dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 10 aug 18, 13:38:55 » |
|
nemugy godnoltam hanem hogy olyan legyen szoval ien számitógépes nem pedig élő szereplős mert ugy jobban kilehett volna szerintem dolgozni vagy jobb lehetett volna valamivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 10 aug 18, 21:51:30 » |
|
Én most vettem meg a 6-ot, nem rossz. De a filmtől sokkal többet vártam volna. Azért nem olyan rossz mint a street fighter filmek de lehetett volna sokkal jobb is.
Nagyon kíváncsi leszek viszont a street fighter X tekken meg a tekken X street fighter játékokra. Azokat tuti megveszem pedig nem lesz olcsó buli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 10 aug 19, 07:33:05 » |
|
Csak egy játék lesz SF X Tekken, angol nyelvterületen több mint valószínű, hogy SF Vs Tekken néven fog futni, de van ahhol fordítva írják. Arra is magas az esély, hogy budget kategóriás lesz, mivel általában úgy szokták a Vs játékokat kiadni. A játékokból készült filmtől kár bármit is várni, általában csalódás, mind a játékok rajongói, mind pedig az egyszerű mozibajárók számára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 10 aug 19, 15:44:02 » |
|
2 jték fog megjelenni és nem csak 1. Ahol a tekken van elöl az tekken grafikával és enginnel fog készülni kiegészitve az sf karakterekkel, ez jön jóval később. A comic conon mindkettőt bejelentették. A street fighter X tekken játéknak pedig már gameplay videója is van az jóval előbb érkezik. Rajzolt karakterekkel mint a SF 4-ben: http://www.youtube.com/watch?v=N6U7jZ-qMfI
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 15:52:12 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 10 aug 19, 16:49:11 » |
|
Ténleg lesz, én még csak a másik videoit láttam...3D streef fighter...már a hideg ráz tőle, idáig mind rettenetes volt (SF EX és SF EX+Alpha sorozat). Az alap SF2 játékot imádom, 91-óta eltöltöttem vele némi időt (Super Nintendon a SM World mellett az SF2 volt meg) azt, hogy mennyi pénzt csesztem el játéktermi autómatán inkább nem is próbálom kitalálni. Ezek a crossover játékok nem szoktak túl jók lenni, azért 400 ftot a 2 meg fog érni xboxon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 10 szep 10, 16:16:47 » |
|
Most találtam meg a legerősebb támadást a Tekken 6-ban  :D Kuma le puzza az ellenfelét és szinte minden életét elszedi az elenfélnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 10 szep 10, 16:21:09 » |
|
ez már a tekken 3-ban is a legerősebb attack volt...bár jack ütése amikor 5-öt forgat a kezével is tarol, bár gyengébb mint a málnaillat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 10 szep 10, 20:20:21 » |
|
Paul erőütése szerintem erősebb, az akár 80% életet is lekaphat, ha jókor ütöd 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 10 szep 11, 07:06:47 » |
|
jack-5 ös körzése (5x 360 fokos joy körzés és négyzet) 125% a medvepuki pedik 150 körül van. ezek a legerősebb támadások
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 11 jan 14, 20:21:22 » |
|
Tényleg volt ilyen a háromban is? Barátnőmmel nem nagyon játszunk Kumával, nem is tudtuk, hogy van ilyen. Gonnál tudtam előhozni csupán :O Na megérte ide benézni. Film: öööööh....halom baki van benne, de a kedvencem, hogy tisztelt Mishima a saját nevét nem tudta kimondani...ja és nem is egyszer! ^^" Az egyetlen szuper dolog, hogy Lateef Crowder kapta Eddy szerepét. Hihetetlen, miket nem tud a hapsi, a világ egyik legjobbja  - legismertebb jelenete a szintén méltán és nagyon híres Tony Jaaval volt...eszméletlen miket nem tudnak, keressetek rá  (Tom-Yum-Goong / The Protector )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 11 jan 14, 22:43:19 » |
|
a medvepuki és a jack körzés már a tekken 2-ben is benne volt (jack ütése tuti, a medve fingra nem esküszök meg, de megnézem reggel).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 14, 22:44:44 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 11 jan 15, 01:30:48 » |
|
A tekken 2-höz csak futólag volt szerencsém. Az egyetlen dolog ami szétidegelt minket barátnőmmel, hogy a földről való felkelés ideje alatt lenulláztuk egymást ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 11 jan 15, 10:57:09 » |
|
van több mód is a gyors felkelésre úhogy lehet menekülni, bár vannak igen vadálat figurák akik nem nagyon engedik felkelni a delikvenst, de ha van valamilyen konzolod akkor szívesen játszom veled online tekken 6-ot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 15, 10:58:46 írta kornel »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
otaku-kun
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 11 jan 15, 12:32:15 » |
|
Próbáltál volna Bosko dokival felkelni a 3-ban. Szinte csak a földről lehetett vele harcolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 11 jan 15, 20:01:41 » |
|
jajj de nagyot mondtál...még jó,hogy ezek a szerencsétlen karakterek nem voltak benne az arcade változatban...általában nem használtuk őket playstationon sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|