Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #60 Dátum: 12 feb 17, 19:49:47 » |
|
nem tudom miért de ukitake bankai-ához óriás sárkányhal egy páncélos és egy pengés jelenik meg nekem az elmémben.De lehet hogy két kappa lesz.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 12 feb 20, 21:57:53 » |
|
Én a Kubo interjúból úgy vettem ki, hogy még nem biztos, hogy kinek fog adni bankait a hadnagyok közül, talán Kira és Yumichika kap, de én illőnek tartanám, ha Rangiku is kapna, hiszen ő eddig is kedvelt és gyakran feltűnő karakter volt. Bár a saját állítása szerint haineko lusta, így elég nehéz edzeni vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 12 feb 20, 22:59:13 » |
|
A Kira bankait biztosra írta. A Yumichika bankai volt az amire azt mondta, hogy gondolkodik rajta mert jó ötletnek tartja. Viszont az is biztos, hogy mindent ennyi idővel a vége előtt eldönteni nem lehet. Amiről azt nyilatkozta az biztos, hogy már meg is van ötletileg de még rajzolva is. Mondott is valami hasonlót. A többi viszont képlékeny állapotban lehet, tehát bármi előfordulhat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #63 Dátum: 12 feb 25, 23:15:22 » |
|
Byakuya zanpakutója kidou alapú? Mert a szétszóródás nem egy átlagos képesség :'S Na és Ichigóé?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #64 Dátum: 12 feb 25, 23:17:26 » |
|
Ichigoé az olyan köztes féleség lehet. Add speedet is meg egy kidou alapú támadást. Byakuyáé szerintem nem kidou mert csak megváltoztatja a kard alakját(egy kicsit. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #65 Dátum: 12 feb 25, 23:19:20 » |
|
En semmikepp nem mondanam kidounak, hiszen maga a kard pengeje oszlik szet tobb, kisebb pengere. Ez sztem nem tekintheto varaszlatnak. Benihime pl tipikus kidou alapu. Ahhoz kepest Senbonzakura nem tekintheto kidounak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #66 Dátum: 12 feb 25, 23:24:32 » |
|
Mondjuk Benihime sem az az alattomos fajta,amit Kenpachiék anniyra lenéznek, mint pl. Yumichikáé, vagy Kyorakué. Byakuyáé meg valami köztes korcs lehet xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 26, 16:23:08 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 12 máj 04, 19:44:43 » |
|
Mayuri gyilkos babája a legjobb (Oriás arany mutáns gyilkos baba!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #68 Dátum: 12 máj 21, 18:37:45 » |
|
nekem mayurié nem nagyon tetszik, a toushirojé inkább
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 12 máj 21, 18:54:01 » |
|
Hát most miért? Oriás baba pelus De rossz lehet pelustcserélni -,*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #70 Dátum: 12 máj 26, 15:37:29 » |
|
Nekem is Thoushiroé tetszik, de a baba se rossz
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #71 Dátum: 12 jún 08, 21:15:29 » |
|
Kubo inkább azoknak a bankaiján gondolkodjon ,akiknek már eredetielg megvan csak még nem láttuk.Gondolok itt mondjuk Uraharára vagy épp kyourakura. Mert ha így lesz vége a mangának ,hogy ezeket nem mtuatja be ,az a pofátlanság teteje lenne:D Most őszintén ki a fenét érdekel Yumichika bankaija?? Kira meg amúgy is épp haldoklik. Csak abban tudok reménykedni ,hogy Kubo csak a hatás fokozásra végett nem mutatta be még az összes kapitány bankaiját és nem azért mert még nem találta ki:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #72 Dátum: 12 jún 08, 21:39:16 » |
|
Maximum ha vége lesz a Bleachnek kiadd még egy Databook-ot, amiben lerajzolja, elmagyarázza a még fel nem fedett Bankai-okat.^^ De ezt úgysem meri megtenni mert a rajongók megnyúznák.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #73 Dátum: 12 jún 09, 13:57:44 » |
|
Meg azért sem lenne elég az, ha csak lerajzolná és mellékelne egy használati útmutatót mert akk az anime nem fogja megcsinálni egy epizódban sem, így használat közben sosem látnák meg a rajongók az áhított bankaiokat. Kivéve egy nagyon jó filler évadban Én is kedvelem Mayuri bankaiát, de a Soifoné nekem a mostani kedvenc Am én örülnék ha kapna minden eddig bankai egy kis pluszt, és még az eddig nem látott bankaiokat is megmutatná Kubo. És valóban, Yumichika bankaia engem sem érdekel...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #74 Dátum: 12 jún 11, 12:55:16 » |
|
Tudjátok nekem melyik Zanpakuto tetszik még? A Sennaé: Mirokumaru. Szeritem jól is néz ki, meg a képessége sem utolsó. Nagy viharok meg benne egy kis villám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|