kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 jún 05, 15:43:20 » |
|
állítom a szakma minket hazabasz nemtoljuk úgy mint a Bloose Broavaz de engem ez nem is érdekel mert ilyen faszságok miat nem vérzek el myspacen optikázd a(the) steve-t wu kaptárjából a legdurvább héhcsávó vagy pixi igazi felfedezetjeit a sörszívókat aka. beer see walk-ot.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 jún 05, 15:59:06 » |
|
Nem vagyok én hip-hop őrült se underground rapper se agresszív rocker-geci aki bárkit megver az egyensúly az igazi az arany középút hallgatom mi eredeti vagy szövege agyafúrt nem utálok egy stílust sem egyet sem bálványozok de ha nem tetszik nekem hallgatással nem is próbálkozok de eme topic nagyon bejön így íme javaslatom: ilyen topic kerüljön máshova is a forumon így ha a vasárnap eljő ne legyen a topicnak ágyő
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 jún 05, 16:18:49 » |
|
Támogatom javaslatod, ez a topcik nagyon jó, annyira jók itt a rappek hogy nemsoká befosnak a népek! És hogyha a modik nem csinálnak topicot, nem kapnak töllem csokitortát jó sokat!Szóval modik legyetek kedvesek, s vasárnap váltsátok be reményemet tegyétek meg ezt a fórumért, ha meg nem nincsen szivetek! Na jó most tiétek a pálya Dawe bácsi elment kicsit nyugdijba. Majd ha jön új hsz, szétszedlek benneteket azt kapmpec!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 jún 05, 16:20:59 » |
|
na asszem én most léptem meg hesszelem a terem gyújtok egy raketátt de ha megint megégeti kakesz a száját akkor rághatja csak igazán a gandzsáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 jún 05, 17:52:02 » |
|
Én se leszek sokáig elkúszok a konyháig és remélem a hűtő nem csak léggyűjtő hanem a tartalma ehető aztán jöhet a kötelesség a fizikai hülyeség és egyéb tantárgyi rémek amik nagyon nem kellenének de ma még biztos megcsodálom mit alkotott hallgatóságom
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 jún 05, 18:29:39 » |
|
ez legszarabb topic, a nagyanyám tőle fosik. trollbarlangban nincsen helye, kitalálójának mindjárt nem lesz feje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 jún 05, 18:40:12 » |
|
hööö a szél kagéjánál a fingom szelesebb rímekben vakarolni mindig is szebb mi van veled te anyabaszó kikúrtak otthonról te spermafaló trollnak lenni kurvajó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 jún 05, 18:43:18 » |
|
már herry pé is irtotta a trollt, gatyádon ott egy nagy barna folt, nevedhez hűen kakesz herceg, egész nap a fossal hencegsz, trollnak lenni nem túl édes, ez szöveg már túl vészes, inkább megyek majd írj vissza, szavadat mint sör májam elissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 jún 05, 18:53:57 » |
|
nana mivan? potter és a trollok?! olyan a szagod hogy minnyá be ájulok csugd be a szád vagy nyeld le herry potter rücskös botját kakesz vallottan egy attak troll mordorból csöves kis rohani embereket kajol tüde sunákat karóra húzom azt hiszem a történetem nem túlzom el ez a barlang durvább mint az egyetem bármeik ribancnak szemébehazudok "egyetlenem"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 jún 06, 17:11:13 » |
|
A záróra is eljő a topic hiába menő ha a trollbarlangnak vége és a kasza éle lecsap a forum ezen részére de az ide beírt sok-sok rímem és beléjük ölt néhány percem mind-mind valós és igaz és ha az admin-kegy minket díjaz egy csipetnyi elismeréssel talán e topic újult lendülettel indulhat újra a trollbarlangon kívül mert itt minden faján rímül xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 06, 17:18:06 írta Soul »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 jún 06, 17:16:38 » |
|
szerintem is zsír lenne, ha ez máshol is megjelenne végigolvastam minden oldalt, voltak jobbak, és rosszabbak
eszem itt a kekszemet kakaós, édes, fincsike(xD) további jó trollozást, rappeljetek okoskán(xD...pedig reggel volt egy eszembe csak elfelejtettem, pedig jó volt. na ha eszembe jut leírom.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 jún 06, 17:21:23 » |
|
Nagyon jó hogy rappeltek még, Hál" istennek minden oké, Ez a kedvenc topicom, ha másnak nemtetszik leszarom! De ha bejön nektek a rimem, kérjetek még bátran szépen, Remélem meg fog nyilni ez a topic ha meg nem nem lessz több hsz, de ha meg nyillik forgok majd a rimekben mint egy szépkeksz, nah kezdek kifogyni a rimekböl, viszlát népek béke legyen veletek, s csak magatokat szeressétek. Dawe bácsi üdvözöl titeket, viszlát viszlát ha majd lessz új hsz megint rappelek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 jún 06, 17:55:50 » |
|
Oh yeah a topic tovább él remélem mindenki tovább regél és ontja a rímeket és ezúton köszönetet nyilvánítok Cartnak és a többi adminnak hogy a topic tovább élhet és mindenki szabadon rímelhet ha kedvetek tartja gyertek ti is ha nem féltek hogy a szöveg túl csilis
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 jún 06, 18:17:38 » |
|
Köszönöm szépen hogy a kedvencem tovább élhet! Mikor megláttam egyböl ide rohantam! Ontom magamból a szöveget, mint anyám a vedérböl a vizet. Tök király, hogy minden a régi, remélem ez a topic fog még sokáig élni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #74 Dátum: 10 jún 06, 19:52:42 » |
|
Gondoltam beszállok énis a rap-be Bár nincs Killerbee szintü anyanyelvem Azt hallotam bezár a topic Örömmel látom hogy ez a tény hamis Amúgy nem vagyok egy rapper alkat a stílusom inkább a rock-ra hajaz Gondolom már úgyis unjátok a fejem El is húzom a csíkot hehe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|