Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 jún 04, 20:40:07 » |
|
azt mondom ez egy kemény vetélkedő ide kell egy kemény kendő (wtf? ) hogy megvédje a fejed a napsütés elől ennek minden shit bedől tudod én minden reggel beszélek erről és néha hánynom kell a feledékenységedtől de tudod mi a felemelő? nem tudod mivel nem vagy nyerő
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 jún 04, 20:43:37 » |
|
Szerintem ez nem volt nyerő, az én szövegemben több az erő. Ha nem megy zúzzál haza, mert ez így nagyon nem fasza...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 jún 04, 20:45:29 » |
|
de tudod itt az erő mert a padawanság annyira menő x) ez az érzés olyan felemelő asszem sz.rni fogok az becsülendő ?! XDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 jún 04, 20:48:03 » |
|
nana ezt optikázátok.. nyomatom a hiphopom mert itt vagyok otthon a kakesz nyelve élesebb mint bármien japán penge még pár rím és elvérzel tőle annyira értesz a rapp szakmához mint szűz lány a dákomhoz ja és úgy nézel ki mint egy torzonborz felmész a panel tetőre ahol sose tombolsz?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 jún 04, 20:49:49 » |
|
karesz jól nyomod ezt a sztájlt bár szerintem apád kicsit férre csinált és mikor este énekled otthon a vikicsönájt benyomok 2-t és karalábét hánysz O__________O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 jún 04, 20:52:10 » |
|
Én nem tudok ilyen hosszú rímsort, mert eddig ez a készségem szar volt. Úgy látom előző rímem lett, reméljük ez jobb lett. Na jó mégsem, de azért nem lett rém sem. Úgy látom ez egész hosszú lesz, ez az érzés betesz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 jún 04, 20:54:34 » |
|
hát vágd le a sorokat utána kezd el nyalni anyósodat majd menj mosd meg a fogad mert itt már minden rohad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 04, 20:55:11 írta djtomi001 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 jún 04, 20:56:28 » |
|
én kajakra nyomatom ha a szövegeink ütköznek te barom az enyém lesz az erősebb atom mert én realben nyomatom hallgasd sp-t a kis pöcs szajhát siska megmondta "chek másokatt ne kúrj át" adaz öcsém ez nem igaz figyelj itt van két lehetőség válasz lőd fejbe magad vagy hallgass...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 jún 04, 20:59:45 » |
|
ez nem válasz a lényeg hogy válassz jön ez a sok msn űzi látod ezt most mindenki fűzi baszod rád nézek és sírok már most a partyba mindenki rád vár gyere kurd szét a sok kurvát minden recskes csicskát na meg azoknak a kurva annyát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 jún 04, 21:00:57 » |
|
SP nálam sem haver, inkább ő az, akit a gondolatom megver. Húzzon haza a nyálas zenéivel, mert azokkal csak minket idegel. Úgyérzem most igazán nyomatom, és érzem vagyok olyan, mint egy atom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 jún 04, 21:03:21 » |
|
sp az egy kis kurva ha körbenézel látod hogy mindenki tudja mondanám én a szemébe te rusnya puna de nincs idegem hozzá és az egész telibe baszna... akkor kérdezem mi a fasznak? leszarom a fejét annak a rohadt parasztnak.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #26 Dátum: 10 jún 04, 21:07:53 » |
|
Ezt jól mondod kicsi nigga tesó, emelkedik a kis buzi fejéhez a fegyó. Ekkor tisztára beszarik, és a földön fetreng, meg fulladozik. Nagy csíraság az egész, a szar zenéivel túlságosan merész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 jún 04, 21:11:05 » |
|
optikáz a bsw-re vagy stevre használ a googlit magyar hip hop rajtuk keresztül hódít djtomi a brunyám lesz a dzsuzod ha nem huzod meg magad a nerkó cigóim be támadnak kinyírnak és meg basznak szemed hejére verik a farkukat utána nállam mutatják a markukat fizetségük nem más mint kevéske német márka amiből elmennek a bárba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 jún 04, 21:14:52 » |
|
na jó mond meg a véleményed ez a te élet képed a célod ami eléd tárul ha elvéted minden bezárul ha ezt nem fogod fel mindenki elárul sp előtted meg nyilvánul és leveszi a pulóverját majd látod a teletabit kedvelő haverját én azt mondom akkor mosd le a vigyorát és fejezd be a színjátékot ugyan mibe bízhatnék most? tudod hogy vágyom hogy sírjon előttem az a csöves de ez csak mind öt perces mikor véresre vered azt a retkes ; fejét erre mondom a fejét le tépnéd de mikor meg kérdeznéd mi az érzésed elő jön az a fényképed előtte szét téped majd jön az a véleményed hogy vajon élet kép ez?
fáj az agyam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 jún 04, 21:24:28 » |
|
Én eme mesterséget soha nem vágtam de ahogy ezt a topicot megláttam röpke gondolatom támadt faragok rímet, vagy hármat de látom itt esélyem nem sok a kövi hsztől már most fosok de kézjegyem itt hagyom a topicban "Most jártam először Trollbarlangban"
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
|