25 máj 28, 07:06:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Genjutsu (Illúzió technikák)  (Megtekintve 112475 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #285 Dátum: 11 okt 30, 20:50:39 »

Putir Sasuke egyszer már Tsukoyomi-ba ejtette Bee-t, és ott a Hachibi segített neki, tehát meg lehet szakítani.Viszont azt fenntartom, hogy Itachi Tsukoyomi-ja egyedi eset.Az egy jinchuuriki-t is leterítene, ha nem is annyira mint Kakashi-t de elég időre hogy likvidálja az ellenfelet....
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #286 Dátum: 11 okt 30, 21:08:03 »

Nemhiszem. Itachi genjutsuja is addig tartana Bee esetében mint a Saskés Tsukoyomi csak azzal a különbséggel, hogy Ita befolyásolhatná az észlelt időt -> mint Kakashinál... szal a valóságban 1 sec telt el de úgy érzi 3napíg kínozták és ezért tudnák megkéselni nem azért mert genjutsuban van hanem az utóhatás miatt Nevet (szerintem)
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #287 Dátum: 11 okt 30, 21:22:27 »

Jó ,de kakashi azt mondta hogy normális esetbe müködik a csakra átadós dolog ,de mangekyö sharinganos teknikáknál nem úgy hogy szerintem nem érnének sokat vele

Hol mondja azt Kakashi, hogy MS illúziónál nem? Manga fejezet és oldalszám kellene.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Putir
Vendég
« Válasz #288 Dátum: 11 okt 30, 21:28:53 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/257/9
Itt mondja ha ez eltalál azonnali a hatás és nem lehet eltörölni
Naplózva
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #289 Dátum: 11 okt 30, 21:44:17 »

De putir te azt mondtad hogy nem lehet megszíktani, itt meg a hatásról beszél, ami utána marad.Amúgy meg megnéztem az animet amikor küzd Sasuke a Hachibi-vel és ott szerintem tisztán 2-3 másodpercig nem tud magáról Bee, és mint tudjuk 2-3 másodperc a való világban az 48-72 óra Itachi Tsukoyomi-jában.Lehet, hogy elvakult Itachi fan vagyok de akkor is ezek tények. Mosolyog
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #290 Dátum: 11 okt 30, 21:46:25 »

A hatás az nem az ami utána történik hanem maga a genjutsu szerintem.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #291 Dátum: 11 okt 31, 09:11:59 »

Pontosan, angolul így hangzott: "if you are struck by that eye jutsu, his genjutsu can affect you in an instant. There is no cancelling the effect of it". Tehát a jutsu hatása azonnali, és nincs mód rá, hogy megszakítsd (mivel ugye kb. azonnal hat, nem kell idő, hogy kibontakozzon)
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #292 Dátum: 11 okt 31, 09:38:10 »

Idézet
Amúgy meg megnéztem az animet amikor küzd Sasuke a Hachibi-vel és ott szerintem tisztán 2-3 másodpercig nem tud magáról Bee, és mint tudjuk 2-3 másodperc a való világban az 48-72 óra Itachi Tsukoyomi-jában.

Ott a pont. Jinchurikiknek is idő kell mire észre veszik, hogy genjutsuba vannak és az is kb. 2-3másodperc, itachi tsukoyomija meg olyan, hogy 1-2másodperc alatt eltelik 72óra és kakashi rögtön összeesett ennyi idő alatt. Szóval mire észreveszi a jinchuriki is, hogy genjutsuba van már szerintem késő mert ennyi idő alatt ő is kifekszik, és ha mégis olyan kemény fából faragták akkor is eléggé nagyon lebírja strafálni ez és utána már csak gyerekjáték az egész, de kakashinak 1-2mp volt 72óra, akkor mire jinchuriki észreveszi (2-3mp) annak lesz vagy 100óra ami eléggé sok arra, hogy egy kemény fából faragott shinobit leterítsen.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #293 Dátum: 11 okt 31, 09:43:13 »

Mach5 az ne zavarjon hogy már angolul is leírta direkt moontiger hogy azonnali hatása van nem kell eltelnie semmilyen másodpercnek ahozz hogy kiüssön valakit.
És az hogy animébe mennyi idő volt nem számit mert azt a mangáról csinálják és nincs hitelessége annak hogy ott hány másodperc mert a animések is csak tippelni tudnak.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #294 Dátum: 11 okt 31, 09:50:52 »

Sasuke Tsukuyomi-ját meg könyörgöm, ne hasonlítgassuk már Itachiéval. Azt lehet megszakította a Hachibi, de azt annyira nem bonyolult nekik, mivel ahogy Danzo magyarázta később, Sasuke nem tudja az időt és teret irányítani, csak egy úgymond erősebb illúzió. Az Itachi féle verzióban viszont ő irányítja az időt és a teret, tehát bizony 1 másodperc lehet 72 óra is, míg Sasukenál 1 mp az 1 mp Mosolyog
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #295 Dátum: 11 okt 31, 10:27:37 »

Na Moontiger akkor szerinted Itachi Tsukoyomi-ja kiütné a jinchuuriki-ket?Mert a vita kb. ezen ment.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #296 Dátum: 11 okt 31, 10:56:29 »

Őszintén megmondva fogós kérdés. Biztos, hogy több kárt okozna, mint Sasuke (ehhem, nulla), de hogy kiütné-e, abban nem vagyok biztos. Mind Bee, mind Naruto megvívott 1-2 elég durva szellemi csatát (bijuuk + a sötét önmaguk ugye), így lehet, hogy vannak annyira mentálisan ellenállóak, mintha Mangekyou-val rendelkeznének, biztosak nem lehetünk benne, hogy azok a csaták mennyire tették ellenállókká őket mentális támadásokkal szemben. El tudom képzelni, hogy ki tudná ütni őket Itachi tsukuyomija, de biztos nem vagyok benne, szerintem egyikünk sem biztos se az egyik, se a másik válaszban Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 31, 10:57:22 írta MoonTiger » Naplózva

Ervdo
Gennin
*

« Válasz #297 Dátum: 11 nov 12, 14:38:47 »

Pár durva összeesküvés elmélet, Itachi és Shishuival genjutsujával kapcsolatban,  amelyet megosztanék..Mosolyog

Igaz nem tudni, h mikor tett szert Itachi a Susanoo kiegészítőire; alaptartozék volt vagy ebayen rendelte meg, a lényeg, hogy van neki az a köcsögös Susanooja és abba lepecsételhetett egy jó pár Uchiha arcot akit az örök genjutsus maszlagkardjával átitatott.
Így nézve meghökkentő lenne, ha kiderülne hogy Itachi korántsem végzett akkora vérengzést akkorriban. A kérdések, amik felmerültek most bennem. Miért pont akkor, az napon lépett Itachi? Említve volt (burkoltan), h ez bizony egy előre meghatározott napra esett, hisz ahogy magyarázta Kishi, a 3. Hokage nem akarta elfogadni ezt és keresett egy másik megoldást, de végül kifogyott az időből és Itachi lépésre szánta el magát. Milyen idő fogyott el? Az alábbi tippek közül mindenki egyre leteheteti a Voksánt, és a majdani helyes megfejtők között egy sharingant sorsolunk ki (ami lehet, hogy nem is lesz, mert nem rakom ide azt a lehetőséget, h egyik sem, a banknak is kell nyernie..).

A – A telihold miatt, Itachi alkalmazta a Hold szeme tervet kicsiben, így mindenki, aki érintett volt elhitette a mészárlás megtörténését. Mert ugye fel is kellett volna takarítani utána, illetve a temetést megejteni, és hullák nélkül ez macerás, szóval ezt szolgálta ez a genjutsu.
B – Azért volt ez a nagy nap, mert az Uchihák kiakarták robbantani a polgárháborút az elkövetkező napokban.

Persze az A terv látszólag borulni látszik, hogy akkor Danzounak honnan voltak a sharinganjai, ezt is meg lehet magyarázni, de ezt most nem fogom, ezt a tisztelt olvasó közönség fantáziájára bízom.
Továbbá egy petíciót indítok, amelyben követeljük az Uchiha áldozatok kihantolását, melynek keretében fény derülhet, hogy az A pont valósult meg és a koporsók/urnák üresek. Amennyiben szimpatizálsz a célunkkal, és feliratkoznál te is, kérünk, nyomj egy F5öt. A fórum üzemeltetői majd a terheltségi szint megugrásából bármikor megtudják és kötelesek megállapítani a petíció állását.

Megint más:
Ugye azt is tudni véljük, hogy csak 10 évente lehet aktiválni Shishui végső genjutsu dojutsuját (már amennyiben nem számolunk a Senju dns-sel). A következő kérdés merült fel bennem:
Mikor volt(ak) aktiválva ez(ek)? Egyet tudunk biztosra, az pedig a legutolsó ’Védd meg Konohát’ parancs (na meg Danzoué, de nála ugye nem a 10év játszik, hanem egy jóval rövidebb idő, pár óra max.).
És az is milyen gonosz lenne már, h miután Itachi megérkezik Kabutohoz, hogy megállítsa az Edo Tenseit, Kabuto megtámadtattná Konohát egy pár Zombival, ezzel ráerősítve a ’védd meg Konohát parancsrá’ és Itachi egy jajj de messze van, b* meg felkiáltással kénytelen lenne elindulna Konohába és ott hagyni Kabutot.Nevet

Ja és még valamire rájöttem időközben, ugye Madara titkára, amire még Kabuto mondta, h ne aggódjon, nem árulja. Ugye ment a találgatás anno, h ki lehet a koporsóban, de inkább azon volt a hangsúly, h milyen állapotban volt épp. A válasz: meztelen állapotban (igen, igen hiányzott róla az Uchiha fociválogatottjának a meze) és a titok: Madara egy NŐ! És ezért nézett be a pólója alá az Edo Madara, h még mindig mellei vannak e, és ezt hangsúlyozom, hogy ez biztos, nem feltételezés!

Persze a fent említett dolgok hol saját véleményt tartalmaznak, hol pedig csak újfent brutális szarkazmussal átitatott ’semmit’, mindenki döntse el, hogy mi melyik, és remélem, hogy megint felbukkan valaki, aki nem veszi a lapot, aztán még három topicba bemásolja a hsz-em, hogy megkérdezze ott is, hogy ebből mennyi igaz, nem mintha elég lett volna abban az egyben meghagyni és várni.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 12, 14:43:02 írta Borax » Naplózva

Bankai: PoloSanyi
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #298 Dátum: 11 dec 17, 11:40:14 »

szerintem az a genjutsu, amibe Bee-t zárta Sasuke, nem Tsukoyami volt, nem kínozta semmivel... igaz a környezet hasonlóan nézett ki, de ezt simán megcsinálhatta hasonlóra is.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #299 Dátum: 11 dec 18, 13:21:47 »

Lehetett az az is. Többször elhangzott, hogy Sasuke Tsukoyomija "sehol sincs" Itachiéhpz képest. De ez valahol nem is csoda, mivel látszólag Itachi genjutsu, míg Sasuke ninjutsu beállítottságú.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 18 19 [20] 21 22 23
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins