Black Dragon
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1155 Dátum: 10 szep 28, 16:09:14 » |
|
Jó kis vidi csak már abba kéne hagynom hogy mindegyiket megnézem mert semmi újat nemfog mutatni a játék Lenne már október.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunter0154
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1156 Dátum: 10 szep 28, 18:51:01 » |
|
Sztori mód ugye másképpen van megoldva mint az elsö részben?Mert nekem eléggé elvette a hangulatot hogy akkor most kiválasztom,betölt,lenyomok egy meccset,naruto örül,és kész,kezdödhet elöröl. Jó lenne,ha folyamatosan haladna elöre,és pl.:kakashi booss fighthoz a hokage irodájába kellene bemenni,ahonnan egy kis beszélgetés után elindulna a misszió,és nem a menüböl kellene kiválasztani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1157 Dátum: 10 szep 28, 19:14:43 » |
|
Igen lesz ilyen, igaz konohában nem szaladgálsz teljesen szabadon, de keress rá pár vidire a storyval kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
co
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1158 Dátum: 10 szep 28, 19:58:40 » |
|
szerintem lesz ultimate jutsu hiszen ha jól megnézitek a csakra vonalon van egy kis fehér vonal az egybe is igy volt szal logikusan itt is igy lesz szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Azért a halál sem lehet olyan rossz hely . Még senki nem jött vissza panaszkodni.
|
|
|
|
Awokado
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1160 Dátum: 10 szep 29, 17:18:29 » |
|
Hali all! 2 Kérdésem/kérésem lenne: 1. Ha jól vettem ki az első pár oldalon leirtakból,akkor a Naruto Ultimate Ninja Storm első részéből nem készült XBOX360-ra? 2. Tudnátok nekem javasolni egy Dragon Ball gamet, ami a legélvezhettőb a harcok terén és XBOX360-ra is kiadták? Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
Awokado, pomidory i Hrabia Pumpernikiel ;-)
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1161 Dátum: 10 szep 29, 17:27:46 » |
|
Hali ^^ akkor haladjunk sorban 1. igen jól tudod az első rész nem jött ki Xbox360-ra de örülhetsz neki h ez igen ahogy még sokan mások 2. én személy szerint a Dragon Ball Raging Blast-el szoktam tolni Xbox360-on tesómmal rengeteg jó csatánk volt már csak ajánlani tudom mert én/mi mindig elvoltunk vele ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #1162 Dátum: 10 szep 29, 19:15:51 » |
|
Mennyire kell Naruto fannak lenni, hogy CC2 tag lehess? Kijött egy nagyon érdekes kis 3 perces fejlesztői, videó, amolyan "Behind the scenes" avagy színfalak mögötti CC2 style videó a játékról. (Mivel part1 valószínűleg lesz majd 2 is valamikor) Nos eddig is selytettem, hogy valószínűleg Naruto fanok a fejlesztők, de azért azt nem, hogy ennyire , inkább már betegségnek titulálnám a dologot . Nemcsak, hogy megvan nekik minden shounen jump magazin az elmúlt 3 évből és minden kiadott anime rész is persze eredetiben, de egyesek saját bevallásuk szerint még Narutoval is álmodnak Egyébként a videóban van egy rövid kis rész Konan(angyal mód awakening) vs Sage Naruto. Jó nézelődést, erre tessék(angol feliratos): -Ó és figyeljetek mit beszéltek Narutos fórumokon Lehet, hogy épp egy CC2 alkalmazott figyel téged
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 19:39:19 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
koola
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1163 Dátum: 10 szep 29, 19:31:02 » |
|
Ha figyelnek az jó, akkor üzenem: vissza akarju kkapni a hosszú ougikat, de persze úgy hogy azok is megmaradnak amik most vannak benne a játékban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1164 Dátum: 10 szep 29, 19:42:28 » |
|
hát ezek aztán nagyon nagy fanok bár nekem lennének meg így a részek/shonen jump-ok amúgy Narutosat én is gyakran álmodok xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1165 Dátum: 10 szep 29, 19:50:50 » |
|
@koolaNekem semmi bajom a rövidebb Ougikkal, a hosszúakat amúgy is uncsi volt látni sokszor, lehet ez jobban működik majd, de ha pluszban benne lennének az poén lenne. -Sajnos nem hiszem, hogy egy ilyen viszonlyag számukra félreeső fórumot látogarnának és Magyarul sem hiszem, hogy sokan tudnak arrafelé. @Ricsy23Nekem megvan a gépen 400-ig minden manga chapter és minden Naruto rész minusz a sima Naruto minden fillere, még az utolsó részből is kivágtam a fillert programmal, szal megvan tök fillermentesen a sima Naruto, talán 1-2 jelenet maradt meg -megjegyzem ennek ellenére soha sem álmodtam még Narutoval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
blackfire
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1166 Dátum: 10 szep 29, 19:52:02 » |
|
Hát ez óriási! Örülök, hogy ilyen "emberek" készítették ezt a játékot. Nagyon szuper, hogy nem valami hozzá nem értő banda, akik annyit tudnak a Naruto-ról, hogy anime. Ez most az egyik legjobb hírként hatott rám. A mai legjobb, az biztos. Köszi. -egyébként vannak arcok... Exkirion! MSN? Felejtős?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 19:52:35 írta blackfire »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricsy23
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1167 Dátum: 10 szep 29, 19:54:37 » |
|
@Ricsy23Nekem megvan a gépen 400-ig minden manga chapter és minden Naruto rész minusz a sima Naruto minden fillere, még az utolsó részből is kivágtam a fillert programmal, szal megvan tök fillermentesen a sima Naruto, talán 1-2 jelenet maradt meg -megjegyzem ennek ellenére soha sem álmodtam még Narutoval Hát jó ^^ az se gyenge gyűjtemény hallod-e de hogy még nem álmodtál? :O azt nem értem hogyan nem csak akarni kell meg egy jó kis jutsut betolni mielőtt elalszol xDD am nekem is van jópár manga részem de nem annyi mint neked csak a mostanitól vissaszámítva olyan 100 körül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #1168 Dátum: 10 szep 29, 19:57:59 » |
|
Ez a vidi téll király-és leleplezte a feltételezéseim, hogy Naruto bölcs módban tényleg egy ruha és abból alakul ki a 6 farkú.Csak annyit nem tudok hogy vajon ugyanazt tudja-e mint a 4 farkú vagy nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1169 Dátum: 10 szep 29, 19:58:37 » |
|
@Ricsy23Nekem szerintem pont az utolsó 100 hiányzik, ha véletlenül angolul van meg akkor átküldhetnéd valahogy -nem az, hogy nem szeretem a Naruto kunos fordítást csak nekem az angol jobban átjön megszokásból. @dosreisÉn erre már nagyon rég gyanakodtam(mármint, hogy a sage mód az alapruha és nem awakening), amúgy hát ez jó kérdés, valószínűleg nem teljesen ugyan azokat fogja tudni, külömben nem lenne értelme 2 külön karakternek csinálni őket. Sajna a 6TK módról még keveset tudni, de az biztos, hogy az anime változatánál szebb lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 29, 20:01:59 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|