Lew
|
|
« Válasz #7950 Dátum: 15 júl 03, 21:38:22 » |
|
Elismerem szépen kivágtad magad. respect
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7951 Dátum: 15 júl 04, 08:14:08 » |
|
Az alkohol rossz értem?
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7953 Dátum: 15 júl 04, 09:23:19 » |
|
Úgy nehezen égnél le a deákon ha ki sem jársz dat Krul cosplay
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7955 Dátum: 15 júl 04, 09:31:38 » |
|
Zsanett már rég lelépett valami önbizalom hiányos anya komplexusos krogannal...felejtsd el hogy ott lesz a szökőkútnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoicit
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7956 Dátum: 15 júl 04, 10:06:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7957 Dátum: 15 júl 04, 10:07:07 » |
|
Ez nem az a csaj az Avatarból? ja és egy kis Zooey Deschanel hogy visszatérítsük Coelhot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 04, 10:11:36 írta CapacRaimi »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7958 Dátum: 15 júl 04, 10:37:57 » |
|
Zsanett már rég lelépett valami önbizalom hiányos anya komplexusos krogannal...felejtsd el hogy ott lesz a szökőkútnál
...hogy a belinkelt elérhetetlen csajok helyett csak a mellé írt alibi szövegre reagálsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7959 Dátum: 15 júl 04, 10:59:25 » |
|
Tehát ratyi vagyok,ezért mert nem jönnek be a a szadomazós elérhetetlen csajok? oké maradok Hinatánál meg Zooeynál ők legalább jó nők
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7960 Dátum: 15 júl 04, 16:41:29 » |
|
Capacnak. Napi Hinata. Ezt meg csak úgy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 04, 16:47:55 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7961 Dátum: 15 júl 04, 17:14:23 » |
|
Köszi Lew így már sokkal könnyebb elviselnem a mai napot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #7963 Dátum: 15 júl 05, 09:54:03 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #7964 Dátum: 15 júl 05, 10:19:18 » |
|
Hé, én is tőle tanultam. Akartam betenni képet egy tök szép csajról, aztán jobban megnézve a képet észrevettem, hogy fekete szőrszálak állnak ki az alkarjából
|
|
« Utoljára szerkesztve: 15 júl 05, 10:25:38 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
|