25 júl 18, 21:31:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ultimate Ninja Storm sorozat (1,2,gen,3, rev, 4) (2 soros szabály!)  (Megtekintve 680014 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kirigi
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2835 Dátum: 13 szep 11, 11:31:16 »

Tobi nem mutat semmi újat, Madara meg az 5 kage harca TALÁN újdonság lehet de az se annyira extra spoiler... ha nem tartózkodnál annyira a meglepi dolgoktól akkor azt mondanám játszd végig, de mivel nagyon kerülöd ezért várd ki amíg az animébe is elkezdenek hadakozni Nevet
Naplózva

cimpeti_
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2836 Dátum: 13 szep 15, 13:09:23 »

Xddd ez mar beteges  kajak azer nem jatszik madaraval meg nem megy tovabb stori modba mert fel hogy lespoilerezi .. ink orulj h megcsinaltak oket. Es mer nem olvasol mangat? 2ev mulva jatszhatsz afull burstal is.valaki pontos idot tud a megjelenesrol ? :d mar ideje lenne h kijojjon a 4 es metro hamarabb megepul mire ezek 1 boss fightot kidolgoznak :s
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 13:11:34 írta cimpeti » Naplózva
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2837 Dátum: 13 szep 15, 15:25:53 »

nálunk október 25-én lesz elérhető, amcsi megjelenés október 22, japán október 24.
dlc ára 2-3 ezer körül lesz.
pc-re csak steam-en keresztül lesz elérthető, a gépigény pedig itt van:

Minimum:
Processor: 2Ghz Dual Core or AMD equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 512MB video cards Pixel Shader 4.0 (Geforce 8xxx-ATI HD2xxx)
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device

Recommended:
Processor: 2.3Ghz Quad Core or AMD equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: 1024VRam DirectX10 GPU Pixel Shader 4.0
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB available space
Sound Card: DirectX 9 sound device
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 15, 15:26:38 írta sasuke_1994 » Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2838 Dátum: 13 szep 17, 19:17:28 »

Ezaz!!! Elfogja bírni a gépem a full burstot Mosolyog)) amúgy nekem az a véleményem erről, hogy gépre kihozzák h nagyon jó döntés és nem is kell nagy gépigény hozzá. a cc2-ős srácok észhez tértek és rájöttek h nem az összes rajongó ps3/xboxos Mosolyog amúgy nagyon jó, hogy itt mindenki megosztja ezeket és kialakul egy jó naruto játékos közösség! még egy kérdés akinek ps4-e lesz az ha megveszi a 3-at az tud majd a ps3-as multisokkal is játszani?
Naplózva

,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi
,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2839 Dátum: 13 szep 17, 19:56:35 »

Nekem tervbe van a ps4, de nem a legelején, majd ha lesz elég meggyőző játék és kicsiszoltak minden hibát (gondolok itt pl a sárga ledre - ps3).
Storm 3 csak x360 és ps3-ra jelent meg és még híre se volt, hogy megjelenne ps4-re, még a full burst sem.
Ráadásul újabb Naruto-ról még hír sincs (bár úgyis lesz előbb v utóbb), de ps4-re egy ideig még biztos nem és nem tartom valószínűnek, hogy működne a ps4 - ps3 közti multi. Erre van is egy megfelelő példa a"dc universe online" amely van ps3-ra és lesz ps4-re, viszont külön.

Akit érdekel itt a dlc-hez járó kupák listája:
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 18, 19:18:50 írta sasuke_1994 » Naplózva

pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2840 Dátum: 13 szep 19, 20:17:37 »

én azt olvastam, hogy a ps3-as játékok futni fognak a ps4-en a sony egyik közleményében. csak mert amióta tudom, hogy lesz ps4 azóta rá gyűjtök és ettől (is) függ, hogy végül megveszem-e. nekem a naruto videójátékilag nagyon sokat számít konzol választásnál. de köszönöm a választ!
Naplózva

,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
sasuke_1994
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2841 Dátum: 13 szep 19, 22:02:43 »

Amiről olvashattál az a GAIKAI, ami cloudgaming. Valóban lesz ps4-en viszont nem elejétől, amcsiban 2014 első félévében, eu-ban meg ?talán? 2014 második félévében. Azonban először csak néhány ps3-as játékkal lehet majd csak játszani, de ez a szám persze folyamatosan nőni fog.
Viszont az még kérdéses számomra is, h működne-e egy ps3-assal multiban.

Akit érdekel megnézheti egy a dlc-ről napvilágra került gameplay-t főszerepben SAGE KABUTO-val.
Sajnos nem mutat vmi sokat, elég gyengén muzsikál a csávó.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=a7W2VrygrLQ" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=a7W2VrygrLQ</a>
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 19, 22:05:21 írta sasuke_1994 » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2842 Dátum: 13 szep 19, 22:17:18 »

Jah ezt már látta, Rosszabb és rondább helyet keveset találhattak volna a Sage Kabuto karakternek. Így annyira látszik, hogy csak utólagos toldalék, hogy az már szinte bántja a szemet. Mellesleg mér jó h a karakter slotja 3x akkora mint a többi? Fúj.
Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #2843 Dátum: 13 szep 20, 07:46:11 »

Hát ez így... elég gusztustalan, ha mondhatom ezt. Képesek voltak oda, de sokkal inkább ekkorába felrakni? Ó egek. Szomorú Jobban jártunk volna, ha egyszerűen rárakják Kabutora, mint választható opciót, ahogy Itachinál, meg a többieknél is van. A gépigény egyébként nem túl nagy, ahogy elnézem, de hogy mennyi haszon lesz rajta, arra kíváncsi vagyok.
Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

« Válasz #2844 Dátum: 13 szep 21, 14:59:13 »

Ixdddddddddddddddd sirok, oda b..sztak sage kabutot kozbe egy nyomorek volt.. inkabb tettek volna oda vmi epikusabb karaktert pl rikudou sennin vqgy obito atvaltozva vagy nemtudom.. nagyon esztetikus. :d eloszor azt hittem 3 karaktert adnak. Remelem azer adnak meg uj karaktert vagy kepesseget mas karaktereknek mert sok ujat mutattak. Mosolyog
Naplózva
pappsebi
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2845 Dátum: 13 szep 23, 15:11:00 »

én azon halok meg, hogy körülbelül egy karakter miatt csinálnak új dlc-t. oké, hogy még egy kis story stb... de,  hogy egy karakterért kb 2000-3000 Ft-ot(!) kell fizetni azért már pofátlanság.. mert ha az lenne, hogy adnak mit tudom én 3-4 karakter annyiért akkor azt mondom oké..ennyit 1 karakterért szerintem pofátlanság, de ki, hogy gondolja. mondjuk ki h gondolja. bár az is igaz, hogy én megveszem teljesjátékként mivel gépre végre kijön de akkor is...
Naplózva

cimpeti_
Chuunin
*

« Válasz #2846 Dátum: 13 okt 11, 17:07:02 »

sziasztok Mosolyog azt szeretném kérdezni hogy lesz-e online mode pc-n? Mosolyog és ha igen, akkor ha letöltöm és nem eredetibe veszem meg, akkor is használható lesz online?Nevet mert ps3on is online szoktam csak nemtudom melyiken lenne jobb mivel ez most új h pc xd Mosolyog

amúgy jött egy moveset sage kabutóról Mosolyog  http://www.saiyanisland.com/2013/10/naruto-storm-3-full-burst-dragon-sage-kabuto-moveset/
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 11, 17:08:57 írta cimpeti » Naplózva
lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #2847 Dátum: 13 okt 11, 22:25:15 »

mivel pc-én STEAM-es lesz így egyértelmű hogy lesz online mód. de ha nem eredetiben lesz meg a játék akkor maximum csak az offline 2 joystick-os megoldás marad az online játékhoz elengedhetetlen az eredeti kiadás. egyébként nem rosz az új kabuto eléggé pörgősnek tűnik a mozgása, viszont az ultimate jutsuja annyira nem jött be de türhető Nevet
Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*

« Válasz #2848 Dátum: 13 okt 11, 22:45:14 »

Köszi tehát akkor meg kell venni Mosolyog 9k körül lesz pc-re igaz? nincs valami hely ahonnan megtudom rendelni?

Nekem sem tetszett annyira az ultimate jutsu Nevet jobb lett volna ha kitalálnak olyat hogy awakeningbe vagy pl a sima(snake) kabutoval és awakeningelsz abból sage leszel és még egyszer tudsz awakeningelnixd Nevet
Naplózva
lemlermark
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

mark

« Válasz #2849 Dátum: 13 okt 11, 23:51:01 »

igen ien 9-10k körül forog az ára én is úgy láttam amúgy steam megveszed simán és már telepitheted is az a leg egyszerűbb! egyébként kiváncsi vagyok hogy ha megjelenik pc re akkor mennyi ideig kell várni mire a lelkes móddoló brigád készít nekünk pár új karaktert vagy ruhát stb. Nevet én például örülnék ha mondjuk egy ichigo karaktert be moddolnának mondjuk a gyerek sakura helyére Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins