24 nov 11, 23:27:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 566
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki nyerne (csatában)? - 1 hozzászólás minimum 3 teljes sor legyen!  (Megtekintve 1222225 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Mistich
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3045 Dátum: 10 júl 16, 20:50:00 »

A chibaku tensei lenne neki a nagyfalat bár a kijutásra két megoldás elképzelhető

ez szép és jó,de ahogy észrevettem a Chibaku tensei-t nem a Pein test használta hanem Nagato. csak úgy időzítette a használatát hogy az az egy test maradt már csak.
Ergo,az az egy test esélytelen Dei ellen. ha Nagatot is számítjuk az más kérdés.

a más animés összehasonlításhoz most nincs kedvem xD

Kisame vs. Itachi:

akármennyire kedvencem Kisame,azok alapján amiket eddig láttunk tőle nem nagyon verné be Itachit. Mondjuk ismerik egymást,szóval nem nézne a szemébe,és Itachi tűz eleme is hátrányban van. Amik döntenének azok Itachi dojutsujai. Tsukoyomihoz ugye szemkontaktus kell,azt ki lehet védeni. Ha Kisame valahogy összehozza a vízbörtön jutsuját(itt a Gai team ellen használt-ra gondolok) akkor se megy sokra mert az Amaterasuval megpörköli.(kivéve ha Itachi nem bírja ha a szemébe folyik a víz xD). Ott van még Itának a Susanoo,azzal nem menne sokra,mert kétlem hogy egy olyan szintű technika mellett tudna Amaterasuzni,Kisame meg simán tudná chakrázni. Szóval egyedül az Amaterasu szopatná Kisamét,de ez túlságosan is.
Ita 70 Kisa 30.
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3046 Dátum: 10 júl 16, 20:57:12 »

Jaham. Szerintem is nyrene Ita. Alapból Kisame lenne esélyesebb, mert a víz veri a sima tüzet. Amaterasura gondolok, mint nem sima tűz. Bár Ita használhatna sima genjutsut amihez nem kell szemkontaktus csak az a kérdés, hogy ha Kisame kap a kardtól chakrát, akkor az felébresztheti genjutsuból. Meg ha Susanooval bekap egy találatot is akkor az a kard lepecsételi. Arra figyelnie kell. És mivel viszonylag közel kell lennie ahoz, hogy chakrát szívjon el, veszélyes lenne sztem. Hiába nagy genjutsus Ita, szerintem ha nem tud Tsukoyamit bevinni, a többinek ninsc értelme, mert azokból ki tud jönni Kisame. Így az ütőkártyája az Amaterasu lenne. És akárki is írná, hogy az Sasuke stílus, Ita sem hülye és ha muszáj biztos, hogy használná.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #3047 Dátum: 10 júl 16, 21:08:47 »

ha úgy vesszük hogy ismerik egymást akkor kisame rögtön nagy víz és mivel itának a látása hát hogy is fejezzem ki magam ö............ SZAR. Ha kisami víz alatt van röpke kevés esélye van itáchinak ránézni és begyújtani . Ha itachi víz alá kerül akkor kisame nyert akár susanoo akár amaterasu akármi. Kisame leszívja a chakráját a másik vízbörtönnel annyira hogy beszélni se maradna ereje. A susanoo-ba az a gázos hogy itachi beidézi és ha kisame víz alatt van akkor mi van? Én kisamera fogadnék úgy 55% 45% arányban
Naplózva
kinoboto
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

s osztályú bűnöző

« Válasz #3048 Dátum: 10 júl 16, 21:55:10 »

Itá-nak tényleg csak az egyetlen hatásos fegyvere az Amaterasu,viszont Kisame használná azt a jutsuját amivel sok víz lesz és megpróbálkozhatna csinálni mondjuk6 vizklónt bár nem érne vele sokat hisz Itacsi úgy is kiszúrná az igazit...
Kisaménak tartania kéne a távolságot, és nem nézni Ita szemébe és valami távolsági jutsut használni.
Itachinak megkéne közelítenie Kisamét és használni az Amaterasu-t de ezt a sok víz miatt nehézkesnek tartom...

egy zárt teremben Itachi nyerne, de nyílt terepen pedig Kisame

Itachi 40% Kisame 60%

Deidara vs Gai csapata
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3049 Dátum: 10 júl 16, 22:02:00 »

Dei vs. Gai csapat:
ezt 2 szóval jellemzem: c4 BUMM! xD
esélyük nincs.

Murcik igazad van, a gyenge látást nem vettem számításba. ezzel együtt nagyjából megfordul nálam az arány,Kisame 70 Itachi 30%.
Itachinak egyébként épphogy nem kéne megközelíteni Kisamét,elég ránézni meg koncentrálnia. De víz alatt meg se nagyon találná cápa kinézetű barátunkat,szóval téyneg sansztalan.

"zárt teremben Itachi nyerne"
ez hülyeség. Kisame nyomat annyi vizet a terembe amíg szét nem törnek a falak xD
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #3050 Dátum: 10 júl 16, 22:11:12 »

kivéve, ha nincs rá ideje, mert amint belenézett Itachi szemébe kapott egy tsukiyomit és csókolom!
De vs. team gai.
Naná hogy Dei. még akkoris ha nem öli meg magát a C4 el. akkoris mondjuk ottvan még az amit Kakashi ellen használt, hogy meglépjen. az majdnem olyan jó. Plusz ő távolsági harcos, a gai csapat meg nem épp az, vagyis hátrányban vannak. kivéve tenten de őneki ég körülnézni se lenne ideje máris ott lenne egy agyagbogár a hátán és KATSUUUU!
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3051 Dátum: 10 júl 16, 22:17:16 »

én úgy írtam amit írtam hogy ismerik egymást. Márpedig akkor nem fog a szemébe nézni:D(mivel csapattársak voltak biztos ismeri az MS-t).
a c4 meg nem az önrobbantás(vagyis nem arra gondoltam) hanem amikor szétrohasztott mindent. Amikor Sasuke olyan gejutsut csinált hogy ő is beszopta:D

ha nem ismerik egymást,akkor Kisamének esélye sincs röviden tömören.
Naplózva

Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #3052 Dátum: 10 júl 16, 22:33:49 »

Mostani Lee vs Gai? Bár még szerintem Gai győzne, mert ő tud ninjutsut, + 6. kapu, de sztem, már Lee Taijutsuban odaverné Gai-t. + Ki tudja, lehet már ő is képes kinyitni a 6. kaput bár ezt még nem mutatták meg nekünk. Én 60%-ot adok Gai-ra, 40%-ot Lee-re. Szerintetek?
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3053 Dátum: 10 júl 16, 23:36:30 »

Hova van leírva hogy Gai tud ninjutsut? Kúl

Gai team vs. Dei... ez viszont érdekes, szerintem a "c4 BUMM! xD" ezzel nem értek eggyet mivel akkor ennyi erővel lehetett volna a harc közte és sasuke között annyi hogy beköszön:
- cső sasuke most meg kell hogy öljelek de a pokolban találkozunk szevasz... C4 éééésssss KATSU!

Kábé ennyivel lerendezi és akkor nincs föld stíilus, se sharingan stb. Szóval én nem írnám le a gai csapatot, mert ahhoz hogy győzzön dei olyan ellenfeleket kell választania akik nem jók távolsági csatában és ebből már ottvan ten-ten ( jó tudom hogy nincs egy deidara szinten de nem csak róla szól a csata ) és lefoglalja deidara fiúcskát hogy ne ugráljon a levegőbe C4-et gyártani addig lee, gai, és neji kezelésbe veszik közelről és gondolom azt is tudjátok hogy a távolsági harcosok nem vmi jók közel harcban. Ezért hogyha még harcra is kerülne a sor két esélyes a küzdelem de kicsit a gai csapat fele hajlok.
gai csapat 55% deidara 45% szerintem Mosolyog

ui.:
a deva pein azt jelenti hogy Isteni birodalom pein vagyis a tensei tennin-es
Jó ezt értem hogy rágondoltál az isteni birodalom peinre, de mi az anyám kínjáért hívják így? Tán szomszéd falubéli jóska bácsi ezt a nevet adta neki, mert túl sok körte páleszt ivott terike néni csöves kocsmájában? Vagy esetleg vmi rövidítés alapja van vagy micsoda?!?!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 03:12:19 írta Morause » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3054 Dátum: 10 júl 17, 00:03:15 »

Gai team vs. Dei... ez viszont érdekes, szerintem a "c4 BUMM! xD" ezzel nem értek eggyet mivel akkor ennyi erővel lehetett volna a harc közte és sasuke között annyi hogy beköszön:
- cső sasuke most meg kell hogy öljelek de a pokolban találkozunk szevasz... C4 éééésssss KATSU!

igen simán lehetett volna,csak úgy nem lett volna izgalmas és érdekes az egész,ráadásul nem Sasuke nyert volna.
De itt,ebben a topikban nem az a lényeg hogy minél érdekesebb legyen egy harc,hanem hogy ki hogyan tudna nyerni. Dei-nek ez az egyik legerősebb fegyvere,szerintem logikus hogy ezt használja.

az utolsó 2 mondatod jó volt xDD
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #3055 Dátum: 10 júl 17, 03:05:33 »

Jóó de akkor is most nem az izgalmasságról beszélek, csak a gyerek felhozta hogy C4 és viszont látás de akkor minek vannak a többi képessége, azért nem tudom feltünte - persze hidanon  kívűl - sosem volt olyan hülye aki egyből a main technikáját veti be, amivel a legerősebb ( kivéve tobi dehát nem tudjuk hogy teleportálás, és 'minden át megy a testemen no jutsun' kívűl van más neki de azért elég sajátosnak tünik Mosolyog ) jó persze igaz hidannak más képessége sem volt mint hogy hadonászik egy hülye régimódi fűnyíróval, de ez most mellékes ha jól szemügyre vesszük ő az egyetlen akinek csak 1 idióta képessége van.
Dei-nek viszont van 15.000 föld típusú robbanó támadása ezért nem értem mért pont azzal kezdené Mosolyog... szal ez az elmélet hogy C4 és viszonlátás gai csapat, megbukott. Ahhoz hogy azt bevesse úgyszint időre van szüksége, minthogy az amaterasut is használni akarja egy ms birtokos például, és ha belegondolsz nem nagyon lenne ideje kiköpködnie óriás deidarákat miközben tegyük fel lee és neji a nyakában lohol.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3056 Dátum: 10 júl 17, 05:41:19 »

Ha jól időzít, akkor  Neji hatástalanítani tudja az állatkákat, ha kiüti belőlük a csakrát.
Habár szerintem csak egyszer jönne be, de azért gondolom meglepné annyira Deit, hogy esélyük legyen egy támadáshoz.

Valami ilyesmi eseménysorra gondolok.

Dei az égen madárháton repdes a szélben.
Útnak indít néhány Homing Pigeont.
Neji a Hakkéval kiüti belőlük a csakrát
Deidara - Kattsu!...mi a? nincs művészet?!
Tenten beveti a wécepaírsárkány jutsut és és megsorozza fegyverekkel. (ha lehet felülről és lentről egyaránt de az utóbbi a fontosabb)
Dei beveti az Immelmant a szálló pengék kikerüléséhez, valamint jó párat hatástalanít robbanásokkal.
Miután Dei kénytelen csinált néhány robbantást maga körül a feléje szálló pengék miatt. Néhány pillanatra csökken a rálátása a területre. Gai odahajítja Leet át aki átrepül egy robbanáson(vagyis annak a füstjén), és meglepetés szerűen rátámad Deira. Majd Omo Rengeével bepólyázza és a földre küldi ahol Gai befejezi egy Konoha Dai Senpuuval.
Ami után kiderül hogy az csak egy Bunshin volt. és Dei elrejtőzött a közeli fák között.
Neji ezt észre vette és rá támad, ami után Dei kiugrik a bokorból. (Dei levegőban, csak önmagábban mint aki  ugrik xD)
Tenten nekidob három kunait, vagy shurikent, amit Dei megpróbál elkerülni, vagy egy kunaial kivédi őket.
Gai és Lee két oldalról srégen felfelé ugorva nekirontanak. Dei kevés idő híján rájuk dob két robbanóbolhát amiknek csupán kisebb a robbanóerejük, így néhány zúzódásnál több kárt nem szenvednek, de megállítja őket. 
Közvetlen ezután pedig Neji hátba pacsizza Deit aki összeesik.

megj vége lehetett volna az Omo Rengés résznél is, de szerintem így érdekesebb.

Magyarán, ha folyamatosan el tudják terelni a figyelmét (Tenten), és némiképp védekezni a robbanások ellen (Neji)
akkor van esélyük megtámadni.

-----------

ui.:
a deva pein azt jelenti hogy Isteni birodalom pein vagyis a tensei tennin-es
Jó ezt értem hogy rágondoltál az isteni birodalom peinre, de mi az anyám kínjáért hívják így? Tán szomszéd falubéli jóska bácsi ezt a nevet adta neki, mert túl sok körte páleszt ivott terike néni csöves kocsmájában? Vagy esetleg vmi rövidítés alapja van vagy micsoda?!?!
A dolog eredete csupán annyi, hogy Pein Hat testét a budhista reinkarnációs dolog ihlette, miszerint hat formában/birodalomban lehet újjászületni , pokol, szellem, állat, ember, asuras (félisten, vagy titán, vagy alacsony rangu isten), és deva (isten)
Magyarán a deva jelentése isten, ha jól tudom szanszkrit, vagy páli nyelven, de lehet mind kettő, szal indiaiül xDD

Naplózva

kinoboto
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

s osztályú bűnöző

« Válasz #3057 Dátum: 10 júl 17, 09:44:44 »

Elég lenne egy C3-is, Deidara a C4-et csak akkor veti be ha már muszáj...A Gai csapatból szerintem csak Tenten, vagy Neji tudná felvenni a harcot Dei-vel. Deidara a levegőből ráküld Gai-ra és Lee-re egy csomó követő bombát(amiket Kakashi ellen is használt), szétválasztja a csapatot, és egyenként elintézi őket...

Gai team 30%vs Deidara70%

Negyedik hokage vs Pein
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3058 Dátum: 10 júl 17, 12:12:48 »

Alig mutatott valamit Yondi, chakra készletéről sem lehet tudni semmit, sem azt hogy a technikája mennyi chakrát fogyaszt vagy hogy miket tud még... de a Teleport jutsujával csak akkor verné le Pein-t ha egyből támadna, és folyamatosan szedné le a testeket, ezzel nem hagyva időt Nagato-nak a kiismerésére. De Nagato valószínű kiszúrná hogy a Kunai egyfajta jelzőként szolgál neki, szóval tudna mire következtetni, és elég lenne azt figyelni, így csapdába tudná csalni.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3059 Dátum: 10 júl 17, 12:22:28 »

A Gai csapatból Tenten felvenné a harcot Deidarával? 1 vs. 1-ben? ez vicc akart lenni?Nevet
mindegy tovább nem részletezem,szeritnem nyerne Dei.

Pein vs. Yondi.
Mivel valószínüleg Yondi is tudta a Sennin módot Nagatot ő is megtudta volna találni. Plusz mivel a félholtra vert hullákat nem tudja mozgatni Nagato Yondi előnyben van. A Shinra Tensei szerintem a komplett Naruto gárdából neki okozna a legkevesebb problémát, simán arrébbugrik xD. Chibakuból is kitudna teleportálni, Rasengannal meg zúzná a testeket. Ez a teleport túl nagy előny,amíg nem ismerjük meg a gyengepontját, szinte senkinek nem látok jelentős esélyt a Yondaime ellen. Dob mögéd egy kunai-t és halott vagy xD
Plusz mivel Narutonál jelentősen értelmesebb a 4. gyorsabban rájönne minden Pein test erejére,és szerintem egy megfelelő taktikával ki is ütné őket. Az idézett állatokkal se lenne baj, odahív pár 10 méteres békát azok majd lejátsszák xD. Az újjáélesztős Pein kicsit szemét dolog de ha visszahoz egy testet leesik neki hogy vele kéne kezdeni. dob mögé egy kunait és le van játsszva xD.
És ha tényleg rájön Nagato a kunaios dologra,1 vs. 1-ben anélkül is nyerhetne.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 202 203 [204] 205 206 ... 566
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins