Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4530 Dátum: 11 jún 14, 21:32:55 » |
|
Hát a san az úr. Próbáld majd ki, hogy tanár úr helyett tanár bácsikát mondasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4531 Dátum: 11 jún 14, 21:34:12 » |
|
A -chan közeli kapcsolatra,barátságra, a -san távolabbi kapcsolatra, tiszteletre utal.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #4532 Dátum: 11 jún 14, 22:11:06 » |
|
De, most per pillanatnyilag miért én. Nem lehetne valami más áldozat után nézni? Teljes mértékben bevédelek most, mint látod én csak 1 hsz elejéig "szívtam a véred".. és nem azért mert többre nem méltatlak, csak azért mert tool lusta vagyok! Meg hát te is Spore fun vagy sz'al bekell hogy védjelek ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4533 Dátum: 11 jún 14, 22:27:40 » |
|
Akkor elárulom, hogy mindegyikőtök hülyeséget írt:D. Sakura-san eh?xD Nem mondom el mi a különbség mert még röhögni akarokxDDD Miket írtokxDD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #4534 Dátum: 11 jún 15, 06:55:18 » |
|
Nah azt gondoltam hogy Gdatnak nincs igaza, mert Sai rendszeresen san-ozza Sakurát. Mi már egy ideje a tanárainkat magunk között sensei-nek hívjuk. (Pl: Laci sensei) Most nézem, Happy Birthday to you, Stance.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 06:58:09 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4535 Dátum: 11 jún 15, 07:33:10 » |
|
happyt Stance jéééjj tegnap ballagtunk és szupi ajándékokat kaptam haveroktól *-* omnitrixet, Naruto manga 8at evőpálcikákat rajzfüzetet és egy nagyon szép rotringot *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4536 Dátum: 11 jún 15, 07:55:52 » |
|
さん (san) Általános utótag. Ismerős és ismeretlen emberek neve után is szokás mondani, tekintet nélkül az illető nemére.
ちゃん (chan) Becéző megszólítás lányokra, de a lányok ezt fiúkra is használják becézésként. Kicsinyítő képzős (-ka/-ke) érzetet kelt (ahogy általában a becézés), ezért egy bizonyos koron felül nem szokták jó néven venni.
くん (kun) Egyrészt fiatal fiúk használják egymás között vagy felnőttek mondják nekik, de idősebb emberek is mondják például egy csoporton (munkahelyen, szervezeten stb.) belül a náluk fiatalabbaknak.
様 (sama) Ez az elfogadott udvarias utótag. Urat vagy hölgyet jelent. Régen a nemes urak neve után használták, manapság viszont tiszteletet (vagy kötelező udvariasságot) fejez ki. Bolti eladók, hotel alkalmazottak használják a vendégeikre és általad nagyon tisztelt emberek neve után is mondhatod .
Ezekután elárom a Zer0-sama megszólítást xD Csak vicceltem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 07:56:40 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4537 Dátum: 11 jún 15, 08:53:53 » |
|
INNEN van. Egy jó japán nyelvoktató oldal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4538 Dátum: 11 jún 15, 09:34:12 » |
|
Egész pontosan mi a gond a mentésnél? Kiír vmit?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4539 Dátum: 11 jún 15, 09:41:07 » |
|
Nem próbaverzó véletlenül, és azért? Majd PÜben írj, h ne legyen itt off
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 09:42:11 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4540 Dátum: 11 jún 15, 10:22:39 » |
|
Biztosan próbaverzió, én sokat használtam a Vegast. Vagy esetleg rossza a hack, és kamu aktivátorral nem működik az mpeg-be mentés, vagy avibe 2percet ment, ilyenek... Na nem offolok. ÉS HBD Stance!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4541 Dátum: 11 jún 15, 10:23:59 » |
|
Mi japánórán is san-ozzunk egymást...kicsit fura, hogy én Rita-san vagyok, de így x ónap után hozzászoktunk. De a tanárt nem senseiezzük, mert úgy véli nem érdemli meg. Van egy japán ismerősöm, mikor elmondtam neki mit tanulok azt monda én is sensei vagyok. Jól esett Stance, Isten éltessen sokáig! Füled nőjön bokáig! Van valakinek kedve jönni pénteken moziba Norvég Erdőt nézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4542 Dátum: 11 jún 15, 10:45:38 » |
|
Isten éltessen, Stance ! Boldog 17. születésnapot!:) Holnap angol érettségi szóbeli.. pontban 8:36-kor. De véletlenül sem tételekkel készülök. Beülök, és megnézek pár filmet angolul. Kezdek az Értelem és érzelemmel.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4543 Dátum: 11 jún 15, 10:49:52 » |
|
Nekem meg holnap és holnapután lesznek a középszintű szóbelik, amiken valszeg imprózni fogok. Aztán végzek is a gimivel. Ja, és BSz Stance!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 10:50:56 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4544 Dátum: 11 jún 15, 10:51:23 » |
|
Az nem derült ki miben tévedtem, de hát jól esik másoknak okoskodni na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|