24 nov 16, 23:22:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1228165 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
IndianA
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7380 Dátum: 12 aug 02, 20:25:52 »

100%-ig biztos vagyok benne hogy a Mokutonon kívül más jutsukat is tudott, amikhez képest a mokuton csak egy genin-szintű jutsunak számít. Azt meg azért kétlem, hogy a mokuton áttörte volna a Sus'sanot. Maximum az 1.-es szintet, de még az is kérdéses... De Ha belegondolunk még FMS madara is eséllyek indulna FULL akatsuki ellen. Miből gondolom ezt? Egyszerűen szólva már a Sus'sanojából ítélve. És van egy dolog ami biztos: madara tud még két ismeretlen mangekyu képességet, mivel kell a Sus'sanohoz ugye. És az két ismeretlen mangekyu se lehet piskóta. Tehát én az mondom hogy egy FMs madara is látatlanba szét alázná az 5 kagét. És Hashirama ilyen állapotban hogy edo-s, van Rin'neganja, meg mokutonja amit profin használ még mindig elverné. Te jó ég... az az ember egy ujj mozdítással ketté hasított egy hegyet ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 20:48:51 írta IndianA » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #7381 Dátum: 12 aug 02, 20:32:34 »

Vagy a mokutonja volt annyira brutál, hogy képes volt áttörni Madara végső Susanoo-ját vagy pedig rendelkezett még más  rejtett képességekkel. A Fa elem nagyon erős, de valahogy nem tudom elképzelni, amint azzal Susanoo-t lehet törni, főleg akkor, ha a tulajdonságai megegyeznek a normál fáéval. Ha csak sima fa, akkor azt a jelenlegi 5 Kage mindegyike el tudná pusztítani. Tsunade és A erővel, Mei tűzzel, lávával, Gaara homokkal, Onoki jinton-nal.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7382 Dátum: 12 aug 02, 21:50:43 »

Ne felejtsed el, hogy a faelem használatkor a föld alól jelenik meg. Márpedig ahogy Gaara képes volt a homokjával megfogni és például kirántani a Susanooból Madarát akkor a nála sokszorta erősebb és tapasztaltabb Hashirama szét is szedheti alulról Madarát a Susanooban az idézett faelemével. De akár a Susanoo mozgását is teljességgel lehetetlenné teheti a rácsavarodó fákkal. Szerintem így fogta meg a Kuramát is az akkori csatában. Lefogta a fákkal majd megszakította a kapcsolatot Madara és Kurama között.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7383 Dátum: 12 aug 03, 12:50:28 »

Igen, ebben igazad lehet. De ha jól emlékszem, akkor Madara végső Susanoo-jának lábai vannak. Tehet Hashirama az alá nehezen tudna benyúlni. Esetleg fákkal lefogja és ledönti a lábairól.

Új csaták:

Edo Itachi és MS Sasuke vs A Gokage ( vagyis az 5 Kage)  és Orochimaru
Part1 Naruto ( csak rasengan és klónok) vs Konokamaru ( jelenlegi)
Konohamaru és Part1 Naruto vs Haku
Zabuza vs Kurenai és Asuma

Sakura vs Hidan ( tudnak egymás képességeiről)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 13:19:19 írta TsunadeHime » Naplózva

AyaseAkami
ANBU újonc
*

« Válasz #7384 Dátum: 12 aug 03, 13:18:23 »

Konohamaru és Naruto vs Haku

Hát...Először is, Konohamarut meglepné a tükrökkel, majd  le is rendezné egy 5 perc alatt, de ott a problémásabb Naruto, akiből tuti elő fog törni a rúka, és elkapja Haku-t.

Sajna, itt nem nyerne.

De talán akkor, ha Naruto-vall kezdené, nem hiszem hogy előjönne a Kyuubi, viszont akkor nem a tükröket, hanem a jég tűket kéne használnia. Utána fel a tükröket, Naruto-t elkapni, Konohamaru úgysem tehet sok mindent addig, max egy Rasengant,de valószínűsítem, hogy Haku arrébb ugrana, vagy elég gyorsan felhúzná a jeget. Akkor Naruto kilőve, Konohamaru meg kb ugyan az, csak Nine Tail Beast nélkül..

« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 13:34:34 írta AyaseAkami » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #7385 Dátum: 12 aug 03, 16:45:28 »

Edo Itachi és MS Sasuke vs 5 kage + Maris
Ha Maris nem használ Edo-s zombit, akkor kb semmit nem képes a harchoz tenni önmaga, legfeljebb besegítő szerepe van hogy nyom 1 kígyótengert. ikszdé Zombikkal annyi változik, hogy több felé kell figyelni, ráadásul a Totsukával ki kell iktatni őket, vagy az Amaterasuval, de mivel Itachinak végtelen chakrája van, így nem nagy probléma. De tegyük fel, hogy nem használ, végülis nem lett meghatározva, kiket nyomna, + az a szint, amint az ő edoja képvisel minden csak nem komolyan vehető.
A gond Oonoki por eleme Sasukéra nézve, ha eltalálja nem biztos, hogy a Susanoo hárítja. (tekintsünk el a Tsunade félle uppolástól, a sima por elemre gondolok, amit általában nyomat) Ellenben Sasuke nyílvesszőjét pedig csak Tsunade és A képes túlélni, Mei és Oonoki is ha elkapja meghaltak majdnem azonnal. Gaara homokja talán felfogja, de kérdéses mennyire. Kakashinak is csak a Kamuival sikerült hárítania, és Danzou fa elemét is átszúrta, a vénember épp csak megúszta.
A-Oonoki kombó lecsaphatja Sasukét, de nem tudom mennyire akarnak önfeláldozó szerepet betölteni, ha bevállalják, hogy belemennek 1 Amaterasus-Susanooba akkor lehet esélyük. Na meg maga a fiú nem sok sérülést kap be az ütéstől sem az eddig látottak alapján, így hacsak valaki nem ugrik elé, és adja visszakézből a következő "pofont" akkor arra volt jó az akció, hogy célpontok legyenek Itachinak.
Sasuke szemeit nem féltem, nekiment 4 kagénak, majd Danzouval nyomott meccset, ez a harc sem lenne több idő, mint ezek együtt.
Ködjutsu felesleges, Mizukage ellövi, majd Itachi vagy Sasuke szintén lemásolja, és elnyomják, így meg vaklálnak 1 sort.
Tsunade + Oonoki töltés viszont bevállna, de 2 olyan ember ellen mennek, akik csak rájuknéznek, és már az egész testük ég. Nem tartom valószínűnek, hogy lenne idejük ellőni azt a Jintont.
Mindenesetre szoros meccs, szerintem úgy 55-45 a párosnak.

Naruto vs Konohamaru
Hát akárhogy is, de Naruto már a part1ben több klónt tudott, mint Konohamaru, így a létszámfölény nyerne. Ráadásul a Rasengant mindkettő klónokkal nyomja, így meg végképp nem tudna mit felmutatni a tökmag. ikszdé

Konohamaru vs Part1 Naruto vs Haku
Mindenképp a páros nyer, az időtartam a kérdéses. Ha egyszerűsíteni akarom a dolgokat, akkor Naruto idéz 1 Gamabuntát, és a jégtükröknek annyi. ikszdé  De ez maradjon végszükség esetére.
A jégtükröket rasengannal valószínű képesek betörni, így nem sok esélye lenne Hakunak, tükrön kívül nem annyira gyors, hogy bárkit meglepjen, ezt láttuk már nem egyszer. Konohamaru is jól tolja a klónokat és a Rasengant (viszonylag), szóval még a tükör-felhúzás előtt 1 klónsereg + a rásegítés lenyomja Hakut. Ha meg valahogy túl is éli a klónrohamot, a tükrön belül már ugyan az történik, mint anno a hídon, azzal a különbséggel, hogy itt Haku hiába akarna ölni, nem fog tudni.
Az már csak plusz pont a párosnak, hogy Narutonál a halálközeli állapot is előhozza a Kyuubit, szóval Haku akkor se jár jól, ha Narutoval kezd, sőt... talán még jobban szív, mert hamarabb vége a meccsnek.

Zabuza vs Kurenai és Asuma
Zabuza nyer, oké Kurenai jó genjutsus, de ott a ködjutsu, ami Kakashival is kitolt, arról nem is beszélve, hogy a Démonnak ott van a vízbörtön technika. Asuma pedig... hát jó jó, csak nem ellene.

Sakura vs Hidan
Ez érdekes meccs lenne, de az Akatsukis hozza. Az eddigiek alapján elég jó gyógyul, ráadásul a kitérése is legalább akkora szinten van, ha nem magasabban, mint Sakuráé, így pedig, hogy tudnak egymás képességeiről, talán Hidan nagyobb előnyben is van, mint Sakura, hiszen Sakura chakrája a "csápolással" előbb utóbb elfogy, míg Hidannak elég kerülgetni és megvárni amíg a csajszi lemerül.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 16:46:12 írta Aizen » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7386 Dátum: 12 aug 03, 16:57:08 »

Felhoznék két új harcot. Akatsuki (Kisame,Deidara,Kakuzu,Zetsu,Hidan,Itachi,Sasori,Konan,Pain vagy Nagato) vs Uchiha Madara (aki most harcolt az 5kage ellen) +5kage. Akatsuki oldalára nem tettem be orochimarut meg tobit hisz akkor szerintem egyértelműen akatsuki nyert volna, mondjuk szerintem így is akatsuki nyer, de itt szerintem szoros harc lenne.
Másik harc pedig Pain vagy Nagato+Itachi vs Kisame,Deidara,Konan,Kakuzu,Zetsu. Szerintem ez is eléggé szoros harc lenne, de végül pain/nagato+itachi nyerne mondjuk olyan 53-47-re.
Akatsuki vs Uchiha Madara+5kage harcot úgy képzelem el, hogy Pain/Nagato+Itachi egy döntetlent kihoz Madarával vagy 5kageval és 5kage vagy madara pedig kikap a Kisame,Deidara,Kakuzu,Zetsu,Hidan,Sasori,Konan 7es akatsukitól. Akatsuki vs Uchiha Madara+5kage harc szerintem 52-48 lenne akatsuki javára. Vége szerintem úgy nézne ki, hogy kb. 2akatsuki éli túl a harcot a 9-ből.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7387 Dátum: 12 aug 03, 18:20:14 »

Az edo-s madarára gondoltál? Mert akkor az 5 kagéval szétszedik a FULL akatsukit is. Kezdjük ott, hogy edo-s madara olyan szinten van, ami mellett nagato és itachi eláshatja magát? Eltaposná őket madara mint egy bogarat. De ha nem edo-s állapotban gondoltál rá, akkor is lealázná az 5 kagéval az egész akatsukit úgy ahogy van. Annak az embernek a Sus'sanoja egy csapássa átrendezte az egész térképet ikszdé Ezenkívül még a fa elem védekezésre is kiváló, nem is beszélve a bunshinokról.
Madara már egyedül is eséllyel indulna az egész akatsuki ellen, ,,normál" állapotban is. Létrehoz 25 bunshint, azok meg létrehozzák a ,,perfect Sus'sanot" és akkor az akatsukiból por sem marad. 110% az 5 kagénak és madarának, még ha csak FMS-sel harcol is.
Legyen egy ilyen harc: Jelenlegi madara, úgy hogy nem edo-s állpotban van (Tehát nem elpusztíthatatlan, és nincs végtelen chakrája) vs. FULL akatsuki?

Edo itachi és ms sasuke vs. 5 kage+orochimaru?
A jelenlegi tudásunk szerint egy edo-s zombi verhetetlen, a végtelen chakra miatt. Itachi íly módon a végtelenségig képes fenntartani a Tsukyumit, és 2 másodpercenként amaterasuzhat, a susanot és a végtelenségig képes fenntartani. Ilyen előnyök mellett az 5 kagénak és máriának csak akkor van esélye ha ororchimaru meg tud idézni egy Kirineket okádó manda-méretű sárkányt, tsunade meg egy ütésből szuper hurrikánt okoz, A meg gyorsabb a villámnál, oonoki meg fénysebességgel repül. a ilyen előnyök mellett az 5 kage és mária egy 34,56%-kal indulhat. ikszdé ikszdé
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7388 Dátum: 12 aug 03, 18:24:01 »

Vicces, hogy amikor pár hete fel hoztam a madara vs nagato+itachi harcot és madarának adtam a győzelmet akkor kb. mindenki azt mondta, hogy nagato+itachi elverné őt most meg már van olyan is aki egész akatsukit akarja madara ellen küldeni?Nevet Szerintem az még sok lesz madarának az egész akatsuki. Gondolom az a 9akatski tag+orochimaru+tobi is akkor benne van a full akatsukiba ami még madarának is nagy falat lenne véleményem szerint. Ha edos madara ha nem. 11képzett shinobit nem fog ő se elverni főleg, hogy tobi+nagato+itachi véleményem szerint már elvernék madarát és a maradék 8akatsuki meg kispadnál nézheti, hogy mikor kell segítség.
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #7389 Dátum: 12 aug 03, 18:30:03 »

De ez a baj az edo-sokkal, hogy végtelen chakrával rendelkeznek. Ha az ellenfelek közül nincs egy olyan, aki kiválóan képes pecsételni, akkor ( elméletileg) lehetetlen őt/ őket legyőzni. Akárhogy is nézzük de Madara edo-ként szétalázná az egész Akatsukit. Mindenkire küldene legalább tíz klónt és megvárná, amíg győznek. Hiába erős Itachi és Nagato de a chakrájuk véges. Itachi hiába pecsételi le a maga tíz klónját ha a csata után kimerül és összeesik.  Nagato talán el tudna pusztítani néhány klónt a Hatalmas Shinra Tensei-el, de mit érne el vele?  Nevet

Aizen:
Azért Orochimarut ne nézzük már le ennyire. Azért, amiért egyszer óvatlan volt és belenézett Itachi szemébe már esélye sincs egy Uchiha ellen? Ugyan már  smirksweat ( nem, nem azt mondom, hogy egymaga le tudná győzni Itachi-t vagy Sasukét, de az túlzás, hogy szinte semmit ne tudna hozzátenni a harchoz)
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 20:18:56 írta TsunadeHime » Naplózva

IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7390 Dátum: 12 aug 03, 19:53:19 »

Na végre egy ember aki jól át látja a helyzetet. Ha sima itachit és ms sasukét vesszük az 5 kage+mária ellen akkor érdekes egy harc lenne. Nézzük csak itachi teljesítményét sasuke ellen: 1 tsukyumi, 2 amaterasu, sus'sano egy rövid ideig. Na mármost, itachi egymaga akármilyen kage-páros ellen minimum 30% eséllyel indul, ms sasuke egymaga akármelyik kagét kitudná iktatni az amaterasunak hála, kivéve ,,A"-t, őt nem biztos hogy el tudná verni. Akár hogy is, nem egyértelmű a csata. Itt is ugye nagyon sok féle kimenetel lehet.
  • De mondok valamit ami senkinek se jut az eszébe: Gaara. Akár milyen hihetetlen, ha logikusan gondolkodunk akkor ő tökéletes a sharingan ellen. Miért is? Homokburok és 3. szem. Ez a kettő megvédi mindenféle illúziótol, még a tskyumitól is. Ezt az embert Sasuke/Itachi csakis kizárólag az amaterasuval tud mit kezdeni. De még azt is megkockáztatom hogy azt is kivédené, úgy hogy az amaterasus homokburkot eltávolítja. Képes rá, mivel vagy 600 tonna homkot képes uralni.Mondjuk ez az elmélet nem 100%-k.
  • Figyelembe kell venni hogy itt egy emberre 3 jut.Magyarul amíg Itachi/Sasuke elintéz valakit addig oonoki-dono simán elintézi az amaterasuval. Akár honnna nézem Sasuke itt hamar ki lenne iktatva. Tsunade/A/Terumi Mei át tudna hatolni a pajzson, és onnantól szöcsinke vége hála ,,A" sebességének és erejének.
    • Ezenkívül lehet hogy a két uchiha egy zseni, de a másik oldalon is vannak emberek akik nagyon intelligensek. Például Orochimaru, Oonoki.
    • A Krigakure No Jutsunak lenne értelme. Miért is? Jinton. Oonoki akár az egész terepet el tudja vele tüntetni, tehát tökéletesen beválna a két uchiha ellen. Szvsz ez a jutsu nagyon is hozzá járulhat az 5 nemzet és mária győzelméhez.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7391 Dátum: 12 aug 03, 20:18:44 »

Ha beteg itachi+ms sasuke vs 5kage+orochimaru van akkor ott szerintem kikapnának az uchiha páros. Túl nagy falat lenne nekik így 3kage szintűvel harcolni 1v3ba vagy 2v6ba. Ha gondolkozik sasuke mint itachi+danzou ellen, ha nem akkor is kikapnak szerintem, de meggyűlne a kageknak+orochimarunak a gondja. Viszont ha Egészséges Itachi+Ms Sasuke vs 5kage+orochimaru akkor szorosabb lenne a harc, de én még mindig kageknak+orochimarunak adnám a harcot kivéve ha sasuke úgy gondolkozik mint danzou vagy itachi ellen és akkor itachival összedughatná harc közben a fejüket hátha kieszelnének valamit hisz nem hülyék, főleg itachi nem, eléggé jó stratégák és megfelelő erővel is rendelkeznek. Itt már megadnám nekik a győzelmet, de egy hajszálnyival nyernének szerintem (persze ha mind ketten gondolkoznak és összedugják a fejüket viszont ha sasuke csak úgy hideg fejjel gyilkolászni akarna itachi pedig egyedül gondolkozna akkor kikapnának)

Szóval Beteg Itachi+Ms Sasuke vs 5kage+orochimaru(ahol sasuke nem gondolkozik csak itachi) 40-60%
Beteg Itachi+Ms Sasuke vs 5kage+orochimaru (sasuke is gondolkozik és itachival össze dugják a fejüket)  44-56%
Egészséges Itachi+Ms Sasuke vs 5kage+orochimaru(ahol sasuke nem gondolkozik csak itachi) 45-55%
Egészséges Itachi+Ms Sasuke vs 5kage+orochimaru(sasuke is gondolkozik és itachival össze dugják a fejüket) 51-49%
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 20:20:48 írta Mach5 » Naplózva
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7392 Dátum: 12 aug 04, 12:49:38 »

Sziasztok!
2 új harcot dobnék fel a levegőbe:
Kisame vs Kakuzu  2 legendás erejű harcos az akatsukiból... én ennek a harcnak nemtudom megmondani a kimenetelét én 50-50-t mondok, ti véleményetek mi?

másik:
Genjutsus mizukage vs Kisame Erről véleményetek?
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7393 Dátum: 12 aug 04, 13:32:14 »

II. Mizukage vs. Kisame:

Sima Mizukage win. eleve képes lenne eggyé válnni a vízzel, mivel houzoki. De ha esetleg nem, mivel olajból van a teste, nem vízből, akkor se fog kárt tenni benne Kisame. A Mizukage viszont annál inkább. A ,Jokey Boy" tökéletes lenne a cápaman ellen, és ezenkívül még mindig ott vannak a suito támadások. A samehada nem érne szinte semmit ebben a harcban, a II. mizukage nem az a fajta aki ellen ez bejön. 100-0.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7394 Dátum: 12 aug 04, 14:57:30 »

Elmagyarázom. A mizukage genjutsuja abból áll, hogy a kagyló egy afféle ,,ködöt" bocsát k, aminek köszönhetően az ellenfél folyton egy délibábot lát, és ez a köd az egész csata mezőre kiterjed. Itt a link: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/556/5  Az meg hogy amizukage vízzé/olajjá tud válni... itt a link: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/556/14 ez elég bizonyíték. Kisame ez ellen nem tud mit tenni. Samehada érzékelő képessége sem segít semmit a helyzeten, mivel a köd még az érzékelést is blokkolja. (A chakraérzékelők sem tudták kiszúrni a mizukagét amikor harcolt gaarával és oonokival.) Tehát kisaménak nincs esélye. 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 491 492 [493] 494 495 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins