kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 júl 31, 13:40:26 » |
|
Chopper és robin keverék lennék,de ha jobban bele gondolok inkább robin-ra hasonlítok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 júl 31, 17:06:54 » |
|
Ö, hát kezdjük. Bamba vagyok mint Luffy, félős mint Chopper, Hazug mint Usopp, csendes mint Robin, annyit alszok mint Zoro, hirtelen haragú mint Nami, és szereleméhes mint Sanji, asszem ennyit rólam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 okt 20, 17:00:57 » |
|
Zoro, mer az alvás igényem 15 óra, különleges körülmények közt is tudok aludni (pl hifi,hidegviz) és ha tényleg gond van rögtön felébredek.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
málna:P
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jan 09, 13:31:47 » |
|
Én Namira Bár a pénz nem nagyon érdekel, ha van akkor simán elköltöm egy nap alatt! Na, Namira hasonlítok, de azért minden Mugiwara kalózból van bennem egy kicsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bigmuscle
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
KLIKKesedjél' =)
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 jan 09, 22:33:51 » |
|
Sanji + Luffy, megöntözve egy kis Zoroval. Hogy miért? Ugyanúgy bánok a nőkkel, ahogy Sanji, olyan hülye vagyok, mint Luffy, és Zoro a kiköpött másom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 jan 11, 00:10:55 » |
|
Hát én nem is tudom kire hasonlítok. Szakács vagyok... állandóan cigi lóg a számba... és még a szőke haj is passzol (igaz kicsit hosszabb) Szerintem Lukács Lacira hasonlítok a Tankcsapdából. (Poént félretéve szerintem mindenki tudja kiről is van szó Ha nem akkor visszafele elbetűzöm a megfejtést: IJNAS)
|
|
|
Naplózva
|
Félelem és sötétség körülötted. Ha cinkelsz jobb ha menekülsz. De legyen nálad a kilépőd, mert az igazgatóiba kerülsz. Kopó vagyok rideg, mint a kő. Én a folyosófelügyelő. ~
|
|
|
DeX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 jan 11, 22:23:41 » |
|
Hát én iylen keverék féle vagyok Van bennem egy kis luffy + egy kis zoro is. Luffy részéről,rengeteget bírok enni és én is nagyon lazán tudom kezelni a dolgokat Zoro-ra anyiban hasonlítok hogy bár hol és bármikor képes vagyok elaludni és ha egyszer elalszok akkor egy atomvillanás se tudna felébreszteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ikariam
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 11 jan 15, 23:32:52 » |
|
Szerintem Luffy és Zoro + Chopper: Luffy azért mert Kiállok a barátaimért sőt tán jobban mint magamért és Néha hülye vagyok. Zoro: Viszonylag erős vagyok (nem annyira mint zoro:D jó is volna) lazán kezelem a dolgokat. Chopper: Ő csak azért mert van hogy félős vagyok de ha kell akkor összeszedem magam és erős leszek
|
|
|
Naplózva
|
http://titok0008.qwqw.hu <---Oldalam! nézd meg, One piece nevelde.(remélem nem gond, ha az akkor írj üzit Admin, és leveszem.)
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #23 Dátum: 11 jan 16, 08:17:45 » |
|
Kinézet: Kuma Személyiség: DonFlamingo, esetleg Buggy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #24 Dátum: 11 jan 19, 20:12:03 » |
|
Szerintem én legjobban Namira hasonlítok: én is simán elvinném a kincset Luffyéktól, amikor abba az étteremben találkoznak Sanjival. Meg amikor nagyon rossz a hajója az elején, akkor én is azt tettem volna, hogy átverem a kalózokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 14:52:11 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 11 márc 13, 10:59:19 » |
|
Belsőleg olyan vagyok mint Franky. Egy csomó hatásvadász jeleneten eltudom könnyezni magam. x'D Külsőleg meg... Kurohige. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Raition
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #26 Dátum: 11 márc 17, 18:55:37 » |
|
Zoro:sokat edzek alvásszükségleteim 10-14 óra között mozog sokat iszok főleg kakaót de hát mitcsináljak magam 13 éves korában Luffy:sokat eszek és majdnem olyan hülye vagyok Trafalgar Law:de csak azért mert ha néha udvariasan beszélek az olyan szintű hogy fél órát sem bírnak ki melletem na hát ennyit magamról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 11 aug 26, 23:41:59 » |
|
Magasságra Aokiji. Robin férfi kivonata(a könyv és történelem szeretet miatt.) A Poénjaim hasonlóak Brook-éhoz. Probléma megoldó képesség Usopp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drahaka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 jan 26, 17:08:17 » |
|
Én a szörny hármas keveréke vagyok. Sanji-ra leginkább amikor az eszét használja (csak ugye nem cigizek és nem csajozok annyit) de én is van hogy elkapom ezt a kerge marha romeó kórt,és lovagias leszek.(na meg persze nem emelek lábat a lányokra én sem) Zorora:alvás mennyiség soooook.ha megígérek valamit egy barátomnak azt betartom. Luffyra:Étvágy(folyton panaszkodnak hogy egy disznót kéne venni) Az általános komolysági szintem akkora mint az övé. Minimum olyan makacs és céltudatos vagyok mint ő.És én is annyira vigyázok a barátaimra amennyire tok.
|
|
|
Naplózva
|
A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!! Egy mindenkiért,mindenki egyért! In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
|
|
|
ZakuroMaiAyame
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 márc 29, 15:48:11 » |
|
Namira mert egy kicsit anyagias vagyok, Zorora mert sokat alszom, és végül Luffyra mert hülye vagyok xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha még a kapitányodat sem tudod megmenteni, akkor a célod értéktelen! Luffy lesz a következő kalózkirály!" /Zoro/
|
|
|
|