24 nov 12, 00:37:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1222261 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3375 Dátum: 10 aug 16, 14:36:43 »

de bindult a téma xD
Kakuzu vs unMS sasuke
én kekuzur tippelnék mert:
-Láthathhuk kakashi ellen hogy jól nyomja a taijutsut kakuzu
-A tűz és a villám ellen is tud védekezni
-Sasuke valszeg nem tud az öt szívről
-Sasukének nem az a best of a genjutsuja, de mivel kakuzu 5 szível külön is képes cselekedni valszeg a genjutsuk nem sokat érnek ellene (nem azt mondom h egy tsukuyomi nem fájna, de értitek mire gondolok Nevet)
-végül kakuzunak nagyon nagy a harci tapasztaat, és még az 1.vel is harcolt és a jelek szeriont túl is élte... az nem kis teljesítmény.

Marcsi vs gaara
akármennyire utálom marcsit szerintem ő nyerne sztem egy kis homok nem tesz be neki ha már egy kettévágást túlélt.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3376 Dátum: 10 aug 16, 14:40:02 »

Zer0 azt gondoltam hogy nálad Sasori nyer,de ez kicsit nevetséges lett xD
Sasori magasabb szinten használja a homokot mint Gaara? ez jó volt,tetszett Nevet
Gaara egész életében homokot használt,Sasori meg inkább a bábjaival foglalkozott.
Nem is kell rájönnie a gyengéjére,ha elkapja egy Sabaku Kyuu-val az a csószerűség is tönkremenne,ez biztos Mosolyog
Nem azt mondom hogy biztos Gaara győzelme de hogy 5%-ot adsz neki az elég érdekes...

Kakuzu Sasuke:
erre csak annyit tudok mondani hogy Sasuke egyedül gond nélkül szétkapta a komplett "mentősereget" Naruto meg simán szétkapta kakuzut:D
ezen a logikai láncon végigmenve elég egyértemű a dolog^^
Naplózva

juura
ANBU újonc
*

« Válasz #3377 Dátum: 10 aug 16, 14:41:58 »

Igen csak szerintem amikor az elsővel harcolt akkor az 1. levolt gyengülve nagyon,de ennek ellenére nagy teljesítmény,én a sasuke vs. kakuzu olyan 70-30% kakuzu javára.A gaara vs. orochimaruhoz megannyit hogy szerintem gaara eléggé esélyes,orochimaru nem tud végtelenszer regenerálódni,gaarának több chakrája van,bár ha orochimaru beveti a mérget,akkor gaarának valószínűleg annyi,amúgy mondjatok már egy fejezetet ahol orochimaru elemet használ,mert most így hirtelen nem tudom hol használt GondolkozikÉS egy gaara vs. kisame?Na itt szerintetek ki nyerne?
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 14:44:31 írta juura » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3378 Dátum: 10 aug 16, 14:48:06 »

Szél elemet használt Orochimaru,most konkrét fejezetet nem keresek.
A Gaara-Kisame attól függ hogy a vízre hogy reagál a homok. Ha úgy ahogy a fillerben láttuk akkor Gaara-nak esélye sincs,ha normálisan akkor érdekes lenne. Ugye akkor a vízburokból ki tudna jönni a homok segítségével.
Ja nem mégse. ígyis úgyis Kisame nyer. Mint tudjuk Gaara a chakráját hozzákeveri a homokhoz,tehát ez olyan mintha tálcán szolgálná fel samehadának a reggelit xD
Naplózva

Zer0
*

« Válasz #3379 Dátum: 10 aug 16, 14:53:18 »

garaanak max az 1farkúval van több csakrája, de mint azt tudjuk, kivették belőle
és állítom hogy sasori jobban használja a vashomokot mint garaa a sima homokot,  garaatol nem sokat láttuk hogy házméretű homoktéglákat dobálna meg kíváncsi vagyok hogy te mit tennél garaa helyében egy Satetsu Kaihou ellen erre céloztam mikor irtam h jobban használja.

Ui. az utánam szólónak: ennek nagyon nem fog örülni csakra uh gyorsan írj 3 sort ami a témához kapcsolódik sztem  ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 14:57:53 írta Zer0 » Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #3380 Dátum: 10 aug 16, 14:57:07 »

Amikor gaara dei ellen harcolt akkor óriási mennyiségű homokot használt és nagyon gyorsan,én olyan 40-60%-ra tenném sasori javára.És egy kisame vs. sasori,itt valőszínűleg sasori nyerne mert chakrát szerintem nem bír elsívni sasoritól,így hát nem tudom,meg az is kérdés kisamére hogy hatnak a mérgek?Szerintem ez a dolog döntené el a csatát.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 14:58:25 írta juura » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3381 Dátum: 10 aug 16, 15:01:32 »

Sasori Vs Garaa
akkor mikor ezt tette még benne volt   démon azért tudot annyi csakrát használni még ugy is nehezen. Sasori meg ugyan vmivel kevesebb homokot de sokkal jobban és precízebben irányított. de nem is ez a fontos emrt mindenképp sasori nyerne.
Sasori vs Kisame
hmm nem tom h mennyire fognak kisamén a mérgek, de sztem sasorinak víz alatt nem lenne semmi baja, mert valszeg a fája vízálló, és sevegót se kell vennie.asszem egy olyan 60% sasorinak mert kisame óriási csakrával rendelkezik. ha fognak rajta a mérgek akk több mint 60%
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3382 Dátum: 10 aug 16, 15:04:57 »

Kétlem, hogy megállítja vagy kivédi Kakuzu a Kirint. Sasuke elmondta, hogy lehetetlen kivédeni, mert ugyebár elég gyors, hmm. MS nélküli átokpecséte Sasuke rohadtul nem volt egy szinte az akkor Naruto csapattal. Szal ők 5en verték le, de Sasuke kicsit jobb volt. Elpáholta Deidarát és azért ő sem volt gyenge. Hát nem tom a Kirin mit csinálna Kakuzuval. Mert az is S szintű teknika, mint a Rasen Shuriken szóva lehet több szívet üt ki egyszerre. Láthattuk, hogy Kakashi is kiütött egy szívet chidorival. Szóval Sasuke is simán. Ha a kirin meg többet akkor Sasuke nyert. Ha nem akkor lehet kampec.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3383 Dátum: 10 aug 16, 15:12:29 »

Miért ne fognának Kisamén a mérgek? Kétlem, hogy a Smahaeda kiszűrnéa  véráramlásából.. legfeljebb mivel a kard foylamatosan karbantartja a szervezetét, kicsit kevésbé intenzív a hatásuk. Szeritnem ezt eléggé hozzá Sasori, bár azért Ksiame a legtöbb bábját gond nélkül bezúzná, d emivel egy-két karcolással már nyer, és nagyrészt mechanikus eszközökkel harcol, kevés chakrát hazsnálva, ez fekszik neki.
Kisamét ugyan Kisamaheda formában nem szabad aláb ecslülni, metrt őrütlen gyors ehet a víz alatt, és a védelme sme gynege éppen, de nem tudom, ez lehetséges-e úgy, hoyg elötte nem hízlalja fel a kardot pár bijjuu-palástnyi chakrával.
Jóval több ez mint hatvan.

Viszont Gaara szeritnem lehozná, végülis, tud repülni, alapvetően távolsági harcos, a homokpáncél az egyébként is jó védelmén túl megvédi azoktól a sérülésektől, amik sasori ellen az egyszeri ninjának a halált jelentik, és pusztán az óriási mennyiség írányított homokkal messze übereli a sandaime Kazakagét, vagyis azt az állapotát, amit láttunk. ezen túl, ő már azzal is jó esélylel győz,ha Hirokut megfogja, mert szép esélye van midnenestül összezúzni benne az igazit is (bár nem tudjuk, Hiroku menynire erős, de egy picit ez a lehetőség is növeli Gaara eséyleit).

Kisame viszont biztosan lenyomná Gaarát. Nevet

A sandaime hokagénak nyernie kell, különösen, ha belakalkuláljuk, hogy amikro éve összetalálkozhattak, fénykorában volt, és még öregen sme volt gyenge a bácsi. A vashomok nem hiszem, hoyg sokkal többet tud, mint ahogy Sasorinál láttuk, vagy a sima Narutos Gaara homokjánál, a sandaime meg azért elég jól védekezett, ezt láttuk. Ráadásul akkor egy pár kage bunshint is nyugodtan bevethetett. Szerintem simán elsüllyeszti, felgyújtja, összezúzza a kazekagét.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 15:16:37 írta STM » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3384 Dátum: 10 aug 16, 15:18:13 »

sztem az a csapat nyerne amiben annyi tag van h lust vok átmásolni.
Sztem felesleges mingíg összeraknod 5-8 embert kisame ellen, azért ő sem hallhatatlan, bár ilyen csapatot még nem láttam xD értelmetlen a tagok öszerakása de mindegy. sztem lenyomnák kisamét.. ha máshogy nem egy jó kamuival.
az 1vs 1 csaták valók ide mert nem tudhatjuk hogy hogyan működne együtt egy csapat bizonyos helyzetekben
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #3385 Dátum: 10 aug 16, 15:22:22 »

Kisame nem halhatatlan ez nyilvánvaló,de majdnem.Az a lariat amit bee beadott neki az akkora sebet okozott neki hogy a csontja is kilátszott,mégis nem hogy csak meggyógyult hanem erősebb lett.Szerintem azért győzne kisame,mert nem tud egyikük se olyan sebet okozni mint bee,így a csata el is dőlt.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 15:22:56 írta juura » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3386 Dátum: 10 aug 16, 15:27:27 »

Ostobaság. Egyrészt tényleg túl soka  téynező egy iylen csatában, és tényleg csak egy sor random név.. másrészt.. pont a kamuira hivatkoztak elötted, szeritned ez mit csinál? Semmit, csak egy lkis hús és bőrveszteség helyett szépen eltranszportálja a felsőtestét egy másik világba... ez oylasmi, ami egy Orochiamrut, vagy Suigetsut is megölhet, ha véletlenül bejön, akik kicsit többet bírnak, mitn Kisame....
..Kakashi lebéníthatja ha a föld alá rántja, a raikiri, nem tudjukmekkroa hatással lenne rá, még ha a samaheda tudná is kezelni,e gy időre kiütné, Asuma simán llefejezheti, a genjutsukat a kard megtöri, de akkor is elég egy pár másodperces zavarhoz, kibának is van egy-két koömoyl támadása, amik nem chakra-alapuak, elelenben Bee támadásaival... blblba, Kisame veszít.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 15:29:15 írta STM » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3387 Dátum: 10 aug 16, 15:34:05 »

igaza van STMnek ...
akk nézzünk egy mostani Shino vs Mostani kankuro milyen lenne?
tom hogy már láttuk őket harcolni a sima narutoban de akkoris ez csak már mert 2.5 év alatt mindketten fejlődket. Kankuro jounin shino Chuunin bár ez nem nagy dolog mert shino is brutál erős lett. Nos vélemények?

Off.: STM nagyon faja az aláírásod ikszdé
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #3388 Dátum: 10 aug 16, 15:54:18 »

Kisame 30%-on felvette a harcot a gai csapattal... akkor 100%-on csak elverné őket.Akkor is kisame nyerne,mivel szépen egyenként eltudja intézni őket,bármelyiküknek a támadását simán vissza vverné,a kamuival mit kezdeni kisame azt nem tudom,a karját lehet hogy leszakítanák,de nem baj visszanő úgyis,ráadásul ha beveti azt az óriási vízburkot akkor a győzelme 100%-ék.Shino vs. kankuro?én szerintem ez egy 50-50%.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 15:55:59 írta juura » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3389 Dátum: 10 aug 16, 16:01:18 »

a) honnan veszed, hogy visszanőne a karja?
b) nem eggyesével harcol ellenük....
c) honnan veszed, hogy be tudja vetni az óriási vízburkot csak a saját chakrájával is? A raikagéék is mondták, hogy a hachaBee chakrája volt benne. Tudom, ekkora víztömeget létrehozhat, de iylen szinten manipulálni... naaaagyon necces.
d) Gaiék ellen totál ki is kapott, amint Gai egy kicsit összeszedte magát... nem melelsleg, addigra ki szabadultak a többiek is a vízbörtönből
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 16, 16:02:22 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins