manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #645 Dátum: 10 szep 06, 14:13:42 » |
|
Nem, konkrétan ezt nem mondta. Kijelentette, hoyg teljesen irányítani tudja. Mint Hashirama is. Őt is belevette a felsorolásba. És azt hiszem Madarát is. Mint tudjuk, ők ketten teljesen máshogy irányították tökéletesen Bijuut, mint Bee (bár a SHodaiméről nem tudjuk pontosan hogyan). Ergo, erre ilyen szempontból nem lehet alapozni, teljesen más kapcsolatban is lehetett za albérlőjével, mint Bee.
ha jól emlékszem orochimaru mondott erről vmit.asszem úgy h bezárja őket 1 faketrecbe "és úgy bánik velük mint a kiscicákkal"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #646 Dátum: 10 szep 09, 18:22:11 » |
|
shodaime ugy irányítja a kyuubit, mint ahogy yamato visszífogja narutot. gondolom. vagyis ezt látom ésszerünek. mellesleg valszeg a mizukage sem tudta irányítani a bijuut. Mivel madara irányította, nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a bijjuut is az irányítása alá vonta, és gy állította be, hogy yagura irányítja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #647 Dátum: 10 szep 09, 18:24:25 » |
|
De csak a 9 farkút képes irányítani hacsak nem tudott vele valahogy beszélni hogy ha enged neki akkor kienegedi majd a Kagebol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #648 Dátum: 10 szep 09, 18:58:10 » |
|
az kiderült a mangábol hogy képesek az uchihák irányítni a 9farkút. A többit miért nem tudnák? V ha nem is tudják akk miért pont a 9 farkú? Tudnál linkelni nekem egy mangát ahol elhangzik h csak a rókát tudja irányítni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #649 Dátum: 10 szep 09, 19:14:20 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/385/17 itt hangzik el hogy a 9 farkút és csak őt említi , a többit nem én ebből gondolom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #650 Dátum: 10 szep 09, 19:18:17 » |
|
jah de ez nem feltétlenül jelenti hogy a többit nem, de azt is jelentheti h csak a 9farkút. sasuke nem tudhatja pontosan, madara meg nem javtja ki. Vagy mert nincs miért, v csak nem akarja. meg am sasuke mangekyo nélkül is megállította a kyuubit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 09, 19:19:18 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #651 Dátum: 10 szep 12, 15:14:27 » |
|
Akit egy olyan dupla pecsét tartott Narutóban, amit még Gyilkos Méh is dicsért. ^^ Ezért a "megállította" egy kicsit túlzás, mivel nem volt mit megállítani. Inkább csak elnyomta azt a kis chakrát, ami kiszivárgott a pecséten.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Super Saiyan
|
|
« Válasz #652 Dátum: 10 szep 18, 17:02:27 » |
|
Zer0 az Uchihak csak a 9 farkút képesek irányítani, 1 erre célzót Itachi is, 2 több helyen is meg van említve hogy az Uchihak a tüzet irányítják ez a klánjuk ismertető jele, hisz mind Katon használok(ma olvastam el a part1-es Sasuke vs Narutott és mikor Sasuke visszaemlékszik az apjára hogy tanítja meg neki használni ott tesz erről 1 utalást...) és ha jól tudom a rokuci az tűz elemű... Bár nincs kizárva hogy a többit is tudják irányítani de erről még nem kaptunk infót, de ha tévednék kérek 1 manga oldalt ahol ennek az ellenkezőjét állítja valaki. És ami nekem még lejött hogy Tobi a 16 ével ezelőtti támadásnál ha Yondi nem állítja meg akkor sem lett volna képes sokáig még irányítani a rókát, de ez nem biztos csak nekem ez jött le belőle hogy, nem képesek akármeddig irányítani ők sem csak 1 korlátozott ideig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 10 szep 18, 17:18:04 » |
|
Arról sincs szó hogy nem lennének képesek rá. Persze... eddig meg úgy volt Mangekyou nélkül nem lehet Kyubbit irányítani, aztán jött Tobi, és egy "sima" Sharingannal az uralma alá hajtotta. Egy ilyen szem nem egy gyengécske adottság, ami csak néhány ideig lenne képes irányítani, és sztem Tobi Konoha lerombolása után fütyörészve uszította volna Kyubbit a többi falura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #654 Dátum: 10 szep 18, 17:56:59 » |
|
Azt valaki elmondja hogy honnan veszi mindenki hogy a Kyuubi tűz elemű? Vagy én vagyok hülye és láttunk tőle tűz jutsut amire én nem emlékszek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #655 Dátum: 10 szep 18, 19:27:30 » |
|
Hát csak az Animében mutatott 8 farkúként tűz , illetve 4 farkúként Pein ellen egy szél Jutsut de ez az Animében van .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #656 Dátum: 10 szep 18, 20:23:53 » |
|
Valamint itt látszik, hogy leég róla a bőr. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/293/8Meg egy fejezetben mondják, hogy az átváltozásnál Naruto sebeiből kiáramló vércseppek elégnek a Kyuubi csakrájától, vagy valami hasonló. De aszem konkrétan nincs említve, csak utalások vannak rá, hogy a tűzhöz hasonló tulajdonságai vannak a csakrájának, meg úgy általában a japán folkllórban is tűz alapu tulajdonságokkal volt felruházva eme youkai. Meg a Pokémonban is tűz tipusúként szerepelt a Kyuubi. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 10 szep 18, 20:41:44 » |
|
Az animét nem nézem,szóval azt nem tudom,de a Pein elleni harcban,a mangában nekem nem rémlik semmi tűz elemű támadás.
Az hogy a vére,meg a bőre leég,nem csak maga a nagy mennyiségű gonosz chakra miatt van?
Bár most hogy mondod ezt a Pokémonos dolgot,így már kezd egyértelmű lenni a dolog xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #658 Dátum: 10 okt 30, 08:35:45 » |
|
Most lenne egy kérdésem ami remélem ide tartozik. Nii Yugito a 2 farkú tárolóját , hogy tudták legyőzni az Akatsukik? mert ha jóltudom áttalakult és azt teljesen kék lángok vették körbe ami elvileg érinthetelen mivel az tűz, így nemértem honan szerztek vért Hidannak vagyis értitek ezt megomdja nekem valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #659 Dátum: 10 okt 31, 08:06:24 » |
|
Igen lángok veszik körbe, a testét. Na már ha a Nibi esetében is hasonló az átváltozás, mint a Kyuubi esetében, csak úgy, mint a Hachibinél. akkor feltételezhetjük az, hogy az átváltozás során a jinchuriki vére belekeveredik a bijuu csakrájába. A bijuu csakrájából lessz a bijuu palást a jinchuriki körül, majd az materializálódik a bijuu testévé. Ergo a bijuu teste tartalmazza a junchuriki vérét. Na de lehet az is megkockáztatom, hogy mivel a lángok a Nibi chakrájából készültek, így talán azok is tartalmazhatták Yugito vérét. Hidan meg falta a lángokat, mint Natsu a kását (ő is lángokat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|