sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 09 feb 05, 15:03:37 » |
|
Én mondtam édeseim... öreg vagyok én mán... Ténleg Ismersz?
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 09 feb 05, 15:16:08 » |
|
Személyesen nem hinném, hozzászólásodat már olvastam nem is egysezr régin Ott 2007 tavaszán regisztráltam szintén ezen a néven (merte volna más lefoglalni )
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
sirien
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 09 feb 05, 15:21:48 » |
|
Dereng nekem is a neved... Én maradok az öreg Sirien mellett
|
|
|
Naplózva
|
Every techno-mage knows the fourteen words to make someone fall in love with you forever.
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 09 márc 19, 16:11:35 » |
|
Nem tudom, de kezd fellendülni az üzlet! Mostanában egyre több turista téved be a boltba!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 09 márc 19, 16:18:47 » |
|
akkor néha fogj be párat, jóklesznek rabszolg... köhöm... izé rakodómunkásnak. A te pihenésed, és parancsolgatásod örömére.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 09 márc 19, 16:46:02 » |
|
Na bezzeg akkor nem tudtok írni amikor itt vagyok. Elmegyek egy hét pihire, mert senki nem kér semmit erre rögtön jöttök. Hát ezt nektek:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 09 márc 29, 20:01:54 » |
|
Mostanság nincs semmi újdonság és annyira unalmassá vált minden szal Gábor találj ki valamit mert még elmennek a turistáink O_O
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 09 márc 30, 07:58:37 » |
|
Már ha tudnának, de a pajzson egyik sem tud áthatolni. Egyébként most azon gondolkodtam, hogy kitalálok valami überbrutál rakétameghajtású hullámvasutat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 09 márc 30, 08:09:55 » |
|
Akkor mit szólnál egy egész fagyigyárhoz? A túristák ingyen dolgozhatnának azért a megtisztelésért, hogy elláthatnak minket ingyen fagyival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 09 márc 30, 13:41:42 » |
|
Ez lesz a nemes cél. Csak kell kerítenem pár újoncot. Sajna a régiek... nos kiöregedtek.
|
|
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 09 jún 23, 17:21:24 » |
|
Sziasztok rég jártam erre , is de ha itt járok van egy ötim a turisták vehetnének rabszolga kupont (de nem tudják h Ők lesznek a rabszolgák ) a fagyigyár jó ötlet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 23, 17:22:28 írta DAsz-Kun »
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 09 jún 25, 07:44:09 » |
|
Szerintem legyen zsákbamacska szerű, lekaparja és azonnal életbe lép. Pl. Ha az áll rajta, hogy cipekedés, akkor kapásból teherhordóvá válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|