24 nov 12, 05:00:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 601
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Férfi topic  (Megtekintve 1737776 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2025 Dátum: 09 nov 17, 17:42:18 »

Hm nem hiszem... Tudják ők hogy lerongyoltam a kocsit.. Akkor is nálluk volt a biztosításom... Ők perkálták ki a zsetont az ürgének a talicskájáért...

(Ami zárójelben megjegyzem egy ősrégi kocka clio volt, elég leharcolt állapotban, szerintem, nem ért 90 rugót az egész kocsi)

Ha nem lett volna a koccanás, megmondták hogy most csak 27 ezret kéne fizetni... smirksweat
Áldom az eszem hogy a nyáron nem fizettem ki a biztosítónak a kár összegét, hanem azt választottam, hogy ugorjon a 2 bónusz..
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #2026 Dátum: 09 nov 17, 19:36:48 »

Te Gabesz ez melyik biztosító? Nekem elég magas mostanában, érdekelne egy jó megfejtés.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2027 Dátum: 09 nov 27, 20:25:08 »

Uraim! Tessék:
Az új őrület: http://greenmonsterteam.blogspot.com/2008/05/die-tractoren.html
Übermegabrutál! 2500 paci! >.<# Ördögi
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #2028 Dátum: 09 nov 27, 23:44:38 »

ÚristenXD Szegény traktor feltuningolva Ördögi Amúgy tegnap olvastam, hogy a hapsi 2011-ben 1610-el akar menni Pontosan
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2029 Dátum: 09 nov 28, 00:04:58 »

Hát nem teljesen normális... smirksweat 1610-el... Földi járművel egyáltalán lehetséges? smirksweat
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2030 Dátum: 09 nov 28, 01:10:44 »

Hát erősen kétlem, egyrészt nincs az a leszorító erő, ami ilyen sebességnél stabilan tudna tartani egy autót, másrészt nincs az a gumi ami ezt a terhelést kibírja.  Technikai KO
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2031 Dátum: 09 nov 28, 11:04:00 »

A leszorító erővel még nem is volna gond, de ha összehozza a megfelelő leszorító erőt, akkor meg túl nagy lessz a légellenállás... Akkora szárnyak, meg terelők kellenek majd rá, hogy ihaj... A légellenállást is le kell valahogy győzni, és ahhoz mégtöbb kakaó kell... Kell majd oda lóerő meg nyomaték bőven... Gondolkozik Ha egyáltalán emberileg lehetséges... Am igaz, a futómű, és gumi is húzós... >.<# De ezekkel még mindig nem lenne gond... Én az erőátviteli herkentyűk miatt tartom leginkább kivitelezhetetlennek... Hacsak nem titánium ötvözetből készül majd az egész... Technikai KO
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2032 Dátum: 09 nov 28, 12:53:18 »

Figyu szerintetek megéri használt akkumulátort és töltőt venni??  Mert nagyon kellene és újra nincs pénzem.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dxdominik
Akadémiai tanár
*

S4 League MGM

« Válasz #2033 Dátum: 09 nov 28, 13:48:06 »

ááá anyi val lehetetlen menni szát szál a kocsi az nem gurul inkább repül smirksweat
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2034 Dátum: 09 nov 28, 14:08:53 »

Használt töltőt szerintem vehetsz... Ha az előző tulaj nem zárta rövidre, nem égette le, akkor semmi baja... Az akksi töltő tulajdonképpen egy dobozba tett ampermérőre kötött tekercs...

De akkut még ha ingyen adnák, akkor sem nagyon kéne használtan... smirksweat Esetleg csak ha valami nagyon jóféle...
De olcsóbb akkukat már vehetsz 8000ft körüli áron és 3 évig bírnia kell... Nekem Jász akkum van, több mint 3 éves, és ahhoz képest hogy olcsó volt, semi baja még...
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2035 Dátum: 09 nov 28, 14:38:10 »

Ez egy kis 8,4V os 2000mAh aksi.  Airsoftba.  töltővel adja 6500ért.  sztem jó üzlet de nem akarok sz rt venni
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2036 Dátum: 09 nov 28, 15:34:43 »

Airsoft stukkerekhez nem értek xD
Ha újonnan duplájába kerül, akor lehet megéri... De hogy jó-e azt mi nem tudjuk megmondani... Amikor megveszed mérj rá műszerrel... Gondolkozik
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Gépállat

« Válasz #2037 Dátum: 09 nov 30, 11:14:45 »

Airsoft akkumulátor teljesen más tészta, mint egy autóé. Ha rendesen megformázod szerintem nem lehet baja, de azért arra kérdezz rá, hogy mennyi idős, milyen sűrűn volt feltöltve, mennyit játszott vele, mert ha minden nap ellőtt vele 5000 BB-t, akkor lehet, hogy végleg döglött.

De erről szerintem egy airsoftos fórumon többet tudnak mondani.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2038 Dátum: 09 nov 30, 11:49:30 »

Ja persze...

-Mennyi idős?
-Áá nem régi!
-Mennyit volt használva?
-Á használtam havonta 1-szer...

Közben lehet hogy 100 éves és minden nap merülésig ment az akku..
Töltőt szerintem nyugodtan megveheted, de az akksit inkább ne... Ha drágább is,de inkább vegyél új akksit... Azon gondolom van garancia is... Használtra meg mikor van garancia? Ha te garantálod base-boll ütővel hogy fizesse vissza a zsetont, ha hulladékot adott el... smirksweat
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2039 Dátum: 09 nov 30, 18:57:18 »

Hát igen... a használt puskával is megszívtam rendesen. De az új méregdrága. Ez a technikai hobbik hátránya. Méregdrágák.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 134 135 [136] 137 138 ... 601
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins