Egyébként meg ha van kajám akkor eszek, ha nincs akkor meg attól függ, hogy az éhségem nagyobb-e mint a lustaságom, hogy elmenjek a vásárolni, de mire rászánom magam már bezárnak a boltok, szóval ilyenkor egész nap éhezem.
Mintha magamról olvasnék...
Képes vagyok három napig műzlin élni, mert lusta vagyok elmenni a boltba (messze van).
Ez undorít, ezt büntetni kéne, mégis hogy merészelik az autóik mocskos kerekeivel besároznia szép havat! Előbb mosná le a kerekét.
Ja hogy belefagy a rongyos keze a vederbe, legalább törheti vele a fejét.
Teljes mértékben egyetértek.
Pocky
Valaki mesélje már el nekem, hogy milyen a Pocky. Nagyon piszkálja a csőröm.
Oké, hogy tudatlan vagyok, de ez van...
Mínusz 10-15 fok? Ha, mi az, itt reggel bőven van mínusz 16-17, éjjel meg kevesebb is. Hó az nincs egy deka se, szél viszont annyi, hogy majdnem elfúj egy átlagos járókelőt (engem persze meg sem rezdít), és érzéketlenné fagyaszt minden szabadon hagyott bőrfelületet.
Anyum szívesen költözne Sopronba, ha ott nincs hó.
Én szeretem a havat, de ennyit még életemben nem láttam itthon, mint ami most leesett az elmúlt pár napban. *-* Annak örömére, hogy hazajöttem a suliból, kb fél háromtól sötétedésig hánytam a havat az udvarban, mert anyu csak kis ösvényeket csinált magának, hogy közlekedni tudjon.
Masa: nagyon tetszik az aláírásod.
De a szöveget te írtad, vagy így találtad? (csak a kis bakik miatt kérdezem, nem kötözködésképp :3)