Ha jól időzít, akkor Neji hatástalanítani tudja az állatkákat, ha kiüti belőlük a csakrát.
Habár szerintem csak egyszer jönne be, de azért gondolom meglepné annyira Deit, hogy esélyük legyen egy támadáshoz.
Valami ilyesmi eseménysorra gondolok.
Dei az égen madárháton repdes a szélben.
Útnak indít néhány Homing Pigeont.
Neji a Hakkéval kiüti belőlük a csakrát
Deidara - Kattsu!...mi a? nincs művészet?!
Tenten beveti a wécepaírsárkány jutsut és és megsorozza fegyverekkel. (ha lehet felülről és lentről egyaránt de az utóbbi a fontosabb)
Dei beveti az Immelmant a szálló pengék kikerüléséhez, valamint jó párat hatástalanít robbanásokkal.
Miután Dei kénytelen csinált néhány robbantást maga körül a feléje szálló pengék miatt. Néhány pillanatra csökken a rálátása a területre. Gai odahajítja Leet át aki átrepül egy robbanáson(vagyis annak a füstjén), és meglepetés szerűen rátámad Deira. Majd Omo Rengeével bepólyázza és a földre küldi ahol Gai befejezi egy Konoha Dai Senpuuval.
Ami után kiderül hogy az csak egy Bunshin volt. és Dei elrejtőzött a közeli fák között.
Neji ezt észre vette és rá támad, ami után Dei kiugrik a bokorból. (Dei levegőban, csak önmagábban mint aki ugrik xD)
Tenten nekidob három kunait, vagy shurikent, amit Dei megpróbál elkerülni, vagy egy kunaial kivédi őket.
Gai és Lee két oldalról srégen felfelé ugorva nekirontanak. Dei kevés idő híján rájuk dob két robbanóbolhát amiknek csupán kisebb a robbanóerejük, így néhány zúzódásnál több kárt nem szenvednek, de megállítja őket.
Közvetlen ezután pedig Neji hátba pacsizza Deit aki összeesik.
megj vége lehetett volna az Omo Rengés résznél is, de szerintem így érdekesebb.
Magyarán, ha folyamatosan el tudják terelni a figyelmét (Tenten), és némiképp védekezni a robbanások ellen (Neji)
akkor van esélyük megtámadni.
-----------
ui.:a deva pein azt jelenti hogy Isteni birodalom pein vagyis a tensei tennin-es
Jó ezt értem hogy rágondoltál az isteni birodalom peinre, de mi az anyám kínjáért hívják így? Tán szomszéd falubéli jóska bácsi ezt a nevet adta neki, mert túl sok körte páleszt ivott terike néni csöves kocsmájában? Vagy esetleg vmi rövidítés alapja van vagy micsoda?!?! A dolog eredete csupán annyi, hogy Pein Hat testét a budhista reinkarnációs dolog ihlette, miszerint hat formában/birodalomban lehet újjászületni , pokol, szellem, állat, ember, asuras (félisten, vagy titán, vagy alacsony rangu isten), és deva (isten)
Magyarán a deva jelentése isten, ha jól tudom szanszkrit, vagy páli nyelven, de lehet mind kettő, szal indiaiül xDD