^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #3150 Dátum: 11 ápr 25, 13:30:12 » |
|
Hol lehet könyvutalványt kapni? Oo am Alexandrába "szoktam" egyszer kaptam egy 2000 ft-osat versenyen, akkor még nem néztem/olvastam Narutot és odaadtam apának
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3151 Dátum: 11 ápr 25, 13:36:16 » |
|
Bemész az Alexandrába/Libribe és megveszed Én mondjuk tavaly szülinapomra mindenkitől könyvutalvány kértem, és egy csomó összegyűlt Még azt tudom mondani, hogy Alexandrában rengeteg Naruto van inkább oda kérj utalványt.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3152 Dátum: 11 ápr 25, 13:40:16 » |
|
utalványt VENNI? Oo ez nekem nagyon új mennyibe kerülhet egy 2000 ft-os utalvány? hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #3153 Dátum: 11 ápr 25, 13:43:37 » |
|
Na az Alexandrás megdőlt... itt Pakson is van de egy rohadt képregényt nem árulnak... Igaz itt minek lenne bármi is, hisz csak 22 ezer lakos van itt... bezzeg a szomszédos kis faluban van... szemétség, de 20 percet nem fogok buszozni egy rohadt mangáért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3154 Dátum: 11 ápr 25, 13:59:32 » |
|
Egy 1000Ft értékű 1000Ft. A többi magától értetődő. Hát itt az esztergomi Alexandrában fél polcnyi mangák vannak. Naruto, Hellsing, Nana, Vampire Knight, A vízisten menyasszonya és még sok más.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3155 Dátum: 11 ápr 25, 14:41:16 » |
|
akkor mi értelme van a könyvutalványnak Kallen? :O
anya kényszerít hogy tanuljak, de én utálok és nem akarok. nem is csinálnám, ha anya csak 1 dologtól tiltana el, de hogy a mangától,a TV-től a nettől és tenisztől is...egy kicsit tulzás egy sz*r kis vers miatt, amit képtelen vagyok megjegyezni...a vers maga nem rossz, egész addig tetszett is míg fel nem adták megtanulni. 1 oldal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 14:43:04 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3156 Dátum: 11 ápr 25, 15:01:37 » |
|
Akkor tényleg tök értelmetlen, ha magadnak veszed meg Ennyi erővel meg is veheted a könyvet és nem kell felesleges köröket futnod. Én sem magamnak veszem, hanem ajándékba kapom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3157 Dátum: 11 ápr 25, 15:56:39 » |
|
Alexsandrában én 10%-kal olcsóbban vehetek meg mindent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3158 Dátum: 11 ápr 25, 16:58:58 » |
|
baszus...................olyan dühös voltam erre a versre, hogy vízálló festékkel lekentem mindkét kamraajtót...kétszer.................. egész lenyugodtam ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #3159 Dátum: 11 ápr 25, 17:06:05 » |
|
Anyum is csak sikerült valahova eltüntetnie a kártyát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3160 Dátum: 11 ápr 25, 19:51:08 » |
|
Szép jó napot mindenkinek ^^-chan 1 verstől ennyire kikészülsz? :D amikor megmondják h mit tanulj meg és bemagolod, ez a legegyszerűbb nkm pl 2 oldalas szöveget feladnak h szótárazzam ki és a szavaiból irunk holnap okéé így 120 szó simán ... xD és ez csak 1 tantárgy a sok közül most kezdtem el tanulni amúgy így szünet végén hurrá -.-" de a pozitívum h lesznek jó bulik mostansáág yeah remélem anyum elenged az évvégi vizsga ellenére... pl.: sakuracon 3 hét múlva könyvutalvány... nem szeretem mert nem adnak vissza belőle -.-" egyszer kaptam évvégére, vettem belőle 1 mangát meg anyumnak könyvet.. 5000-ből 2 manga nem ment // xD De ajándéknak tökéletes ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 19:52:27 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3161 Dátum: 11 ápr 25, 20:35:53 » |
|
a m i n e k e m s o s e m m e n t a z a a m a g o l á s , m i v e l a m e m ó r i á m e l é g r o s s z h a m e g é r t e k v a l a m i t , a z k ö n n y e d é n y m e g y , d e s z a v a k a t e g y m á s u t á n m o n d a n i h j a j j
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 20:38:25 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3162 Dátum: 11 ápr 25, 21:03:47 » |
|
az más nkm van amikor 5 perc alatt megtanulok vmit máskor 1 órába is eltelik -.-"
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3163 Dátum: 11 ápr 25, 21:26:04 » |
|
Úr isten, gyerekek akkora betegséget mutatott Rits! (Most már több mint) 4000 másodperce ezt hallgatom, itt vibrál előttem, nem tudom leírni, hogy idegesít-e vagy nem. Minden esetre elég érdekes dolog, nézzétek meg xd. Akinek meg volt szerencséje hozzá attól kérdezem, hogy meddig jutott el benne? (remélem nem nagy baj a linkelés) http://nyan.cat/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 25, 22:35:59 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3164 Dátum: 11 ápr 25, 21:58:31 » |
|
omg O.o egyik ismerősöm küldte még jóval régebben és mostanság nagyon felkapott lett eleinte poén volt de ez már kicsit túlzás szntem ... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|