^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12675 Dátum: 12 ápr 08, 18:36:17 » |
|
hmm most kihagytam pár napot és nem olvastam vissza, szóval ez is benne van xD termeltek 7-8 oldalt, amihez nem volt kedvem hozzálátni :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12676 Dátum: 12 ápr 08, 18:38:15 » |
|
Szia Flexeeeee!!! Én is rég láttalak téged. :S Mi újság veled? (privátba írhatsz nyugodtan) Ja, és a Zizi az finom. Nekem sincs sokszor 1,5 sor mondanivalóm... de máshova se tudok sok mindent fűzni. heo: Jaaa! Hát, ezt eddig még nem mondtad, hogy használ is! (vagy csak pont nem olvastam) Ezesetben vissza van szívva. xD Ui.: A másfél sor kiküszöbölésére megfelelőek a rettentően hosszú szavak, mert ha így kommunikálsz, nem csak, hogy hosszú lesz a mondandód, de még lehet néhányan el se tudják olvasni! Márha túlbonyolítod, mint pl, most én. (látod ez is kiteszi a másfél sort, pedig alig van tartalma)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12677 Dátum: 12 ápr 08, 18:40:23 » |
|
Attól meg nem lesz értékesebb, hogy nehezebb, max. többre értékeled. Nem ugyanaz Viszont diétázni még midnig felesleges, egyél keveset, azt cső, a cukor meg tiszta energia, attól nem hízol, a cukor és a hús a két fő táplálék. A mozgás alatt nem tudom mit értesz, de javaslom az úszást. Az tényleg minden szempontból hasznos. Ja, és étkezz rendszertelenül. Ne ebédelj, reggelizz, vacsorázz, meg iylesmi, csak néha egyél ha kedvet támad. Hmm.. és dohányozz Elmehetnék egészségügyi tanácsadónak Nem vérkomoylan venni ám, attól függetlenül, hogy tök hasznos tanácsok. Te tudod mit csinálsz, és ha használ, király.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 18:43:20 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #12678 Dátum: 12 ápr 08, 18:41:18 » |
|
de ez sokszor hszvadászkodásnak tűnhet no mind1, maradhatunk amúgy itt is, sajnos nagyon kevés hely van a postaládámban xD de párat nemrég töröltem. amúgy meg semmi nincs velem, itthon antiszockodom, anyáéknak ebből eléggé elege van, folyton "beszélgetni" akarnak, és amikor leülök, hogy jó beszélgessünk, tessék, akkor meg nem szólnak. nem lehet parancsba adni a beszélgetést, nekem meg nincs kedvem ez van ÁÁÁÁ témafagyasztásss powa amúgy hamarosan 1000 oldal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 18:47:08 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #12679 Dátum: 12 ápr 08, 18:50:48 » |
|
Na ja, mindig akkor van valami amikor abba a bizonyos "húzzon körülöttem mindenki elfelé, vagy kipicsázom a fél várost" hangulatba vagyok. -.-" Mondjuk nekem nincs azzal baj, hogy, ha beszélni akarok akkor nem tudok, mert, ha elkezdem akkor nem állít le senki! (még szerencse, hogy anyám is ilyen) Apu meg még mindig haragszik rám XDDD De ezt majd máshol.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12680 Dátum: 12 ápr 08, 19:04:41 » |
|
Ha többre értékelem, akkor értékesebb is, akárcsak a vas és arany kapcsolata, egy idő után felcserélődött a kettő értéke. A diétám abból áll, hogy sok dolgot kizárok és minimális ételt juttatok be, főként húst, zöldséget és gyümölcsöt, néha egy kis tejterméket. A cukor a barátom, de csak kis mennyiségben. Egyébként kösz a biztatást srácok! (Tényleg tetszik, hogy használ, bár van vele meló bőven, de megéri.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12681 Dátum: 12 ápr 08, 19:06:56 » |
|
Az arany nem értékesebb a vasnál. Több pénzt adnak érte, meg szebb, aztán annyi. Mindegyik csak egy hüyle elem, ami ezen vagy azon a téren jobb vagy rosszabb a másiknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12682 Dátum: 12 ápr 08, 19:26:21 » |
|
Kinek mi az érték, a fáraók idején a vas értékesebb volt, mert ritkább volt, tekintve a kohászat fejlettségét. Manapság sokkal olcsóbb, mint az arany. Egyébként mindig az lesz értékes amit a többség annak ítél meg. Ez a demokrácia alapja is. Nem az az igazság ami valóban az, hanem amit a többség annak hisz. Bár igazából nem izgat. Ebben egyetértek veled. Értéke csak kevés dolognak van és az általában nem is kézzelfogható. De hagyjuk a szentimentalizmust. A befektetett munkám miatt, nekem a diétával megszerzett tapasztalat is értékes.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12683 Dátum: 12 ápr 08, 19:30:47 » |
|
Na igen, végülis ez jogos. A tapasztalat többnyire jó dolog. De én elsősorban az eredmény értékére gondoltam. Holnap amúgy elvileg megyek locsolni az öcsémmel. Vagyis, elsősorban viszem, de még nem biztos.
Az igazság meg az igazság és kész, semmit nem számít, ki mit gondol. Kivéve persze engem, én nagyon fontos vagyok, meg azért meg tudnék nevezni mást is, csak nem akarok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 19:35:17 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12684 Dátum: 12 ápr 08, 19:34:40 » |
|
Az eredmény értéke a közben szerzett tapasztalatokon alapuló önbizalom, akaraterő és megszerzett test, valamint a tudat, hogy még ennél is többre vagyok képes. Nem is tudtam, hogy van öcséd... (Mondjuk nem kell nekem mindent tudni. ) Előre is jó locsolkodást, aztán okítsd rendesen a versikékre, valami klasszat mondjon, ne a régi elkoptatott vackokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12685 Dátum: 12 ápr 08, 19:39:49 » |
|
Lehetséges, nem rétek az iylne jellemfejlődős dolgokhoz annyira, réges-rég tökéletes vagyok. De igazából nem egészen értek egytet egészen, az eredményt akár könnyen éred el, akár nehezen, ezeket ugyanúgy megadja, csak más kérdés, hogy mire tartod, úgy felületesen, igazából észrevételeim szerint így sem, úgysem jelent töbebt, vagy kevesebbet igazából az emebreknek. Na persze, lehetnek kivételek, de ha bejárod az utat, nem számít, nehéz volt-e, vagy könnyű, ha csak úgy odacsöppensz valahová, az más.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12686 Dátum: 12 ápr 08, 19:45:19 » |
|
Igazából eddig nekem sem volt gondom magammal, de elkezdtem változtatni egy pár dolgon és még jobb lett. Az út a lényeg, de, hogy könnyű vagy nehéz-e az csak az úton múlik. Nincs két egyforma ember és nincs két egyforma út sem. A cél persze lehet ugyanaz, de a kezdeti állapot más és más eszközök bevetését teszik szükségessé. Mondjuk nem izgat, ha nehezebb, úgyis csak a végeredmény érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12687 Dátum: 12 ápr 08, 20:00:20 » |
|
A tökéletesnél nincs jobb. Maximum pár apróságban fejlődhetek, de az összkéept még jobbá már az sem tezsi. Látod, én megmondtam ezt is. Nehezebb, könnyebb, hát aztán? Kit érdekel, semmi jelentősége. szerk.: Ide még írtam valamit, de meggondoltam magam, nem kell most oide.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 08, 20:11:38 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #12688 Dátum: 12 ápr 08, 20:32:46 » |
|
Láttam, hogy mi volt az, de nem volt időm válaszolni.
Végül is csak annak fontos a nehézsége aki bejárja. Igazából neki is csak az nehéz amit annak ítél, majd meglátom milyen lesz mire készen leszek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #12689 Dátum: 12 ápr 09, 08:57:48 » |
|
valaki még jár öntözni? én személy szerint nem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|