Előre is megkérném azokat, akik azt kérték, hogy írjam ki a nevüket, először is 1. Ne csak a nevüket írják ki, hogy milyen néven játszanak (batai15: mert nekem nem lett most egyértelmű melyik szerveren játszol.) illetve 2. Ne csak a szerveren játszok nevét (Keva: Mert ebből nem derül nekem ki, hogy ez most mi a lolos neved.) írják ki, mert nem tudom őket így hova elhelyezni. Már közel 70 oldal van a topikban, hosszú lenne nekem végigkeresni, hogy most kinek mi a neve, melyik szerveren játszik, ezeket már ne nekem kelljen visszakeresnem. Köszönöm!
Bár nem vagyok annyira az Off-tankok nagy szakértője, de sztem nagyon karakterfüggő az is kit-milyen off tankra csinálnak. Számomra az Off-tank azt takarja, hogy minden itemben van vmi, ami növeli az erejét-kitartását a csatában. Ezért az én véleményem afelől mik a fontosabb Core itemek Off-tanknak:
vagy (
/
)
Mercury's Treads (ellenféltől függően
Ninja Tabi vagy esetleg
Ionian Boost, bár a Mercury Tenacity miatt még így is előnyösebb)
vagy
Warmog's Armor vagy
Frozen Mallett (Wamong több Hp, és hp reg, de a Frozen meg Több ATK-t, és segít közelben tartani az enemyt)
Trinity Force (Kötelező item Wukongnak, és minden olyan hősnek, akinek legalább van 1 olyan képessége ami kis cd-s, és vagy a skillje lenyomásával még nem sebez, hanem az azutáni támadással. [Elsősorban Fighterekről van szó]) A Trinity Force az egyik legdrágább item, mégis Fightereknek elég hasznos. Elsősorban a
Sheen-t kell kiépíteni belőle, hisz a Sheen képessége, hogy ha használ egy képességet, akkor a következő támadásod a sima basic ATK-od 100%-a (vagyis gyakorlatilag 2* annyit sebzel a következő támadásodnál.) Mivel ennek a Sheen-nek van 2 seces CD-je, ezért szokták Wukonggal úgy használni, hogy az E-vel rádashol az ellenfélre (bekapcsol a Sheen), mivel közel van, simán ráütsz basic támadással 1-et, vagy 2-őt. Letelik a Sheen láthatatlan cd-je, és akkor aktiválod a Q-t (Q képessége, hogy a köv támadásod nagyobbat csap. Ez azért fontos, mert a Q nem maga az ütés, csak annak a képességnek az aktiválása.) Ezért, mert aktiválva van a Q, hogy alapból nagyobbat sebzel + Sheen, még erre rászorozza a 2*-esét, ezért ez Wukong legerősebb támadása. Ebből már látható, hogy sikerülni fog-e megölni az enemyt vagy nem. Ha igen akkor jó, ha nem akkor W-vel visszavonulsz, vagy ha olyannak érzed a szituációt, a W-vel kitérsz pár secig az ütések elől, ezzel is segítve azt, hogy addig versenyképes maradj az enemyvel szembe amíg a képességeid újra betöltenek. Ha kirakod teljesen a Trinity Forcot, nem csak hogy mindenből kapsz egy kicsit, de a Sheen felerősödik 150%, vagyis 2,5*-ére a basic támadásra. (Fontos még megjegyezni, hogy a Sheen, és társai nem stakkolodnad a Critikális ütésre.)
Atma's Impaler : Ad kritikális ütést, Def-et, és egy kis ATK Damanget. (1000 Hp-nkét +15 ATK Damanget) Wukongnál ez 1965. Ha most csak a legkisebb dolgokat vesszük ki: Frozen Mallet + Trinity Force, ez 1965+700+250= 2915*0,015= +44 ATK damange 18-as szinten. Bár elsőre ez nagyon biztató, mégis úgy látom, hogy az Atma egyre inkább leágazófélben van, és az Atmát felváltja a Maw of Malmortius.
Maw of Malmortius: Ad gy nagyobb mennyiségű ATK damanget, Magi Resistet, és egy nagyobb mennyiségű Pajzsot, ami megvéd a magic támadásoktól. Alapból + 55Atk Damanget ad, és minél kevesebb a Hp-d annál több ATk Damaget kapsz. 10% alatt már +22 ATK damange. Mivel van egy pajzsod ami megvéd a korai haláltól főleg a Magic skillek használóitól, ezért tovább fent marad ez az állapot.
The Bloodthirster: Közkedvelt item, mert Lifestealje van. De mivel semmi Defes dolog nincs rajta, ezért általában csak a Vampiric Scepter szokták megvenni az elején, de csak később szokták felfejleszteni + ATk miatt. (Ha fel van stakkolva, akkor akár összesen 100 ATK damange ad,és 20% lifesstealt minden ütésnél [Lifesteal stakkolodik a Q-val])
Wit'sEnd: Atk speed+Magic resist. Minden ütésnél + sebzés ez ellenfélnek (42 magic damange) + minden ütésnél kapsz +5 magic ressitet, ami max +20-ig felstakkolódhat.
Összességében én ilyen buildel mennék Wukonggal:
Mercury's Treads(Ninja Tabi, Ionian Boost [Cd redu sem jön rosszul Wukongnak]), Frozen Mallet, Trinity Force, The Bloodthirster, Wit's End, Maw of Malmortius (vagy Atma).
Ha ezt a Buildet nézem akkor összegezve (Főbb statok) : +950 Hp, + 165 ATK damange, (+225-ig felmehet ha kimaxoljuk a Bloodthirsterrel ,és a Hp-nk legalább 20% alatt van) emellett a +42 Magic damange ütéseknél, + 90 Magic resist (+110-ig felmehet ha felstakkoljuk a Wit's Endbe)
Hátránya ennek a Buildnek, hogy rendes Def-et nem ad, ezért lehet érdemes cserélni Atmára,vagy esetleg Ninja Tabira (Bár mondom még így is a tenacity a Mercuryban így is hasznosabbnak tartom). Amennyiben több a 100%-os AD az enemyben akkor sztem előnyösebb az Atma.
De mondom, nem vagyok nagy Off-tank karis ember, én elsősorban Carry-s vagyok. Ez csak az én meglátásom, a mai viszonyok mellett, ezért az sem tudom, mennyire jó, és hogy milyen sorrendbe lehetne összerakni, lehet az is ellenfél függő.
+ Elnézést mindenkitől, ha esetleg kicsit bőbeszédű vagyok, de én ilyen vagyok. Szeretek egyszer lelírni mindent amit fontosabbnak tartok, lehet ettől kicsit, hosszadalmas és unalmasnak tartják a hozzászólásomat, azon sem lepődöm meg, ha el sem olvassátok