Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3900 Dátum: 08 márc 10, 16:55:23 » |
|
Ookami pont a Sharingan miatt lettek kitenyésztve, de nyugalom a szigetlakókra nem veszélyesek. Ami meg a sziget kibővítésével kapcsolatos aggodalmadat illeti, nyugalom mindent kézbentartok és tudom kompenzálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sedna
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3901 Dátum: 08 márc 10, 17:41:09 » |
|
Jaj Gábor ezek a rengések... bár nem olyan nagyok, de az öregeknek már ez is sok. Kirázott belőlem minden energiát (szegény bátyus mindenki téged piszkál pedig te csak jót akarsz nekünk ) Igaz, hogy nem én vagyok az ornitológus, de ahogy ismerem, ha még nincsenek házőrző madarak, akkor pár héten belül lesznek. Ha másból nem akkor a félresikerült kísérletekből
|
|
|
Naplózva
|
Bátyám: Gabor-sama Hugim: Bigi Kisfiam: Rei-kun ANYAPA tag és Főszakács Tobi-sziget, Rejtett Madara falu
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3902 Dátum: 08 márc 10, 17:45:11 » |
|
Igen, szörnyen undokok vagytok. Úgyhogy ha végeztem a sziget kibővítésével bevetem a duzzogó no jutsu-t. Na jó csak vicceltem. Igazából nem haragszom, pusztán így jártatok. Úgyis a ti érdeketekben teszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3903 Dátum: 08 márc 10, 18:50:37 » |
|
Gabor u.tesó, írnál egy kicsit arról, hogy is működik ez a szigetbővítő jutsu? Lehet, hogy butának tűnik a kérdés, de belülről nyújtod a szigetet, vagy a széléhez adsz hozzá? Igazából csak az érdekel, mostantól már nem az óceán partján lesz a házam? Vagy távolabb kerülök a sziget központjától? Szegény öreg lábaimnak már nem mindegy, hogy mennyit kell sétálnia, ha el akarok intézni valamit. :headhorse: A rengések engem nem zavarnak. Igazából eddig még egyet sem vettem észreeeeeeee. Hoppá, ez lehet mégis az volt?
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3904 Dátum: 08 márc 10, 18:55:51 » |
|
Hát a sziget még beépítetlen területének a széléhez adom hozzá az új részeket. Még 2 óra és végzek vele. Holnap meg kibővítjük a légvasút útvonalát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #3905 Dátum: 08 márc 10, 19:03:53 » |
|
Jajj... így se ismerem ki magam a szigeten, mi lesz ezután De meg kell hagyni egyre szebb lesz Grat Gábor-sama Jah... tényleg mi a helyzet a munkámmal? Van már vmi hír (úgy látom Arvael még nem hagyta jóvá ) Pedig már alig várom hogy kezelhessem a túrista részleget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3906 Dátum: 08 márc 10, 19:06:57 » |
|
köszönöm kana-chan. Végre valaki megdícsért a munkámért. És ne aggódj a légvasút mindenhová eljuttat, szóval nyugodtan körbe tudsz nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3907 Dátum: 08 márc 11, 16:38:13 » |
|
Igaz igaz, Gábor tényleg ügyes vagy büszke vagyok rá hogy a húgod lehetek Ookami nem hiszem hogy aggódnod kéne a madarak sharinganja miatt, a gondozójuknat nem hinném hogy bántani fogják Házörző még konkrétan nincs, de akár az Uciha madarakat erre is belehetne idomítani,a félre sikerült kísérleteket meg előbb tenném a vámpírparkunkba mint hogy házörzőt csináljak belőlük De ha egy pitbullt kereszteznék egy varébbel... igen az lehet hogy jó lesz
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3908 Dátum: 08 márc 11, 17:10:39 » |
|
Köszi hugi, imádlak. ~ölel~ Nem is rossz 5let keresztezni a pitbullt a verébbel. Max ha nem sikerül, amit kétlek akkor megy a vámpírparkba a többi különleges lény mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3909 Dátum: 08 márc 11, 17:19:52 » |
|
Pitbullt a verébbel? Nemajánlom... A repülő pitbullok látványától megijedhetnek a túristák, és nem jönnek pénzt költeni a szigetre... Az pedig a költségvetésre igencsak károsn hatna... Igaz hogy a pénzügyek nem az én asztalom, a biztonságért felelek... Bár ha alkalmazzuk az álcázó no jutsut rajtuk, amit a leutóbb fejlesztettél ki nekem, akkor sikeresen alkalmazhatóak a sziget őrzésére... Csak nem tom lehetséges-e... Gábor ez a te asztalod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3910 Dátum: 08 márc 11, 17:23:35 » |
|
Lehetséges. 20 percet kérek és alkalmazható lesz rájuk is a jutsu. És ahogy elképzeltem, szerinem marha vicces, hogy verébméretű repülő pitbullok köröznek a levegőben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3911 Dátum: 08 márc 11, 18:49:30 » |
|
Még szerencse hogy lehet rájuk alkalmazni azt a jutsut, már kezdtem megijedni hogy hiába fáradozok a pitbull veréb kitenyésztésével. :'X Szeretném egyik saninunk engedélyét kérni arra hogy nyithassak egy klón kölcsönzőt/boltot
|
|
|
Naplózva
|
"A szakír egy olyan fakír aki szatír."
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3912 Dátum: 08 márc 14, 16:16:57 » |
|
Az állatkertben azért egyet-kettőt bemutathatnánk nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3913 Dátum: 08 márc 15, 19:39:42 » |
|
Jó ötlet tanítványom. Közben sikerült ismét feltöltődnöm, kicsit kimerített a sziget kibővítése. De most már frissen, tettre készen jelentkezem szolgálatra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ookami
Chuunin
Nem elérhető
Halál fia vagyok...
|
|
« Válasz #3914 Dátum: 08 márc 19, 09:57:45 » |
|
Öhmmm egy apró kérdés: Milyen csontot lehet a veréb-pitbulloknak adni? Vagy mit esznek majd? Kolibri? Egy felvetés: Mi lenne ha lovagló-kolibriket tenyésztenél ki? Stílusos és gyors...
|
|
|
Naplózva
|
Ne üvöltsön a akaratod, ha a hatalmad suttogása is elég!
|
|
|
|