dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 jan 23, 14:15:54 » |
|
Ja tényleg király , meg tökéletesen Gazille-hez illik , tud egyet s mást, és elég jó csapatot is fognak majd alkotni ha olyan harcra kerül a sor mikor együtt lesznek , és viszonylag harcban több haszna van mint a másik kettőnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 14:17:15 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 jan 25, 00:35:28 » |
|
Yup. Még PantherLilly a legjobb xD Főleg, ahogy Gazille-kunhoz került. "Te a macskám leszel! De csak miután legyőztelek!" Vagy, hogy is volt már xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 máj 14, 07:10:40 » |
|
Fú, hát Happyt én is nagyon bírom, főleg itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/005/13 meg a hasonló jelenteknél.. xD Charle-vel nekem meg semmi bajom, nekem szimpatikus ő is. PantherLillyt meg sajnos még nem ismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jún 09, 07:17:02 » |
|
Charle jövőbelátó képessége igencsak pöpec, de azért "remélem" nem fogja rendesen elsajátítani. ^^" Már csak azért is, mert akkor pontos jövendöléseket kapnánk és ezzel odalenne a történet varázsa. Bár úgy tűnik, hogy eddig az ő képessége is (Shagotte-éhoz hasonlóan) "csak" arra terjed ki, hogy valaki halálát látja. Az a kis jövendölés, ahol megjósolta, hogy Wakaba és Macao miről fognak beszélgetni, meg csak poén volt szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 dec 30, 17:33:19 » |
|
Happy a kedvencem az egész animéből nagyon jó beszólásai vannak és a szinkronhangja is tökéletes szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 12 jan 02, 19:01:35 » |
|
Happy karakterének megalkotásához nagyobb pihentség szükséges, mint a teljes szereplőgárdához! Tipikus kitalálhatatlan karakter, nélküle sokat vesztene fényéből az egész manga/anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MegaDavider
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #21 Dátum: 13 jan 27, 14:07:58 » |
|
Happy egy olyan "macska", akit szívesen elfogadnék... Szeretek röhögni a "Tetszik neki" szövegén...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #22 Dátum: 13 márc 11, 20:21:30 » |
|
Happy a kedvenc anime-állatom. Amit Natsuval művelnek minden részben, na azon szakadok xD
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #23 Dátum: 13 márc 23, 00:10:33 » |
|
AMikor Happy azt mondja hogy "tetszik neki, tetszel neki", akkor mit mond japánul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #24 Dátum: 13 ápr 18, 22:04:24 » |
|
Tessék,ezt mondja. Kár hogy a legjobbat nem találtam meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 13 ápr 19, 20:51:34 » |
|
Happy a legnagyobb troll mindenekfelett,tudja mikor kell egy jót beszólni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|