Chakra
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 jan 09, 23:56:40 » |
|
Shiro-san, mondtam már, hogy beteg vagy? Visszakomolyodva: Naruto (is) tuti szembekerül egyszer Madarával. És ott bizony a Kyuubi no Youko is be fog szólni ("Jé, én ezt a pacákot ismerem! És most fogom kitépni a belét!!! *GRRRRRRRRR*" ) és talán ad valami kis infót Madaráról. De az is lehet, hogy ugyanúgy Naruto "belsejében" fognak egy sort dumcsizni, mint Sasuke esetében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 09, 23:57:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 jan 10, 00:21:11 » |
|
Most miért hát nem lenne ésszerű, ha Little Bee elkezdené reppelni a Boci boci tarkát? xD
Egyébként tudja valaki, hogy mi lehet esetleg Hachibi neve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 jan 10, 01:04:40 » |
|
A Jinchuurikire gondolsz? Őt valóban Killer Bee-nek / Gyilkos Méhnek hívják. Asszem a RAW mangában is angolul van a neve, persze japán írásmóddal. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #378 Dátum: 09 jan 10, 02:18:18 » |
|
Nem a máik marhára xD a Bijuura, a jinchuurikit azt tudom hogy Little Bee xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 jan 10, 02:24:30 » |
|
Yamata no Orochi bár nem tudom mennyire valós.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #380 Dátum: 09 jan 10, 02:47:24 » |
|
Yamata no Orochi a 8 fejű kígyó, akit a legenda szerint Shushano-oo inézett el (részben ez a forrása a 392-es mangának) a Hachibi egy marhanagy marha izé bika
mindkettőnek 8-8 van, de nem mindegy, hogy feje, vagy farka xD ¤¤
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 jan 10, 03:39:28 » |
|
Hmm... a Hachibire találtam egy másik nevet is: Hachimata (八股). http://no.wikipedia.org/wiki/Hachimata <-- csak ezen a nyelven találtam hozzá wikipédiát. Az angol wikipédián pedig a Yamata no Orochihoz irányít át ( http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hachimata&redirect=no) Elvileg a kettő ugyanaz. De ha a kettő ugyanaz, akkor miért van két neve? ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 03:42:55 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 jan 10, 09:18:32 » |
|
A mangabeli Hachibi egy Ushi-oni, egy bika-polip démon, a legendabeli egy nyolcfarkú-nyolcfejű kígyó. Szóval nem teljesen ugyanazok.
Jaj, de szeretném ha Kyuubi intézné el Madarát!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 09:19:32 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 jan 10, 15:41:33 » |
|
Az "Elvileg a kettő ugyanaz."-t nem úgy értettem, hogy a 8 fejű, 8 farkú kígyó és a 8 farkú bikapolip ugyanaz. Arra fel mondtam, hogy a szavak, mint Hachibi, Hachimata és a Yamata no Orochi jelölik elvileg ugyanazt a lényt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 jan 10, 16:40:17 » |
|
Aha. Lehet, hogy más területen/írásmódban más nevek terjedtek el? Killerbee reppeli a Boci, boci tarkát, na ez kész
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 jan 10, 22:43:54 » |
|
Shiro, a kígyónak farokból is megvan a nyolc. A Yamata no Orochi a szörnyeteg neve (tudom, ezt mindenki tudja), a hachabi és a hachimata pedig nyolcfarkú, máshogy ragozva (mit t'om én, nyolcfarkas, nyolcfarkú). Habár, azéer t nem tenném tűzbe a kezem, a két hasonló szó viszonyával kapcsolatos elméletem helyességéért. Mellesleg elég egyértelmű, hogy miért nem rajzolta m,eg Kishi még egyszer a Yamata no Orochit, Killer Bee Bijuujaként. Az ok amiért a Sanbi és a hachimata le lett cserélve az, hogy a mondabeli Bijuukat Kishi már két másik karakter képben megrajzolta. AMúgy nem tudom, hogy a Kyuubi mit tudna csinálni Madarával, elméletileg még Sasuke, egy egyszerű sharingannal is elnyomta, MAdara pedig anank idején bábként írányította, és ő az örök mangekyou sharingant birtokolja. Kilelr Bee meg ne gyerekdalokkal hülyüljön nekem, inkább már azta balladát látnám (olvasnám)...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 22:45:33 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 jan 10, 23:23:10 » |
|
hát azért nem az egész kyuubit nyomta el, hanem azt a kiszivárgó chakrát, amit naruto szokott megkapni. amúgy meg is jelzi a rókakoma, hogy olyan erősek (vagy erősebbek, nem emlékszem pontosan) a szemei, mint madarának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #387 Dátum: 09 jan 11, 19:14:56 » |
|
Igen. Sasuke ott könnyen pattogott, mert a Kyuubit egy dupla pecsét (Shishou Fuuin (四象封印) és a Hakke no Fuuin Shiki (八卦の封印式)) zárta le. Ha nem lett volna pecsétek mögött, akkor egy picit megizzadt volna kedvenc faarcú hősünk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 19:16:22 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #388 Dátum: 09 jan 20, 21:51:47 » |
|
Rem a "mester" egyszer csinál vmi olyan különkiadást ahol meglátjuk h h kapták el a Bijuu-kat és Jinchuuriki-at, vagy vhogy belszövi a történetbe mert engem érdekel!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #389 Dátum: 09 jan 20, 23:50:43 » |
|
A mangában vannak történések ezzel kapcsolatban , és szerintem az animében is lesz valmi még. Talán az öreg a 4farkú Jinchuuriki benne lesz az animében is
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|