24 nov 15, 05:32:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 68
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bijuu és Jinchuuriki (Avagy démonok és hordozók)  (Megtekintve 232110 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #375 Dátum: 09 jan 09, 23:56:40 »

Shiro-san, mondtam már, hogy beteg vagy? ikszdé

Visszakomolyodva:
Naruto (is) tuti szembekerül egyszer Madarával. És ott bizony a Kyuubi no Youko is be fog szólni ("Jé, én ezt a pacákot ismerem! És most fogom kitépni a belét!!! *GRRRRRRRRR*" ikszdé) és talán ad valami kis infót Madaráról. De az is lehet, hogy ugyanúgy Naruto "belsejében" fognak egy sort dumcsizni, mint Sasuke esetében.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 09, 23:57:11 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #376 Dátum: 09 jan 10, 00:21:11 »

Most miért hát nem lenne ésszerű, ha Little Bee elkezdené reppelni a Boci boci tarkát? xD

Egyébként tudja valaki, hogy mi lehet esetleg Hachibi neve?

Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #377 Dátum: 09 jan 10, 01:04:40 »

A Jinchuurikire gondolsz?
Őt valóban Killer Bee-nek / Gyilkos Méhnek hívják. Asszem a RAW mangában is angolul van a neve, persze japán írásmóddal. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

« Válasz #378 Dátum: 09 jan 10, 02:18:18 »

Nem a máik marhára xD a Bijuura, a jinchuurikit azt tudom hogy Little Bee xD
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #379 Dátum: 09 jan 10, 02:24:30 »

Yamata no Orochi
bár nem tudom mennyire valós.
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #380 Dátum: 09 jan 10, 02:47:24 »

Yamata no Orochi a 8 fejű kígyó, akit a legenda szerint Shushano-oo inézett el (részben ez a forrása a 392-es mangának)
a Hachibi egy marhanagy marha izé bika

mindkettőnek 8-8 van, de nem mindegy, hogy feje, vagy farka xD ¤¤
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #381 Dátum: 09 jan 10, 03:39:28 »

Hmm... a Hachibire találtam egy másik nevet is: Hachimata (八股).
http://no.wikipedia.org/wiki/Hachimata <-- csak ezen a nyelven találtam hozzá wikipédiát. Az angol wikipédián pedig a Yamata no Orochihoz irányít át (http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Hachimata&redirect=no)
Elvileg a kettő ugyanaz. De ha a kettő ugyanaz, akkor miért van két neve? ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 03:42:55 írta Chakra » Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #382 Dátum: 09 jan 10, 09:18:32 »

A mangabeli Hachibi egy Ushi-oni, egy bika-polip démon, a legendabeli egy nyolcfarkú-nyolcfejű kígyó. Szóval nem teljesen ugyanazok.

Jaj, de szeretném ha Kyuubi intézné el Madarát!
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 09:19:32 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #383 Dátum: 09 jan 10, 15:41:33 »

Az "Elvileg a kettő ugyanaz."-t nem úgy értettem, hogy a 8 fejű, 8 farkú kígyó és a 8 farkú bikapolip ugyanaz. Arra fel mondtam, hogy a szavak, mint Hachibi, Hachimata és a Yamata no Orochi jelölik elvileg ugyanazt a lényt. ^^
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #384 Dátum: 09 jan 10, 16:40:17 »

Aha. Lehet, hogy más területen/írásmódban más nevek terjedtek el?

Killerbee reppeli a Boci, boci tarkát, na ez kész  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #385 Dátum: 09 jan 10, 22:43:54 »

Shiro, a kígyónak farokból is megvan a nyolc.
A Yamata no Orochi a szörnyeteg neve (tudom, ezt mindenki tudja), a hachabi és a hachimata pedig nyolcfarkú, máshogy ragozva (mit t'om én, nyolcfarkas, nyolcfarkú). Habár, azéer t nem tenném tűzbe a kezem, a két hasonló szó viszonyával kapcsolatos elméletem helyességéért.
Mellesleg elég egyértelmű, hogy miért nem rajzolta m,eg Kishi még egyszer a Yamata no Orochit, Killer Bee Bijuujaként. Az ok amiért a Sanbi és a hachimata le lett cserélve az, hogy a mondabeli Bijuukat Kishi már két másik karakter képben megrajzolta.
AMúgy nem tudom, hogy a Kyuubi mit tudna csinálni Madarával, elméletileg még Sasuke, egy egyszerű sharingannal is elnyomta, MAdara pedig anank idején bábként írányította, és ő az örök mangekyou sharingant birtokolja.
Kilelr Bee meg ne gyerekdalokkal hülyüljön nekem, inkább már azta balladát látnám (olvasnám)...
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 22:45:33 írta STM » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #386 Dátum: 09 jan 10, 23:23:10 »

hát azért nem az egész kyuubit nyomta el, hanem azt a kiszivárgó chakrát, amit naruto szokott megkapni. amúgy meg is jelzi a rókakoma, hogy olyan erősek (vagy erősebbek, nem emlékszem pontosan) a szemei, mint madarának.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #387 Dátum: 09 jan 11, 19:14:56 »

Igen. Sasuke ott könnyen pattogott, mert a Kyuubit egy dupla pecsét (Shishou Fuuin (四象封印) és a Hakke no Fuuin Shiki (八卦の封印式)) zárta le. Ha nem lett volna pecsétek mögött, akkor egy picit megizzadt volna kedvenc faarcú hősünk. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 11, 19:16:22 írta Chakra » Naplózva

csonti515
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #388 Dátum: 09 jan 20, 21:51:47 »

Rem a "mester" egyszer csinál vmi olyan különkiadást ahol meglátjuk h h kapták el a Bijuu-kat és Jinchuuriki-at, vagy vhogy belszövi a történetbe mert engem érdekel!! Nevet
Naplózva
uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #389 Dátum: 09 jan 20, 23:50:43 »

A mangában vannak történések ezzel kapcsolatban , és szerintem az animében is lesz valmi még. Talán az öreg a 4farkú Jinchuuriki benne lesz az animében is  Gondolkozik
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 68
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins