Aranyosak, emlékszem hogy én is mindenkit lecsókolomoztam. >_< Pedig én nem is vagyok öreg, és szerencsére nem is tűnök annak.
Naplózva

CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4926 Dátum: 11 jún 13, 17:30:01 »

Én múlt héten egy 25 éves csajtól kértem el a személyiét. Amikor megláttam mikor született kigúvadtak a szemeim. Nevet

Meg 2 hete egy kb 3-4 éves kisgyerek lenénizett, amikor az anyja nálam fizetett. Megadtam neki egy jó szemész címét. ikszdé
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4927 Dátum: 11 jún 18, 14:35:31 »

Nem kötekedek, csak nem értem.
Lecsókolomoztak és ezért alapozót kentél fel? Attól nem idősebbnek tűnsz majd?

Egyik haverommal meg akarjuk azt csinálni, hogy beöltözünk ilyen nagy cuki kisgyerekes ruhába, meg én is virágos hajgumival két copfba fogom a hajam stb és elmegyünk piavásárlós körútara és minden eladónak csókolommal köszönünk.

Amúgy nem tom vágják-e ez újabbak, hogy amúgy ez egy sziget lenne ahol mindenféle hülyeség van. Jó visszaolvasni, az itteni ökörködéseket.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 14:38:36 írta Morita » Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4928 Dátum: 11 jún 18, 17:04:24 »

Atya-gatya Ritus! ikszdé A szigetes sztori! Te jó ég annak már 2-3 éve! X"D A túrista paradicsom! ikszdé Mennyit ökörködtünk! Srácok olvassatok vissza! Megéri! Nagyon elborult dolgokat fogtok olvasni!  Ördögi
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4929 Dátum: 11 jún 18, 22:47:31 »

Jah igen xD mindenkinek megvolt a saját tisztsége én anyakönyvvezető voltam asszem xD ha így volt jól elhanyagoltam a teendőim xD ez volt az egyik legpoénabb hely, persze poén volt a családozás is... de az egy idő után már nemtudom olyan furavolt... nemtudom magam kifejezni vele kapcsolatban 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4930 Dátum: 12 aug 09, 22:31:27 »

Na azt megnézném.
Eddig még nem is láttam ezt a topicot, pedig igazán... "nekem való" [én a vénasszony  Pojén]
(amúgy engem ehhez képest elég ritkán néniznek le)
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #4931 Dátum: 12 aug 09, 22:47:53 »

Hát rám itt ugye azt mondják, hogy úgy nézek ki mint egy 20+ éves.. Nevet (Vagyis na azon a fotón nem voltam frissen borotválva x) De attól még elvileg 20 évesnek nézek ki, ehhez képest még csak egyszer-kétszer bácsiztak le. ikszdé Szal én még jó vagyok eddig.  Kúl
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Morause
Vendég
« Válasz #4932 Dátum: 12 aug 09, 23:05:40 »

Attól még nem szokás a 20 + éveseket sem "lecsókolomozni". Én már úgy vagyok vele hogyha kisgyerektől hallom meg se lepődök, de ha egy már mondhatni hajlamos érett gondolkodásra képes fiatalok (tehát a fiatal tinik) köszönnek így akkor először megkérem szépen hogy hagyja abba, ha utána folytatja akkor már csak idegesítésből teszi és utána már csak megdominálom. Azt vagy tanul belőle vagy nem.
Velem ezt elég sokszor eljátszották kölykök úgyhogy már rá vagyok edződve.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #4933 Dátum: 12 aug 10, 00:25:43 »

...lassan én is kezdem úgy érezni, hogy idetartozok...
Teljesen visszavonva. Két napja vidáman sétálok az utcán, amikor is, mint utóbb kiderült engem megszólított egy 27 éves nő. Méghozzá így: "Aranyoskám!"
Ezt utoljára 8 évesen hallottam egy 63 éves szomszédtól.
Amikor megkérdeztem, hogy szerinte hány éves vagyok, akkor azt felelte, hogy 13. Két nagy pislogás között megkérdeztem, hogy segítség kérés gyanánt szólított-e meg és szemüveg vagy lencse keresése lenne-e a feladat. Csak az ajtót kellett megfognom. Amikor közöltem, hogy a héten töltöm be a 21-t, akkor elejtette a szatyrát.

Még szerencse, hogy manapság minden borotva eldobható, vagy annak hirdetik, mert azonnal vágtam ki a kukába. Jó ég, 13... Még, ha nem lennék 186 centi, de így... Hova fajul ez a világ...
Persze a fagyizó előtt lebácsiztak, már nem tudtam, hogy örüljek-e neki.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4934 Dátum: 12 aug 10, 01:11:09 »

Nekem a nővérem ilyen (fiatalabbnak néz ki a koránál) [1x eljött velem sulidiszkóba még anno (14-18 közt lehetett menni), és mivel elmúlt már 18 azt mondta h otthon hagyta a diákot, beengedték de azt mondták neki h "ejnye-bejnye tudjuk h nem vagy még 14 de azért menjél"]
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 327 328 [329] 330 331
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins