Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1140 Dátum: 11 feb 02, 14:29:06 » |
|
Megpróbálom körbevágni (nem értek hozzá  ), és ha sikerül, akkor kirakom ide. És köszi  Szerk.: wá nem megy ez nekem, noob vok ehhez xD Valaki nem ért hozzá? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 14:45:45 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #1141 Dátum: 11 feb 02, 16:06:07 » |
|
Boldog szülinapot annak akinek volt vagy lesz!  Aes! Ha már  , szerintem ez elegánsabb: Amúgy, én már próbáltam körbevágni dolgokat, de eddig még nem túlzottan sikerült. :S A Trollface pedig mindent visz! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 16:08:42 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1142 Dátum: 11 feb 02, 16:09:22 » |
|
Nekem az a saját jobban tetszik.  Am msnemen van vagy 20 féle.  De ez volt a kedvencem, régi emlékeket idéz fel bennem. *-* Ezért bírnám fórumon is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1143 Dátum: 11 feb 02, 16:42:01 » |
|
Szülinapot a szülinaposoknak  Nagyon éhes vagyok :S Új szmájli? Yeee  + Apa pipa rám, tesóm felizélte ellenem...szal nagyon jó hangulat van itt. De ez mindent visz  
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 16:44:25 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1144 Dátum: 11 feb 02, 16:50:03 » |
|
Hát igen,  mindenkinek...Csatlakozva a többiekhez,nagyon tetszik az uj szmájli:  Sajnos én magam felakasztottam,  ezért,most hallot vagyok és ugy irok HSZ-t Ha itt tartunk ^^,hozzám mindjárt jön a csajom,ugy érzem itt nálunk jobb hangulat lessz mint nálatok van... 
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1145 Dátum: 11 feb 02, 17:22:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 17:25:12 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1146 Dátum: 11 feb 02, 17:22:54 » |
|
Rikan, ha ezt megteszed, örökké áldom majd a neved. Szerk. Köszi szépen.  Így legalább lehet  és xD is. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 17:39:56 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
Életművész
|
 |
« Válasz #1147 Dátum: 11 feb 02, 17:50:46 » |
|
 You're the second GOD, after Pein.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #1148 Dátum: 11 feb 02, 18:32:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #1149 Dátum: 11 feb 02, 18:59:46 » |
|
Ööö, várom a szülinapomat, és addig letöltök egy vindóz7et. Egyébként meg a hiradót nézem. Nemsoká való világ eksön. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #1150 Dátum: 11 feb 02, 19:10:24 » |
|
Uhh jó lenne ha valaki kedves, aranyos, édes, cuki, aki szeret az segítene.  lesz a suliban farsangkor tehetségkutató és az osztállyal beöltöznénk, mert tavaly nagy sikert aratott a műsorunk, mi lányok focisnak öltöztünk be, a fiúk pompomlányok voltak és végig röhögték a műsört, mert bénáskodtunk. Erre a számra nyomtuk: http://www.youtube.com/watch?v=vfF5L7el-ds Mellesleg a farsang előtt 3 nappal kezdtünk próbálni, mégis osztozott 2. hely lettünk. Szóval rövidre fogva, idén is indulnák, de nincs idea, hogy mit adjunk elő. Gondoltunk Valóvilág paródiára, de azt inkább neeeem  Szóval valaki egy ötlet gyorsan??? 25-én lesz, nem áll szándékunkban 22-én nekiállni.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #1151 Dátum: 11 feb 02, 19:18:26 » |
|
Látom mások is örülnek az ötletemnek, vagyis hogy:  Hanii, csinálhattok Jersey Shore-t is. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1152 Dátum: 11 feb 02, 19:22:14 » |
|
Hanii a Csillag születiket vagy az X-faktor-t is leparodizálalhatjátok  Am köszi akik szülinapot kívántak nekem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #1153 Dátum: 11 feb 02, 19:32:11 » |
|
Hanii én azt javaslom, hogy xfaktor, megasztár, vagy gyözike paródia. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #1154 Dátum: 11 feb 02, 19:34:54 » |
|
Apácashow alap, hogy azt adjátok elő. Az nagyon brutális tud lenni, ha rendesen kitaláljátok. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|