24 nov 11, 04:10:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1221857 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Rewiag
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4020 Dátum: 10 nov 21, 17:36:52 »

csak a meglepetés miatt sikerült annyi kárt okoznia konohában, az meg hogy letarolta nem egyedi, több jutsut is láthattunk már ami képes lenne ilyenre. akár deidara is szépen le szőnyegbombázhatta volna az egészet, az eredmény ugyan az. nem igazán volt olyan csata hogy 6 S+ osztályú shinobival kellet volna kiállnia egyszerre, kakashi meg a dagi család jó akarattal is 2 S osztályt adnak ki (kakashi S meg a 2 dagadt 2xA), mindenki más meg csak a töltelék szerepét játszotta el azokban a részekben.

őszintén nem is jut eszembe olyan jutsu peintől amivel véglegesen kiüthetné az edo tenseies testeket (max a chibaku). Eddig is mondtam hogy nem pein nyerne, csak a többség full megszállott volt én meg feladtam hogy meggyőzöm a népet...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4021 Dátum: 10 nov 21, 17:51:29 »

Na-na, én csak a lélek-szívós Peint bélyegeztem A-osztályunak, mert tulajdonképpen ezzel az egy jutsuval, és a gyenge taijutsujával az is. Most őszintén, bárki más kap el sikeresen valakit  a fejénél, az is helyből megöli, nemde? A raikage, vagy bármilyen "izomember" összeroppantja, az Isteni birodalom szétrepeszti, Kakashi kisüti az agyát, blbla-bla. Itt azon vana  hangsúly, hogy nála véletlenül ez az "elkapás" nem csak a legtöbb emebr, de egy Orochimaru, avgy az Edo Tenseiel visszahozottaknak is elég. De lássuk be, kicsi az esélye, hogy sor kerül rá, ezentúl pedig csak a chibaku tesneiben van remény.
Én mindig is Oro pártját fogtam, csak éppen hirtelen mindenki kezd mellé állni. Nem tudom, miért kellenek ide az Edo tenseiel visszahozottak, úgy már egyértelmű, bárkinek, aki nem, az fanatikus.
A sandaime elleni játszadozást, bárhogy is ütött vissza, ne vegyük már ide.
Az pedig, hogy nem volt tökéletes az edo tenseie.. miben is nyilvánul meg? Jaaa, hogy Kabuto felvágott vele, hogy az övé jobb? És? Láttunk valami különbséget a másfajta pecséten kívül? Na akkor, most vagy erőrl van szó, vagy arról, hogy többen vannak.
Részemről két-három másik S osztályú ninja és Orochimaru is bőven anynit tesz, hogy Peinnek percei vannak amíg el nem száll minden test, szóval részlet kérdés... ha mondjuk teszem azt Itachit és egy halhatatlan Kimimarot dobunk be, már akkor is úgy szedik szét a hat Peint, hogy nyikkanni sem tudnak. Ekkroa túlerő sok Peinnek, egyszerűen nevetséges, hoyg ez kérdés.

Ami az edo tensei működését, vagy az irányítás megszűnését a használó legyőzése után illeti.. nos, részemről a pecsét eg yeszköz, az irányításhoz, ha nincs ki vezéreljen, vagy maguk rendelkeznek az akaratukkal a fletámasztottak, vagy csak eldölnek, mint egy báb.
De mindegy,mert ha Orochimaru meghal, akkor már legfeljebb döntetlen lehet.

Ha csak Orochimaruról van szó, akkor pedig egy súlycsoportban vannak, és sok változótól függ, ki nyer végül. Azáltal, hoyg Kabutot is láttuk kígyóval teleportálni, és egyértelműen kiderült, hogy nem Sasuke egyedi trükkje, szerintem ki van lőve a chibaku tensei is, szóval tényleg csak azon múlik, hogy bírja-e adidg Pein, és megmarad-e addig a feltámasztós test, amíg Orochimaru ki nem fullad. Márpedig, nem nagyon láttuk, hogy az éppen használt test elhasználódásán kívül más korlátozná, nem tudjuk, hol vannak a határai, szóval ha véletlenül nem kapja el valahogy a lélekkitépős test, aminek megvan az esélye, akkor a hat Pein legyőzése, ha nem is könnyen, de valószínűleg menne, a kérdés ezután Nagato sorsa.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 17:54:18 írta STM » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4022 Dátum: 10 nov 21, 18:10:54 »

Istenem már. Mi ez? Orochimaru sem isten sőt lol. Úgy, hogy nem ismerik egymást soha nem nyer Oro. Shinra tenseit pont megérezné Oro. Komolyan idegesít már ez az Oro istenítésed STM. Mi lesz a következő? Raikage földhöz vágja meg se érzi.. hát Oro-ról beszélünk nehogy már megkarcolódjon. Pein meg egy kis nyomi és isten ments, hogy megizzasztja Orot. Komolyan mondom már. Miért nem Oro a főgonosz végülis Tobinak sem lenne esélye...
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #4023 Dátum: 10 nov 21, 18:28:31 »

tényleg traavis?  nem tudom tudsz-e róla, de a shinra tensei max közelről hatásos. oro megidéz 5 másik testet és elmegy malmozni a háttérbe és már jól van. másrészről még ha be is kap egyet, na akkor mi van? láttuk már félig leszakítva a testét és simán felépült, vagy kiokádta magát. Sst ellen leidézi a 3 pokoli kaput, és annyi. banshou ellen meg mondjuk kinyomja a száján azt a baszott hosszú kardod azt szívja csak magához az isteni birodalom...

mod: remélem olvassod, nem volt kedvem új hszt irni

traavis, ha jirayanak 6 élete lett volna, szerinted nem fekteti meg peint?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 21:20:43 írta Rewiag » Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Super Saiyan

« Válasz #4024 Dátum: 10 nov 21, 19:37:27 »

LoL valamiben igazat adok STM-nek mégpedig abban hogy még nem derült ki az Edo Tensei új infói addig sokak akik most Oro-t mondják akkor még Pein pártiak voltak, de már abban nem adok igazat hogy nincs különbség a 2 edo tensei-en... én csak arról írok amit láttam/olvastam, és amit Oro-tól láttunk e téren az nem lenne elég ez van. A másik gond meg ott kezdődne ha nem felkészülve támadná meg Oro-t hanem úgy ahogy Konohat már az edo tensei ki is van lőve honan szedne hirtelen mondjuk 4 áldozatot? De még ha avval is kezd én még akkor is Pein-t látom esélyesebbnek, mert az az Edo tensei amit Pein mutatott 1 Sondaime elintézte, akkor pont Pein-nek ne menne... és én itt ezt lezárom részemről Nevet
Jah és elfelejtettem hogy traavis és társai kicsit fogjatok magatokon mert nem egymás oltásáról szól a topik hanem mindenki kifejti a véleményét.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 19:57:05 írta Gery SSJ3 » Naplózva

--->3D Modeller<---
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4025 Dátum: 10 nov 21, 19:59:14 »

Orochimaru akkor ott csak játszott hiruzennel.Ráadásul hiába gyengék a megidézett testek,sérthetetlenek,csak 2 módon lehet őket elpusztítani,peinnek min2 dolog megvan,csak hát nemigazán lenne ideje rá.Orochimaru edo tensei nélkül is elintézne 2-3 testet,akkor edo tenseijjel,olyan bábokkal amik szinte elpusztíthatalanok.Szerintem orochimaru nyer egy jó 60%-kal.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 21, 20:01:50 írta juura » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4026 Dátum: 10 nov 21, 20:53:12 »

Igen és én kifejtettem a véleményem. Ééés majd ha modi leszel akkor várom a véleményedet. Meguntam az Orochimaru mániát. Eleve Pein meg Oro... Jiraya-val mi lett? Pedig csak szórakozott vele Pein. Na, Oro és Jiraya sztem hasonló jók IQ-ban. Ebből kiindulva Oronak is minimum annyi idő lenne rájönni a dologra, mint Jiraya-nak volt. És ja, kiokádja magát. De ezt is úgy írja midnenki, mintha ezt addig csinálhatná ameddig akarja. Megnézném azért, hogy 6vedlés után mennyire futja neki. Nem is tudom mennyit csinált a Kyuubi ellen, de 6 nem volt az tuti és már mondta, hogy lépnie kell mert már nem bírja tovább sokáig. ^^ Meg ez is, hogy lazán harcolt a 4farkú Narutoval. Pein meg lazán harcolt a 6farkú Narutoval úgy, hogy nem kis chakrát használt el előtte... Ez a véleményem erről az egész harcról. Oro kap egy 40%-ot a nyomott öklendezése miatt.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4027 Dátum: 10 nov 21, 21:04:20 »

CSak azt szúrom közbe, hogy Orochiamru ott a közelgő vedlésre gondolt, amikor azt mondta, hogy a teste nem bírja sokáig, és ettől is merült ki, meg még azt, hogy Pein azért nem játszott olyan sokáig a Kyuubival, inkább csak belekóstolt az erejébe, majd ellőtte a "nagyágyút", ami elég is volt a hatfarkú ellen, és ami persze sok mindenen nem változtat, de részemről nem akarok vitatkozni, csak így tisztább ^^

Meg még azt ikszdé
..hogy nem az öklendezés az egyetlen regenerációs lehetőség, az már inkább egy szélsőséges megoldás, olyan helyzetekre, ahol leginkább csak ez jöhet szóba.

Amúgy a negyven százalék sem rossz egy Pein ellen. Mosolyog
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #4028 Dátum: 10 nov 21, 21:55:09 »

Orochimaru szerintem semmiképpen sem győzhetné le Paint, hiába van ott az Edo Tensei. Ha "csak úgy" összefutnának, mint ahogy 4-farkú Narutoval, nem tudná használni, hiszen valakit fel kell áldozni, hogy valaki visszahívható legyen. Nem véletlenül nem használta abban a harcban. Ellenben Pain is képes Kuchiyose:Gedo Mazora. Ezt láttuk, mikor a 3- és 4-farkút zárták el. És a szobornak hála máris van egy igen hatásos lepecsételő jutsuja. És a Gedo Mazoról még kevesebbet tudunk, mint az Edo tenseiről. A működését egyelőre úgy tudom elképzelni az információk alapján, hogy a valamilyen úton Gedo Mazoba (történhet úgy, mint ahogy amivel a Bijuu-kat bezárták, vagy chakrarudakon, ahogy feltehetőleg Nagato juttatta chakráját a szoborba, mikor Hanzou és csapata ellen kűzdött), a chakrát a szobor megidézője használhatja saját céljaira (pl. Zetsu gyártásra, vagy arra a lélekelszívó sárkányra, amivel egy egész sereget likvidált, tehát ha mégis sikerülne Edo tenseit használnia Oronak, akkor azokat az a technika igen hamar hidegre tenné). És nem mellesleg, a harmadik databook adatai alapján összesítésben jiraiya erősebb (35,5), mint Orochimaru (35). A Jiraiya vs. Pain meg ismert végeredménnyel zárult.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #4029 Dátum: 10 nov 22, 11:51:39 »

csak a meglepetés miatt sikerült annyi kárt okoznia konohában, az meg hogy letarolta nem egyedi, több jutsut is láthattunk már ami képes lenne ilyenre. akár deidara is szépen le szőnyegbombázhatta volna az egészet, az eredmény ugyan az. nem igazán volt olyan csata hogy 6 S+ osztályú shinobival kellet volna kiállnia egyszerre, kakashi meg a dagi család jó akarattal is 2 S osztályt adnak ki (kakashi S meg a 2 dagadt 2xA), mindenki más meg csak a töltelék szerepét játszotta el azokban a részekben.

őszintén nem is jut eszembe olyan jutsu peintől amivel véglegesen kiüthetné az edo tenseies testeket (max a chibaku). Eddig is mondtam hogy nem pein nyerne, csak a többség full megszállott volt én meg feladtam hogy meggyőzöm a népet...

Igen, mert a meglepetés a shinobi 1ik legnagyobb fegyvere. Meg egyébként az sem igaz, hogy gyenge lenne az Emberi birodalom test. Több féle képpen el tudja rejteni Nagato várva a megfelelő alkalomra. Ha kell megidézi, vagy lenyelei a gekko. Füstbomba, Banshou Tennin (ezzel annyit variál amennyit akar). Plussz ott van a másik test is ami azt a bazi nagy szájat hozza elő genjutsu formában azt simán elragadja a lelket. Szal van lehetőség és Nagatonak megvan hozzá az esze is és az ereje is. Akkor még nem volt szó a Gedo Mazuról sem... Azt sem hiszem, hogy Oro csak ugy Edo Tenseiezni fog azt megidéz 5 testet. A Sandaime se engedte, hogy többet idézzen. Nos Peinek meg annyi időbe se telne megállítani az idézést mint a Sarutobinak. Vagy csak simán arrébb rántja Orot azt már meg is szakadt az idézés. Nagato ellen a sebesség az amivel fogható, de az meg nincs meg Orochimarunak. (félre értések végett gyors de nem eléggé Mosolyog )
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 22, 11:53:18 írta Tr4nCe » Naplózva

juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4030 Dátum: 10 nov 22, 14:14:46 »

A gedou mazot nem használhatja,mivel az már egy ,,bijuu-gyűjtő" szobor lett.Vagyis orochimarut még mindig esélyesebbnek látom,abban viszont igazad van,hogy 5 testet orochimaru véletlenül sem fog megidézni.Szerintem csak 2 menne neki,de az is elég bőven,főleg hogy még ő is ott van.Orochimarunak ott van a yamato no orochi,az 1000 féle kígyótechnikája,és a eszméletlen regenerálódási képessége.Ráadásul az edo tensei az egyik legördögibb ninjutsu technika.És pein ha meg is ölné a feltámaszott testeket,akkor ott van még orochimaru is,akinek rengeteg jó jutsuja,és taijutsuban is remek.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4031 Dátum: 10 nov 22, 15:22:38 »

Ezer jutsu amiből 990 a nyomott kígyókkal van. És hány jutsut mutatott kb 20at de lehet még túlzok is. Végülis Kakashi is vagy 100 jutsut tud mégsem használja mindet. Azért tök nyolc, hogy regenerálódik, ha Pein megdorgálja egy Shinra Tensei-el akkor aztán öklendezhet aminek KORLÁTJA van egybizonyos mennyiség után. És szerintem Oro hamarabb fogy ki a szuflából, mint Pein. Ám miért ne használhatná a Gedou Mazot-t? Nevet Hozzáteszem azt sztem max akkor tudná, ha elhalnak a Pein testek és magában lenne Nagato. A szobrot meg tudja idézni és a pecsételő hatását simán tudná alkalmazni szerintem. Ám meg gondolj bele Juura. Jiraya-t a shinra tensei-es Pein nélkül győzte le úgy, hogy kb játszott vele. Miért? Mert ennyit számít az, hogy tudja-e valaki a titkát. És mire Oro TALÁN rájönne addigra nem sok marad neki. Főleg, ahogy néztem nem nagyon láttak még ilyen gravitáció szerű jutsut, tehát ez is meglepetés. Ha nem tudnak egymásról semmit tuti, hogy Pein nyer. És azt is jól leírta Tr4nce, hogy Pein ellen a sebesség a leghasználhatóbb fegyver. És Oro nem volt a leggyorsabb.
Szívesen megnéznék egy Minato vs Pein meccset, mert ha két shinra tensei között az orrához teleportál akkor szép meglepetést okozhat.
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4032 Dátum: 10 nov 22, 18:32:36 »

Ahogy látom egyeseknél a Shinra tensei az amatherasu magasságába emelkedett... bírom ezt amúgy, Amatherasu
Amatherasu vagy Shinra tensei shinra tensei oszt ennyi vége... Oronak max a szuper Shinra tensei után kéne vedlenie egyet. Ha Naruto, de főleg Kakashi meg a többiek kibírták, Oro is kifogja bírni vedlés nélkül a sima kis lökéseket. A 3as fedezéket (a 3 orbitális nagy kapu) meg 10ből 7 ember elfelejti mindig. És ha Oro-t magához rántja ? Kiöklendezik egy kardot aztán rántsa csak magához nyugodtan... Én nem azt mondom, hogy legyőzné Pein-t, mert akkor megtette volna már korábban is.... De az edo tensei nélkül is ugyan úgy van esélye, mint Jirayanak, talán azért van neki több, mert ő messze nagyobb koponya mint a perverz barátunk és ő egy kar leszakadás illetve rossz mozdulat nem akadályozza, hogy feladja a meccset, VAGYIS több próbálkozási lehetősége van, hogy melyik test, mire képes. . És azért kettőjüket egy intelligencia szinten említeni túlzás, Oro sokkal gyorsabb gondolkodású, mint Jiraya, neki is a harcban főleg a békák segítettek.

A másik amit nem értek, miért kell az egekbe emelni egy jutsu-t ha éppen jön valami új infó róla? Pár héttel ezelőtt Gai volt az isten.... most Kabuto az... hirtelen nem találom melyik fejezetben, de Kabuto, mondja is, hogy az ő akarata szerint mozognak főleg, ez sok embernél hatalmas koncentrációt igényel és így nem is tudják kihasználni az erejük teljét, ha viszont szabadon engedi őket, sokkal erősebbek lesznek, de mint láthattuk képesek lesznek fellázadni, amire plusz koncentráció kell, hogy elfojtsa.... Ebből kifolyólag, nem tud egyszerre teljes erőbedobással harcolni, és koncentrálni mindenkire. És gondolom nem kevés chakrába is kerül, az , hogy Anko-t legyőzte.... nos Anko nem valami nagy harcos lássuk be a nagyágyúkhoz képest. (maga orochimaru mondta hogy nem volt valami nagy tehetség) Nyilván meglesz a jutsu hátránya, mint ahogy később Gai is összecsuklott, és jelenleg mozdulni se nagyon bír.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4033 Dátum: 10 nov 22, 19:44:14 »

Nem emelkedett oda, de én meg azt bírom, hogy nem kalkulálod bele, hogy 5másodpercenkjént el tudja tolni, ott van mellett még 5 Pein akik szintén tudják védeni, Oro nem tud róla semmit... Na most ezeket add össze. És Kakashi aztán marhára túlélte. Ha nem jönnek a többiek meghal elég hamar. Nem halt bele, de fájt neki. Naruto meg Sennin módban volt... Pein sem lenne hülye..miért használna olyan rohadt nagy shinra tenseit mikor utána egy csomó ideig nem tudja használni. Jiraya és Orochimaru között azért észben nincs annyi különbség, mint mondjuk egy Shikamaru és Choji között. Én tartom magam ahoz, hogy Rin'Negan, Pein és lehozza Orochimarut. 
Naplózva

juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4034 Dátum: 10 nov 22, 20:04:46 »

Hát,ha a gedou mazot is belerakjuk a harcba,akkor egyértelműen pein.De ha nem rakjuk bele a harcba,akkor én orochimarut mondanám győztesnek.Azt jól mondod traavis hogy az isteni birodalom pein 5 másodpercenként alkalmazza a shinra tenseit,ami nagyon csekély idő.De orochimaru szerintem sokkal okosabb mint jiraya,és biztos előállna 1 jó kis tervvel.Mégegyszer hangsúlyozom gedou mazoval egyértelműen peinné a győzelem,de anélkül szerintem egyértelműen orochimaru.Ugyanis traavis ha belegondolsz pein csak a lélekelszívós peinnel tud kezdeni valamit a testekkel,és orochimaru 2 testet biztos meg tud idézni,ami ellen ez nem fog menni...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins