Kirigi
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2835 Dátum: 13 szep 11, 11:31:16 » |
|
Tobi nem mutat semmi újat, Madara meg az 5 kage harca TALÁN újdonság lehet de az se annyira extra spoiler... ha nem tartózkodnál annyira a meglepi dolgoktól akkor azt mondanám játszd végig, de mivel nagyon kerülöd ezért várd ki amíg az animébe is elkezdenek hadakozni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2836 Dátum: 13 szep 15, 13:09:23 » |
|
Xddd ez mar beteges kajak azer nem jatszik madaraval meg nem megy tovabb stori modba mert fel hogy lespoilerezi .. ink orulj h megcsinaltak oket. Es mer nem olvasol mangat? 2ev mulva jatszhatsz afull burstal is.valaki pontos idot tud a megjelenesrol ? :d mar ideje lenne h kijojjon a 4 es metro hamarabb megepul mire ezek 1 boss fightot kidolgoznak :s
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 13:11:34 írta cimpeti »
|
Naplózva
|
|
|
|
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2837 Dátum: 13 szep 15, 15:25:53 » |
|
nálunk október 25-én lesz elérhető, amcsi megjelenés október 22, japán október 24. dlc ára 2-3 ezer körül lesz. pc-re csak steam-en keresztül lesz elérthető, a gépigény pedig itt van:
Minimum: OS: Windows XP, Vista, Seven, 8 Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent Memory: 2 GB RAM Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx) DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 8 GB available space Sound Card: DirectX 9 sound device
Recommended: OS: Win XP, Vista, Seven, 8 Processor: 2.3Ghz Quad Core or AMD equivalent Memory: 8 GB RAM Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0 DirectX: Version 9.0c Hard Drive: 8 GB available space Sound Card: DirectX 9 sound device
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 15:26:38 írta sasuke_1994 »
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2838 Dátum: 13 szep 17, 19:17:28 » |
|
Ezaz!!! Elfogja bírni a gépem a full burstot  )) amúgy nekem az a véleményem erről, hogy gépre kihozzák h nagyon jó döntés és nem is kell nagy gépigény hozzá. a cc2-ős srácok észhez tértek és rájöttek h nem az összes rajongó ps3/xboxos  amúgy nagyon jó, hogy itt mindenki megosztja ezeket és kialakul egy jó naruto játékos közösség! még egy kérdés akinek ps4-e lesz az ha megveszi a 3-at az tud majd a ps3-as multisokkal is játszani?
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2839 Dátum: 13 szep 17, 19:56:35 » |
|
Nekem tervbe van a ps4, de nem a legelején, majd ha lesz elég meggyőző játék és kicsiszoltak minden hibát (gondolok itt pl a sárga ledre - ps3). Storm 3 csak x360 és ps3-ra jelent meg és még híre se volt, hogy megjelenne ps4-re, még a full burst sem. Ráadásul újabb Naruto-ról még hír sincs (bár úgyis lesz előbb v utóbb), de ps4-re egy ideig még biztos nem és nem tartom valószínűnek, hogy működne a ps4 - ps3 közti multi. Erre van is egy megfelelő példa a"dc universe online" amely van ps3-ra és lesz ps4-re, viszont külön. Akit érdekel itt a dlc-hez járó kupák listája: 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 19:18:50 írta sasuke_1994 »
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2840 Dátum: 13 szep 19, 20:17:37 » |
|
én azt olvastam, hogy a ps3-as játékok futni fognak a ps4-en a sony egyik közleményében. csak mert amióta tudom, hogy lesz ps4 azóta rá gyűjtök és ettől (is) függ, hogy végül megveszem-e. nekem a naruto videójátékilag nagyon sokat számít konzol választásnál. de köszönöm a választ!
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2841 Dátum: 13 szep 19, 22:02:43 » |
|
Amiről olvashattál az a GAIKAI, ami cloudgaming. Valóban lesz ps4-en viszont nem elejétől, amcsiban 2014 első félévében, eu-ban meg ?talán? 2014 második félévében. Azonban először csak néhány ps3-as játékkal lehet majd csak játszani, de ez a szám persze folyamatosan nőni fog. Viszont az még kérdéses számomra is, h működne-e egy ps3-assal multiban. Akit érdekel megnézheti egy a dlc-ről napvilágra került gameplay-t főszerepben SAGE KABUTO-val. Sajnos nem mutat vmi sokat, elég gyengén muzsikál a csávó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 22:05:21 írta sasuke_1994 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
 |
« Válasz #2842 Dátum: 13 szep 19, 22:17:18 » |
|
Jah ezt már látta, Rosszabb és rondább helyet keveset találhattak volna a Sage Kabuto karakternek. Így annyira látszik, hogy csak utólagos toldalék, hogy az már szinte bántja a szemet. Mellesleg mér jó h a karakter slotja 3x akkora mint a többi? Fúj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2843 Dátum: 13 szep 20, 07:46:11 » |
|
Hát ez így... elég gusztustalan, ha mondhatom ezt. Képesek voltak oda, de sokkal inkább ekkorába felrakni? Ó egek.  Jobban jártunk volna, ha egyszerűen rárakják Kabutora, mint választható opciót, ahogy Itachinál, meg a többieknél is van. A gépigény egyébként nem túl nagy, ahogy elnézem, de hogy mennyi haszon lesz rajta, arra kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2844 Dátum: 13 szep 21, 14:59:13 » |
|
Ixdddddddddddddddd sirok, oda b..sztak sage kabutot kozbe egy nyomorek volt.. inkabb tettek volna oda vmi epikusabb karaktert pl rikudou sennin vqgy obito atvaltozva vagy nemtudom.. nagyon esztetikus. :d eloszor azt hittem 3 karaktert adnak. Remelem azer adnak meg uj karaktert vagy kepesseget mas karaktereknek mert sok ujat mutattak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2845 Dátum: 13 szep 23, 15:11:00 » |
|
én azon halok meg, hogy körülbelül egy karakter miatt csinálnak új dlc-t. oké, hogy még egy kis story stb... de, hogy egy karakterért kb 2000-3000 Ft-ot(!) kell fizetni azért már pofátlanság.. mert ha az lenne, hogy adnak mit tudom én 3-4 karakter annyiért akkor azt mondom oké..ennyit 1 karakterért szerintem pofátlanság, de ki, hogy gondolja. mondjuk ki h gondolja. bár az is igaz, hogy én megveszem teljesjátékként mivel gépre végre kijön de akkor is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2846 Dátum: 13 okt 11, 17:07:02 » |
|
sziasztok  azt szeretném kérdezni hogy lesz-e online mode pc-n?  és ha igen, akkor ha letöltöm és nem eredetibe veszem meg, akkor is használható lesz online?  mert ps3on is online szoktam csak nemtudom melyiken lenne jobb mivel ez most új h pc xd amúgy jött egy moveset sage kabutóról http://www.saiyanisland.com/2013/10/naruto-storm-3-full-burst-dragon-sage-kabuto-moveset/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 11, 17:08:57 írta cimpeti »
|
Naplózva
|
|
|
|
lemlermark
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
mark
|
 |
« Válasz #2847 Dátum: 13 okt 11, 22:25:15 » |
|
mivel pc-én STEAM-es lesz így egyértelmű hogy lesz online mód. de ha nem eredetiben lesz meg a játék akkor maximum csak az offline 2 joystick-os megoldás marad az online játékhoz elengedhetetlen az eredeti kiadás. egyébként nem rosz az új kabuto eléggé pörgősnek tűnik a mozgása, viszont az ultimate jutsuja annyira nem jött be de türhető
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cimpeti_
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2848 Dátum: 13 okt 11, 22:45:14 » |
|
Köszi tehát akkor meg kell venni  9k körül lesz pc-re igaz? nincs valami hely ahonnan megtudom rendelni? Nekem sem tetszett annyira az ultimate jutsu  jobb lett volna ha kitalálnak olyat hogy awakeningbe vagy pl a sima(snake) kabutoval és awakeningelsz abból sage leszel és még egyszer tudsz awakeningelnixd 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lemlermark
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
mark
|
 |
« Válasz #2849 Dátum: 13 okt 11, 23:51:01 » |
|
igen ien 9-10k körül forog az ára én is úgy láttam amúgy steam megveszed simán és már telepitheted is az a leg egyszerűbb! egyébként kiváncsi vagyok hogy ha megjelenik pc re akkor mennyi ideig kell várni mire a lelkes móddoló brigád készít nekünk pár új karaktert vagy ruhát stb.  én például örülnék ha mondjuk egy ichigo karaktert be moddolnának mondjuk a gyerek sakura helyére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|