Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #645 Dátum: 11 aug 24, 13:49:25 » |
|
Nem azért nem működnek mert nem a megfelelő patch van fenn? Mer ugye ha pl. egy mod 1.3-al kompatibilis és neked 1.7 van akkor vissza kell butítani 1.3-ra. Meg szerintem ha nem a mods mappába teszik be akkor ha több van egyszerre betéve az sem tehet neki sok jót.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #646 Dátum: 11 aug 24, 17:42:18 » |
|
Oks de mivan ha nem akarom visszatölteni az 1.3-mat. Akkor hogy lehet elinditani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #647 Dátum: 11 aug 24, 19:15:15 » |
|
A., Keresel olyan módot, ami a meglévő verzióhoz passzol. B., Újratelepíted a játékot a modhoz szükséges verzióval. C., Esetleg a Backup Managerel, habár ezzel nem tudom mire lehet jutni. Egyébként sikerült megoldanom, hogy menjen a mod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
adampatrik98
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Captain Teemo on duty
|
|
« Válasz #649 Dátum: 11 aug 24, 19:53:19 » |
|
Fainak de mikor lesz majd szerver?Az 1.8-ban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #650 Dátum: 11 aug 24, 20:13:11 » |
|
aha, állítólag szeptember 1. jön ki! jó kis iskolakezdési vígaszdíj lenne
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kristof
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #651 Dátum: 11 aug 25, 11:28:16 » |
|
aha legalább nem béna napnak nézném az 1.-jét,én nagyon várom az 1.8-at és a szevert is,nem tudjátok mi lett a másik szerverrel?most nem Multin játszom és ugy uncsi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 11:34:04 írta kristof »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #652 Dátum: 11 aug 25, 11:54:38 » |
|
már leírtam multkor hogy telelett lávázva, tnt-zve
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #653 Dátum: 11 aug 25, 12:19:25 » |
|
Yeah Gabortoth74 legújabb vidije megjelent! Beleuntam a várakozásba, ezért kivittem azt a kalandmapot amit ő játszik. Shiro: asszem tudom hogy csináltad, de otthon fogom megpróbálni SIKERÜLT!! Szerk: tkrisz2 ezt neked http://noob.hu/2011/08/25/gabortoth74_nem_dadog.JPG
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 20:44:20 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #654 Dátum: 11 aug 26, 07:57:04 » |
|
király hát győzött az "önmaga ellen vívott küzdelemben" na akkor lessük majd, jönnek majd az új vidik akkor a legutóbbi vidinél is több mint 130 like, 0 dislike volt, ami elég nagy szó! még a trollok is megadták magukat. amúgy hallani pletykákat, hogy talán vmi vulkán is bekerül a játékba.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #655 Dátum: 11 aug 26, 09:19:45 » |
|
Csak én emlékszem úgy, hogy lehetett craftolni Ore Block-okat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #656 Dátum: 11 aug 26, 09:26:07 » |
|
ore blokkokat nem lehet craftolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 08:43:13 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #657 Dátum: 11 aug 27, 08:38:16 » |
|
Hát szóval tkrisz2 a pálya, megpróbáltam Frapssel rögzíteni, de nagyon halkan beszélek, és nem lett volna túl jó 6-7 db 30 mp videókat küldeni, szóval csak leírom:
- Szerintem végig lehet vinni, de hogy melyik irányba kell menni azt sose tudtam valami tábla féle kéne szerintem. - Az ágy. Túl közel van a lávához, és ha át akarom rakni, várhatnák estig, hogy aludhassak, különben kidob a végére, gondolom mert nagyon közel van a spawn hely.
Nagyjából ennyi lenne. Dolgozz rajta!
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #658 Dátum: 11 aug 27, 08:50:35 » |
|
ok, akkor máshogy fogom megcsinálni majd, viszont ezt nézzétek: http://www.youtube.com/watch?v=dTJTHijgjls1.8 videó livestreamon ment, és felrakták youtubra is. vidiből az újítások: szigetek, vagyis azok kidolgozottabbak lettek, vannak ilyen új fajta dungeonok, amik ilyen elhagyatott bányák. fly mod, és ilyen free build, vagy milyen mod, hogy a bedrockot is csak 1 ütéssel szét lehet ütni. új megvilágítás, falvak, ÉS a videón látni lehet az ÚJ ablakokat is, szóval nem csak üveg kocka van, hanem ablak is, de hogy mi értelme... talán ki lehet nyitni. láthattuk ha megölt 1 csírkét, húst adott, és expet. láthattuk a folyókat is. új title screen, és végül bemutatják az íjnak az újítását, hogy fel lehet húzni meg youtubon rengeteg vidi van még róla
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 10:26:52 írta tkrisz2 »
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #659 Dátum: 11 aug 27, 17:59:15 » |
|
nabazz... akkor lehet számítani az ajánlott 2magos 3,2 GHz-s procira ami azt jelenti hogy laptopon nemnagyon fogok játszani ... :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|