K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7590 Dátum: 13 dec 20, 11:59:27 » |
|
Miranak nagyon nem kell agyalni a démon alakján ha átváltoztatnák,Erzára kívácsi vagyok. Nem is idő kellett míg az altató,vagy bármi is volt az hatni kezdjen.Pont azután hogy visszaváltoztak a normál alakujkba. Lehet hogy épp a visszváltozás volt a veszte vagy az hogy alapból nem démoni alakban itta meg. Annyi biztos hogy nála előfordulhat mégegy + csavar a démon alakjai miatt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7591 Dátum: 13 dec 20, 12:05:11 » |
|
Az Éhes Farkasok Rendje ellen is emberi formában hatott rá a méreg. Csak miután átváltozott a Sátán Lélekbe utána tudta csemegeként felszipkázni a mérget. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7592 Dátum: 13 dec 20, 12:10:31 » |
|
Kiváncsi vagyok,hogy mennyit fog érni az Oracion Seis a Tartaros ellen? Natsu most kivételese gondolkodott,ezért kap tőlem egy jó pontot. Erza és Mirat szerintem bebörtönzik a Tartarosba,és majd Natsu fog elmenni megmenteni őket. Megnéznék egy Natsu vs Tartaros harcot. Kiváncsi vagyok,hogy,Elfman mit fog majd tenni,eladja a leklkét vagy kinyirja Lisannat? Vagy pedig valaki befut,és valahogy megtörik a démoncsaj átkát. Most akkor Gerard fogja vezetni,az Oracion Seis-et?
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
ugyenemleszvége
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7593 Dátum: 13 dec 20, 13:06:39 » |
|
Az nem lehetne elképzelhető, hogy elfman átveri a démoncsajt és csak az egyik saját szörnyének a lelkét adja "át"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #7594 Dátum: 13 dec 20, 15:06:28 » |
|
Most egy dologban nem vagyok biztos. Szerintetek Gerard most társulni fog az OS-el, vagy ki akarja iktatni őket. Doranbalt szavaiból inkább utóbbi.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7595 Dátum: 13 dec 20, 15:13:45 » |
|
Az nem lehetne elképzelhető, hogy elfman átveri a démoncsajt és csak az egyik saját szörnyének a lelkét adja "át"?
Lehet benne valami, hiszen van neki néhány. De nem nézném ki Elfmanból, hogy ilyesmit csinálna. Ha eladja a lelkét, akkor a sajátja lesz az és saját erejéből szabadul ki. Az ilyen kerülő megoldásokkal nem lenne igazi férfi .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Asasino
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7596 Dátum: 13 dec 20, 16:02:32 » |
|
az a része tetszett, hogy az ex-elnök a tartarost segíti, szép fordulat! de a következménye már nem, hogy emiatt Mira és Erza csak trash katonákkal harcolt...Ami meg még kevésbé, hogy Natsu indul megmenteni őket(de egy pirospontot kaphat a gondolkodásért, bár ezt azért nem volt nehéz kitalálni és, hogy 50 emberből pont Natsunak jut eszébe...).Lehetett volna úgy, hogy erzára hat a méreg/altató, de a következő képkocka meg, hogy Mira áll ott átváltozva, és egyedül darál egy kicsit, majd később magához térne Erza is.Lehet megköveztek ezért de Erzát már láttuk eleget Mirához képest. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/364/28szerintem ezen az oldalon nem is a 2 rúgás a lényeg én a rúgásokat is csak akkor vettem észre amikor másodszorra olvastam el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amaya
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #7597 Dátum: 13 dec 21, 03:18:37 » |
|
A Crime Socierenek az a célja, hogy megakadályozzon sötét dolgokat, vagy valami ilyesmi. Tehát tuti nem csatlakozni mentek oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7598 Dátum: 13 dec 21, 11:00:17 » |
|
Viszont Angel nem halhat meg vagy kerülhet vissza a börtönbe, mert találkoznia kell Yukinoval.
Amúgy ha most elkezdenek harcolni, akkor nem lett volna több értelme a harc után végeznie Cobrának Brainnel? Mert azért nem volt gyenge.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Lehel94
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7599 Dátum: 13 dec 21, 12:51:34 » |
|
Szerintem Brain-t azért kellet megölni,mert ő inkább csatlakozott volna,a démonokhoz mintsem ellenük harcoljon. Most Gerard vette át Brain helyét,mint vezető vagy inkább Kobra? Mindegy mert ugye az Oracion Seis-nek sem jó,ha eltünik a kontinensről a mágia,mert ugye ők is mágiát használnak. Ha most nemfog össze,minden mágus még a sötét céhek tagjai is,akkor nemtudom mikor kellene. Mert ha sikerül a démonok terve,akkor igaza lessz Zerefnek mikor aztmondta,hogy ez egy egyoldaú mészárlás lessz. Valyon Mira-val és Erza-val milessz ,Natsu megmenti őket vagy bezárják őket egy cellába,esetleg átváltoztatják őket démonokka? Az ex-elnök valyon miért van a Tartaros-sal,vagy lehet valamilyen mágia hatása alatt lehet? És ha most a FT elveszti Mirat meg Erza-t,akkor elég rossz helyzetben lesznek. Ugye Luxus és csapata kiütve, ha most Erza-ékat is elintézik, akkor elég kevés erős tag marad a FT-be.
|
|
|
Naplózva
|
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7600 Dátum: 13 dec 21, 15:02:45 » |
|
Brain halála előre látható volt, hisz megpróbálta kinyírni Cobrát anno http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/151/6 így ezek után nem csoda, hogy megölte. Viszont az érdekelne, hogy ezek után ki lesz az OS mestere. Sötét céhekben ugye általában a legerősebb mágus a mester csak nem tudom, hogy Cobra vagy Midnight-e az erősebb. Azt meg, hogy a O.S. és a Crime Sorciere összeolvadjon elég valószínűtlennek tartom, tehát Gerard tuti nem lesz az új mester.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
olcha94
Chuunin
Nem elérhető
.
|
|
« Válasz #7601 Dátum: 13 dec 21, 15:42:37 » |
|
Az ex-elnök valyon miért van a Tartaros-sal,vagy lehet valamilyen mágia hatása alatt lehet?
Szerintem tuti lefizették valamivel. A feje teljesen olyan volt az utolsó oldalán, mintha előre örülne a jutalmának (meg hát a két szép hölgynek). Ahogy elnéztem, nem hiszem, hogy nagyon zavarná, ha elvesztené a mágiáját, már ha van neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lulu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit
|
|
« Válasz #7602 Dátum: 13 dec 21, 17:36:38 » |
|
Szerintem viszont siman elkepzelheto lenne hogy osszefog az OS es a CS. Vegulis mindketto sotet multu es most jo cel erdekeben mukodo ceh. Nem? Amugy Cobra tetszik, hogy kiutotte Braint. Mondjuk azt gondolnam h marad Midnight a fonok, ehhez kepest Cobra pattog... Azt tudjuk hogy mi lett a kigyojaval? Mindenesetre nagyon orulok a visszateresuknek, Mid az egyik kedvenc karakterem :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7603 Dátum: 13 dec 21, 17:49:39 » |
|
A kígyója, Kinana jelenleg az FT tagja és Take Overt tanulgat.
De Cobra azt mondta, hogy még ha nem is úgy tűnik de a Tartaros még mindig a szövetségese. Ezért nem tiszta, hogy akkor most elakarják-e árulni őket.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
mohric
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7604 Dátum: 13 dec 21, 18:46:02 » |
|
Időközben eszembe jutott valami az ex-elnökről. Ugye a Mennyország tornya részeknél, mikor kilőtték az Etheriont csak 9 tanácsos szavazott, az elnök távol volt, mert betegeskedett. Mi van, ha valami olyan betegsége volt, amit csak fekete mágiával lehet gyógyítani. Így meg volna az ok amiért a démonok oldalára állt.
|
|
|
Naplózva
|
Amikor az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, megtették a hatalmat igazságnak.
|
|
|
|