24 nov 23, 17:07:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 401
  Nyomtatás  
Szerző Téma: League of Legends online  (Megtekintve 877929 alkalommal)
0 Felhasználó és 61 vendég van a témában
kristof
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1095 Dátum: 12 júl 24, 15:15:09 »

Hali!

Én tegnap vettem Meg Caytlint aztán mentem vele egy Co-opot és Meg lett volna a Penta kill ha nem KS elik az uccsó killt. De rohadt jó hõs Vaynnel együtt..ha szinte full ad-d van Mosolyog Jah és én is PBEn nyomom KristófHUN néven.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 24, 15:16:56 írta kristof » Naplózva
D3VON
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

In my eyes you're already dead.

« Válasz #1096 Dátum: 12 júl 24, 15:35:07 »

Oh god, why PBE? Mosolyog
Gyertek EUW vagy EUNA szerverre, pbe-n semmi izgalom nincs a játékban... full szinttel kezdesz, és 4500 ip-rp / hét... kérlek... én megszenvedtem Caitlynért, és p.f. Ezrealért. Mosolyog
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1097 Dátum: 12 júl 24, 16:00:21 »

Az ő dolguk hagyd rájuk majd rájönnek hogy a sima szerverek sokkal jobbak ^^ Igazából az eheti free champok közül noc az aki érdekel többit már mind próbáltam és nálam megbuktak :/
Naplózva

kristof
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1098 Dátum: 12 júl 24, 16:18:01 »

Egyébként eredetin is játszottam de a PBE n karikat probálok és késôbb majd visza megyek  Nevet
Naplózva
D3VON
Kezdő Jounin
*

In my eyes you're already dead.

« Válasz #1099 Dátum: 12 júl 24, 16:22:01 »

Andor2000: Nocot vidd junglebe, nagyon gyors, erős és jó karakter. ^^
Múltkor jöttek szerezni egy first blood-ot, és almost quadra... double + double, az ötödik meg megölt... szép meccs volt, miden mindig beultiztam és megöltem Fizzt, és 20-nál surrender. Próbáld ki, megéri, mert nagyon jó karakter. ^^
kristof: Akkor jó, ha visszamész, mert pbe-n nincs értelme sokat játszani, karakter kipróbálásra van, és hogy megnézd a skint az egyes karakterekhez. Mosolyog
Naplózva

Room! Shambles!
Mesterem: hanii Gazdám: drszabi
Tanítványom: Neirda
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1100 Dátum: 12 júl 24, 19:24:19 »

Hm Noc tényleg erős karakter, de nem nekem való. Épp múltkor vetettem statisztikát, hogy a karaktereim 90%a ranged. ikszdé Én valahogy, tartsatok sunyinak, de jobban szeretek hátul állni és lövöldözni Nevet
Ma hosszú idő után mentem egy meccset igaz coop vs ait, mert hát azért kijöttem a gyakorlatból meg párom nélkül nem megyek pvpre ... Nevet A legjobb ap-s kari (Ahri) autoatackjával bevinni az utolsó ütést Nevet
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1101 Dátum: 12 júl 24, 20:02:48 »

Nagyon komoly ez a tryndmare kari... elején nem nagy szám. De kezdek ráérezni a dolgokra..
utsó statom. 8/11/3 igaz botok ellen.De legalább már rengeteget fejlődtem 2 nap alatt..Végére egy csapás/minion mire oda értek az én minionjamim semmi se maradt.A az inhibitort egyedül zúztam be, majd mint a terminátor masíroztam a nexushoz.Bevertem egyedül a 2 tornyot majd a nexus, közbe össze hoztam egy double killt.Nem tudom hogy de nagyon állat volt.KEvesebb halálom lenne valszeg, ha nem pingelnék néha, mert  időbe nyomnám néha az ultit de késik a kicsik és ezér behalok.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1102 Dátum: 12 júl 24, 20:19:19 »

Nem, trynda nem komoly... Inkább egy vicchez hasonlítanám. Ha tud vele az adott játékos játszani, és gyengébb ellenfelet fog ki, akkor a végén olyan brutális karakter lesz, hogy 3-5 ütésből öl. Ha ez az erő nem lenne elég, akkor mellé healel, meg hallhatatlan. Tipikusan olyan karakter, amit nem szabad hagyni elhuzni. Am ahogy figyeltem, főleg a 10-20as szinten szokták használni, mert 10es szintre tanulják meg hogy kell, 20ason meg az ellenfél tudja, mit kell tenni. Elég ritkán látok manapság tryndát.

Jah és egy aranyszabály (tapasztalatbol): Ha trynda az ellenfeled, bitang egy állat lesz. Ha veled van, akkor tuti noob Nevet
Naplózva
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1103 Dátum: 12 júl 24, 20:21:16 »

batai, ln botok ellen triple-öztem ,nem nagy szám, meg botok ellen kassadinnal 26/2-be voltam, szóval...... szégeny az a 8/11
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1104 Dátum: 12 júl 24, 20:26:49 »

És most miért kell bántani? -.- Még kezdő.. Amikor én elkezdtem játszani 10-es szintig 1 killt nem bírtam összehozni kb >.>
Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #1105 Dátum: 12 júl 24, 20:55:14 »

nem bántom, csak mondom, már elmondtam neki, hogy normalt játszonmert akkor fog fejlődni, én 20-as vagok, és még néha mostanság is feedelek Nevet
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1106 Dátum: 12 júl 24, 21:01:44 »

Szeriintem míg 11/8 a statja botok ellen akkor még ne menjen el normalra mert ad.1 tuti hogy az ellenfél pro lesz, és a társai meg retardáltak (hacsak nem ti viszitek el Mosolyog vagy összeszokott team stb. ) Tudom mert én is mindig kifogom az alacsony iq-t, és bizony 2 halál után már soknak jár a szája hogy feeder, noob, uninstal lol, stb és elég demotiváló. (nekem az volt Szomorú )

És az tényleg egy dolog hogy botok ellen tripple-ztél és szegény a stat hogy 11/8 de ha azt vesszük akkor kezdő játékos ahhoz meg egész szép! Mosolyog
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1107 Dátum: 12 júl 24, 21:45:54 »

1. Én nekem még sosem volt ilyen statom tryndával botok ellen ... Az a kari esélytelen a botok ellen ... Én voltam vele botok ellen legjobb statom kb 5/20

2. Nem fog szar teamet kapni 20-as szint alatt ezt garantálom Nevet Én mindig a legjobb teamet kaptam 30-as szintig aztán ... gatya

Am szerintetek mennyi esély van arra hogy a kövi kari amit kiad a riot ad carry lesz?
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1108 Dátum: 12 júl 24, 21:56:52 »

Akkor te kifogtad vagy én fogtam ki. Nevet de nem sűrűn volt jó csapat mellettem. Nevet
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1109 Dátum: 12 júl 24, 22:28:29 »

Ad carry? Hát figyelj, előbb adták ki Jayce-t Nevet De elméletileg fog kijönni két support (végre..), egy Void Monster (talán Kassadin lánya? Nevet ) Egy szörny, egy mage aki majd az elemeket uralja, egy alakváltó (mint Shyvana, Nidalee), meg egy Nasushoz hasonlító humanoid szörny. Ilyenek tuti lesznek. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 401
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins