25 feb 17, 12:07:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Csillagszellemek  (Megtekintve 32493 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Zayala20
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 11 feb 18, 15:50:35 »

Kilencet.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #31 Dátum: 11 feb 18, 17:53:30 »

Geminivel együtt 11-et 7 Arany és 4 Ezüst kulcs.
Aquarius,Taurus,Cancer,Virgo,Sagittarius,Gemini,Loki,(Arany)
Crux,Horologium,Lyra és Plue Nevet(Ezüst)
De biztos szerez majd még párat hozzá.
Egyébként a 12 fő csillagszellem közül Loki a legerősebb ? Nevet
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #32 Dátum: 11 feb 18, 18:04:59 »

De az oración seis csajtól csak geminit szerezte meg lucy? Nem az összes kulcsát mert azok közöt a skorpió is meg egy másik is ott volt  ha itt OFF akkor válasz lucy topikjába Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #33 Dátum: 11 feb 18, 18:48:48 »

Két aranykulcs is hozzákerült úgy mint Ares és Skorpio, valamint Gemini az ezüst kulcs. Hogy melyik a legerősebb azt nem tudjuk mert nem ismerjük az összeset. Másrészt a megidézés helye erősen limitálhatja az erejüket. Például Aquarius. Az biztos, hogy nálam eddig Gemini viszi a pálmát a képességei és hasznossága miatt.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #34 Dátum: 11 feb 18, 19:04:34 »

Gemini aranykulcs tekintve, hogy zodiákus csillagjegy ráadásul mindenhol annak is van feltüntetve.

Hogy Loki-e a legerősebb, én úgy tudom, hogy igen, s habár nem tudom, hogy melyik részből rémlik, de egyenlőre még nem láttunk rá ellenpéldát.
Ha sok időm lesz kikeresem, addig viszont az "én másképpen gondolom" véleményektől kíméljetek hacsak nincs manga fejezet és oldalszám.

Lucynak pedig 13 kulcsa van eddig összesen.
    * Aquarius
    * Taurus
    * Cancer
    * Virgo
    * Sagittarius
    * Leo
    * Gemin
    * Aries
    * Scorpio
    * Crux
    * Horologium
    * Lyra
    * Nicola, Plue
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #35 Dátum: 11 feb 19, 20:45:54 »

BrownOsment az anime szerint kérdezte. Aries és Scorpius itt még nem az "övé".  Vagyis még nem volt a visszaemlékezés, amikor hozzájárulnak, hogy Lucy-hoz kerüljön a kulcsuk. ^^

Amúgy láttam, hogy sokan "Scorpio"-t írtok. Pedig az "Scorpius". kacsint
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #36 Dátum: 11 feb 19, 21:06:49 »

Tudtam, hogy én írtam jól Nevet Akkor szegény Angelnek maradt 1 ezüst kulcsa... Hát az nem túl sokk.  Akkor lehet, hogy Aquarius talán jobban fog bánni Lucyvel mert már a pasija is nála van. Nevet Vagy épp fordítva és azért szívatja mert a kulcstartón nem egymás mellet vannak ikszdé.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #37 Dátum: 11 feb 19, 21:58:00 »

Attól nem fog jobban bánni vele, mert a pasija is nála van. Nevet
Az Angel elleni bunyó alatt közölte is vele, hogy ha Scorpius előtt rendezi a fesztivált, akkor vizihullaként végzi. ^^"
Esetleg "villámhárítónak" használhatja a skorpiót: Ha Aquarius nagyon paprikás hangulatban lenne, akkor megidézi őt is és egyből megjuhászodik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 19, 21:59:41 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
XPetike
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #38 Dátum: 11 márc 02, 15:06:25 »

Matekórán unalmamba nézegettem a Négyjegyű függvénytáblázatot és a 262. oldal felkeltette a figyelmem. A csillagképek nevei. Megtaláltam a többséget ami Lucy-nak megvan, de van jó pár amire kíváncsi lennék majd Mosolyog az összeset nem írom le:
Columba - Galamb
Lacerta - Gyík
Leo Minor - Kis Oroszlán
Lupus - Farkas
Lynx - Hiúz
Pavo - Páva
Musca - Légy
Phoenix - Főnix
Cetus - Cet
Vulpecula - Kis Róka
és végül Draco - Sárkány
Ha őket majd idővel beleteszik a  történetbe, akkor ők se lesznek gyengék szerintem.
Dracot is belelehetne építeni a történetbe, lehet hogy ő is eltűnt vagy csak meg lenne a verekedő partnere Natsunak. ^^
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #39 Dátum: 11 márc 02, 15:18:52 »

Én meg kiegészítem hátha találkozunk valamelyikkel még, de csak ilyen formában. Talán érdekel még valakit.

http://csillagaszattortenet.csillagaszat.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=293
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #40 Dátum: 11 márc 02, 16:49:08 »

Ha ennyi csillagkép bekerülne, akkor azt hiszem, egy apró kulcstartó már nem lenne elég, ami már így is majdnem teli van. Nagyobbfajta övtáska kéne neki hordásra, nem olyan kis szütyő, mint ami most van Mosolyog
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #41 Dátum: 11 márc 19, 17:43:56 »

Az arany kulcsok a kedvenceim, és szerintem az nem scorpius hanem Scorpio, mert úgy hívja hogy open the gate of the Scorpion, Scorpio.
De Capricorn is jó kari
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #42 Dátum: 11 márc 19, 23:19:55 »

Hát Lucy Scorpio-t mondott a 69-edik részben Wikin is úgy van. De azért  szegény kis Plue-t a gyűjtő nevén idézte meg. Mosolyog
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #43 Dátum: 11 márc 19, 23:27:34 »

Nekem mondjuk a Nicora eleve jobban tetszik, mint a Plue  Nyelvesít Dehát kinek hogy xD Viszont én a 69. részben Scorpion-t hallottam. Furcsálltam, mert eddig Scorpio-t mondott... vagy csak én vagyok süket.  Technikai KO
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #44 Dátum: 11 márc 20, 00:43:06 »

A fordításban a csillagképek eredeti, latin neveit használjuk. Ez igazából csak Scorpius-t érinti, mivel a többieknek eleve "jól" van a neve. ^^
Naplózva

Oldalak: 1 2 [3] 4 5 6
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins