Szerintem a barna nők rondák. Tucat mind, van belőlük kismilliárd és mind ugyanolyan. Főleg, ha a bőrük is fehér hozzá, mert ez a kettő annyira elüt, hogy kisüti a szemed, meg általában úgy néz ki az illető, mint egy anémiás. Nemcsoda, hogy mind festi a haját, az összes szőke vagy vörös akar lenni, mert az sokkal menőbb, mint a tucatbarna.
Nekem az egyik lány ismerősöm ránézel totál ez amit mondtál, az első pillanatig, bár most ő is festi a haját leginkább feketére, de az én szememben ő barnán is a világ legszebb, és legcsodálatosabb leányzója lesz, és mindig is az volt, sőt igazán csak barnán az, mert ahogy Ayumi is mondta a természet tudja mit csinál! Najóóó erre azt mondhatjátok kötődöm hozzá (mert ő a senseiem), de a lényegen nem változtat, és ezzel most azt szerettem volna kifejezni én is, hogy a véleményünk lehet más.
Miért? Nincs ahhoz joga, hogy saját magának egyénileg eldöntse, hogy mi jön be és mi nem?
Hogy jössz ahhoz, hogy eldöntsd számára mi pedofilos meg mi nem?
Amúgy nekem se jön be, én nem is tudtam róla, hogy ilyen idős. Pedofilos. Meg gúvatag szemei vannak és túl szőke, meg túl fehér, meg túl kék a szeme, olyan mint valami vízihulla. (mondom én, aki szintén az mert túl fehér a bőre, de legalább a hajam barna mellé) És tán szerintetek nem, de szerintem igen és ezt én döntöm el magamnak, randa és kész. És túl fiatal az arca. Oh gosh!
Na ehhez mit szóltok? D:
Köszönöm, hogy ott szólaltál fel az álláspontom mellett ahol én nem tehetem.
A göndör haj még talán jól is áll neki, de ez nekem még mindig pedofília,
tudom jövőre 30 éves lesz, de hogy lehet valakinek ennyire fiatal arca ?
Neked most komolyan az a legnagyobb bajod, hogy fiatalos az arca. Basszus, az a legjobb. Rengeteg csaj 30 évesen úgy néz ki, mint ha 40-50 lenne. Attól még, hogy valakinek fiatalos az arca nem podofilos, ha bejön. Hogy lehet ez
ellenérv hogy fiatalos az arca?????
Nem akartam a férfi társaim szintjére lesüllyedni, hogy egyszerűen egy túlértékelt kurvának nevezzem, a kis kedvencüket hiába is tágítják a tényt, hogy nem kéne felvegyem amikor az én ideálomat bomlasztják civilizált emberhez méltatlan szövegekkel, bár valószínűleg túl sokat vártam el fórumfalva lakóitól.
Ettől függetlenül nekem ez a nő úgy néz ki mint egy kis lány.