Micsudi
|
|
« Válasz #4335 Dátum: 13 nov 03, 11:37:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4336 Dátum: 13 nov 03, 11:57:02 » |
|
Sorry, de én géppel akkor is visszavágom! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4337 Dátum: 13 nov 03, 12:25:48 » |
|
Micsudi és a szakmunkásbajusz. Mondjuk a bajuszt utálom, sosem hagyom meg, viszont szakáll jöhet, és elég gyorsan nő, ha meghagynám egy hónapig uhh.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4338 Dátum: 13 nov 03, 12:32:48 » |
|
Bajuszt én is utálom, géppel nem férek hozzá , így ollóval kell szenvedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4339 Dátum: 13 nov 03, 12:46:37 » |
|
Van itthon borbély penge is, csak életlen, és nem tudok egy jó köszörűst.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4340 Dátum: 13 nov 03, 13:35:32 » |
|
Ez a barátomra olyan igaz. Rám nem igaz ez a kép, pár napos borostával olyan vagyok, mint egy alkoholista segédmunkás (normális szakállat meg nem tudok növeszteni sajna, nem vagyok egy szőrmók típus), frissen borotvált arccal meg egyből ellenállhatatlan és sármos leszek. Borotvakésem nekem is van (dédnagypapámé volt még), de nem mertem még kipróbálni, meg azt is élezni kéne (van hozzá fenőkő és szíj, de nem akarok csak úgy nekiesni az élezésének megfelelő tudás nélkül, mert hátha csak elrontanám vele a pengét).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 13:37:20 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4341 Dátum: 13 nov 03, 13:44:44 » |
|
Úgy csináltok, minta valyriai acélból lennének a pengék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4342 Dátum: 13 nov 03, 13:53:01 » |
|
Solingen penge, ami azért majdnem olyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4343 Dátum: 13 nov 03, 13:58:33 » |
|
Úgy csináltok, minta valyriai acélból lennének a pengék. Én úgy tudom, hogy a nem megfelelő élezési technikával könnyen tönkre lehet vágni egy pengét. Az enyém is Solingen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4344 Dátum: 13 nov 03, 17:16:42 » |
|
Na meg a borotvakéssel csúnyán meg tudod vágni magad ha nem vigyázol... Én borotválkoztam már olyannal, és jól ment, de paráztam mint az állat, hogy belemetszek a gigámba! Mondjuk én asszem 3 napja borotválkoztam utoljára... Igazából fogalmam sincs mikor borotválkoztam! Mindegy teszek fel képet! Sima a képem mint a babapopsi! Nekem az olyan 3-4 centis szakáll volt a rekordom... De akkor úgy néztem ki mint egy tróger csöves... http://kepfeltoltes.hu/131103/F_nyk_p0117_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4345 Dátum: 13 nov 03, 19:18:37 » |
|
Lányok a másik témában, én meg mindig azzal vagyok csesztetve, hogy borotválkozzak, mert szakállal nem csak ronda vagyok, hanem ijesztő is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4346 Dátum: 13 nov 03, 19:29:13 » |
|
De gondolom odaát olyan pasikról beszélnek, akik örülnek ha képesek növeszteni egy kevés arcszőrzetet, nekünk meg teljesen evidens ha van szőr az arcunkon. és a megújulási idő is pár nap.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 19:30:03 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4347 Dátum: 13 nov 03, 20:08:05 » |
|
Milyen pár nap? Reggel borotválkozok, estére már olyan aa pofám mint a smirglipapír!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4348 Dátum: 13 nov 03, 20:12:11 » |
|
De gondolom odaát olyan pasikról beszélnek, akik örülnek ha képesek növeszteni egy kevés arcszőrzetet, nekünk meg teljesen evidens ha van szőr az arcunkon. és a megújulási idő is pár nap. Ha már így meg lettem szólítva... Nem erről van szó, hanem arról, hogy frissen borotválva, 16-nak néznek az emberek. A szakáll növekedési sebességem teljesen normális és még néz is ki valahogy, bár még itt-ott hiányos azért. "A sors iróniája", hogy ennek megváltozásához többet kellene borotválkoznom, amire a sweet sixteen miatt nem vagyok hajlandó.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4349 Dátum: 13 nov 03, 20:15:23 » |
|
Erről annyit, hogy az a hímnemű életforma, aki szeret borotválkozni, az hót ziher hogy nem normális... Nekem is gyengém a borosta. *.* Szexi plusz én imádom simogatni is a borostás arcot. :3 Még sosem tapasztaltam ilyen megnyilvánulást nőnemű életformától... Se írva, se mondva, se simogatva... Nem létezik olyan lány aki szereti símogatni, mert szúr!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 03, 20:56:38 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|