Addig tényleg bulis olvasni a
Moderátori figyelmeztetések c. topicot, amíg a saját nick neveddel nem találkozol valamelyik hozzászólásban. xD
Én valamelyik nap az elejétől kezdve kezdtem el olvasni, el is jutottam majdnem a 70. oldalig, de némelyiken tényleg annyira lehet nevetni, hogy belefájdul az ember oldala is.

De mint mondtam, az már nem vicces, mikor téged vesznek elő.

De ha belegondoltok, szerintem egészen fantasztikus, amit ezen a fórumon művelnek. Ilyen rendszabályozás kellene az összes oldalra, ideértve a facet, a jutubot és úgy az összes internetes oldalt, cakkum-pakk, aztán mindjárt másabb szájízzel távoznék valamennyiről. Nekik köszönhetjük szerintem, hogy normális és kellemes hangulat uralkodik itt, mert a fekete bárányok idővel ledörzsölődnek, mint az osztályokból 11. év végére a lógósok, lusták és retardáltak.
Nem mindegy, milyen moderátorok tartoznak egy oldalhoz, mert például a jutub moderációs képessége kimerül abban, hogy jogvédett tartalmat azonnal törölnek vagy mutéznak, meg a kommentekben nem lehet semmilyen linket beküldeni, ami nem jutubos. (Öhm, én legalábbis eddig ezt tapasztaltam. )
Na, ennyit a magasztalásról, befejeztem!

Kinél donganak még a cserebogarak? Nálunk lassan 3 napja nyomják ezeket a lámúr esteket.

Ki nem mennék semmi pénzért ezen a veszedelmes éjszakán a szabadba. X-)
Szerk.
Manesz, megkérdezhetem, mi történt ott? Vagy ne emlegessük fel a csúf múltat, mert Modiék vérengzős kutyái a s*ggünkbe harapnak?