25 ápr 16, 16:59:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 323 324 [325] 326 327 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2158372 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4860 Dátum: 13 jan 12, 12:53:29 »

Erzának a beceneve Titánia, a Tündérkirálynő. Én Erza legtöbb győzelmét csalásnak tekintem vagy nevetségesen abszurdnak, ezért a Titánia átalakult Cheataniává nálam. A Cheat annyit tesz angolul, hogy csalás. A játékosok biztos ismerik és gyakran használják a "Csíter"=Cheater kifejezést, ami a csaló angolul. Elnézést ha ez sértő az Erza fanokra nézve, de szerintem nagyon találó ez a név.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
pegazus20
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4861 Dátum: 13 jan 12, 13:15:07 »

Cheat-et én is ismerem de nem esett le hogy csak össze vontad a becenevével ikszdé Köszi a magyarázatot és másoknak is a korábbiakat Mosolyog

Chakra elolvastam mikor regisztráltam, de rövidtávú a memóriám újra meg már nem találtam meg, de köszi

Még egyszer ololvastam végig de az Avatarnál csak a magasság van megadva szélesség is 200 pixel lehet max?
És igen mára(1-2 hétre is akár) már télleg nem lesz több kérdésem Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 14:30:56 írta pegazus20 » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4862 Dátum: 13 jan 12, 13:44:18 »

... És megint bénáskodom nem találom mekkora képet lehet profilba betenni szabályzat menüpont nincs? Vagy csak én nem látom?

http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=1115.0
De regisztrációkor is el kellett (volna) olvasnod. ^^

A mostani anime részben (164.) Kagura használja is a Gravitáció átalakító mágiát a Halak csillagszellem(ek) ellen, mangában ugye csak kiszabadult Libra grav.mezőjéből. És a pufók Mermaid Heeles csaj meg is jegyzi, hogy neki is Kagura tanította ezt a mágiát. Ezért felmerült bennem az az ötlet, hogy talán ezt használja fel Erza ellen. Egy picit megnöveli a súlyát, de csak annyira, hogy még ne vegye észre, de a sebessége már csökkenjen. kacsint Végül is, jó trükk, egy közelharcos számára, mint Kagura, igen nagy előny érhető el vele.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 13:47:53 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4863 Dátum: 13 jan 12, 14:01:04 »

... Ami igazán érdekel, hogy vajon Kagura kardjában van-e valami különleges, vagy csak egy "sima" kard amit azért veszélyes előhúzni mert olyan erős a használója?

Ahogy korábban már pedzegettem, szerintem az egy igen különleges kard, nem kizárt, hogy valaki/valaki van lepecsételve benne. A mangában nincs pecsét a kardon, de az animében van, gondolom ezzel is utalni akarnak valamire. Talán egy szörny (valami hasonló, mint Mirajane Sátán Lelkei) van a kard pengéjébe pecsételve, aki ha a kardot kivonják, kiszabadul. Ezzel hatalmas erőt adva a kard forgatójának, ..

Elutasítom Kerekes bácsi ötletét, az egy sima kard és kész. ikszdé Olyan ritka egy sónenben, hogy valaki a vívóképességeinek köszönhetően jó kardforgató és nem azért, mert egy poweruppolt exkaliburral rohangál.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 14:01:40 írta Shiro » Naplózva

Zayala20
Gennin
*

« Válasz #4864 Dátum: 13 jan 12, 14:03:07 »

És mi van akkor, ha valóban Minerva akarta hátulról megtámadni Kagurát, de, ezt meglátva, Erza félrelökte, és így ő kapta be a támadást? Én ezt tartom a legvalószínűbbnek. Kagura szépen rájönne, hogy Erza milyen jó fej, meg minden, és,miután közösen lenyomják Minervát, szépen egymás vállára borulva megsiratják Shimont. Én a magam részéről egy laza 99%-ot tennék erre az eshetőségre. Mosolyog   A Rosemary névvel kapcsolatban pedig: van egy női név, és ki az a nő, akinek nem ismerjük a -valószínűleg- igazi nevét? Minerva (már ha abból indulunk ki, hogy Hadesnek sem az volt az igazi neve) Ebből is gondolnám, hogy a kövi fejezetben, ő dugja vissza a képét, és esetleg róla is megtudhatunk több infót.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4865 Dátum: 13 jan 12, 14:05:56 »

Shiro-san:

Amíg ki nem vonja a kardot, addig az csak egy sima kard, ami nincs kivonva. ^^ Ettől még lehet Kagura kiváló kardforgató. Hiszen egy fegyver  csak annyira jó, mint a forgatója. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
georgee12
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4866 Dátum: 13 jan 12, 14:38:04 »

Ez egy kicsit buta feltételezés, de mi van ha a kard neve Rosemary?
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #4867 Dátum: 13 jan 12, 14:42:37 »

Ez nem Bleach.Nevet Aztán lehet.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4868 Dátum: 13 jan 12, 15:30:58 »

Én elsőre a Rosemary címről nem a női névre asszociáltam, hanem a virágra. Az európai kultúrkörben, a rómaiaktól kezdve a rozmaringot a halál, a szerelem és az emlékezés virágaként tartják számon. Kiterjedten használták például a felejtés elleni gyógynövényként.

Ugyanakkor ilyen mitológiai, elvont utalások nem nagyon szoktak megjelenni a címben, szóval nagyobb a valószínűsége, hogy valóban egy személy lesz.
Naplózva

Depres
Chuunin
*

« Válasz #4869 Dátum: 13 jan 12, 15:37:13 »

Chakra véleményét osztom valamennyire Kagurával kapcsolatban, bár nem hiszem hogy annyira speciális kard lenne. Viszont muszáj felhoznom példának a Dragon Ballt, ahol nagyobb gravitációval edzettek és így sokkal erősebbek és gyorsabbak lettek, ez nem teljesen hülyeség. Nem tudom hogy melyikőtök látta pl a John Carter c. filmet, ahol a csávó elment a Marsra és mivel ott kevesebb volt a gravitáció, így egy ütésből megtudott ölni valakit, mivel sokkal könnyebbnek érezte magát, így sokkal erősebbet is tudott ütni, persze ez is csak egy felvetés, de ha Kagura olyan térben edzett, amiben nagyobb volt a gravitáció mint a megszokott, akkor ez magyarázná hogy miért sokkal erősebbek és gyorsabbak a vágásai.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4870 Dátum: 13 jan 12, 15:42:31 »

Ha igazán gonosz Minerva a cicalányt oda tette Erza elé és Kagura őt vágta szét és az úgy mond "hihetetlen" dolog az lesz ,hogy Erza powerupp és szétveri mind a két csajt.

A város pusztulására több lehetőség is van...
Ez a csajbunyó pl. a kard városokat képes pusztítani vagy Minervának van valami erősebb mágiája.
Luxus vs Jura
Sting power up támadása
Gildarts megérkezik Nevet
Acnologia valahogy ide jön
FT buli, mert nyertek és Lucy jól van. Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Depres
Chuunin
*

« Válasz #4871 Dátum: 13 jan 12, 15:55:06 »

Hát igazából a Fairy Tailnek már nem is kell megnyerni a Mágia Játékokat, hiszen a tekintélyüket már nagyjából visszaállították, legalábbis elég sok fanuk lett a végére, valamint Lucyt is kiszabadították. Jelenleg Stingnek a legfontosabb nyernie, hiszen az ő barátja van közvetlen veszélyben.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #4872 Dátum: 13 jan 12, 15:56:32 »

Azon gondolkozom, hogy ugye folytatódni fog a manga, ha vége van a játékoknak nem? Nevet Mert már egy ideje megy ez az arc, és nem akarom h vége legyen.
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #4873 Dátum: 13 jan 12, 16:21:27 »

@Domynyk

Szerintem nem vélhető a fairy tail lezárhatónak a mágiajátékok végével, ugyanis vannak lezáratlan dolgok mint pl a Tartaros és róluk is annyit mondtak csak hogy nem tevékenykedtek eddig semmit és innen az jön le nekem hogy ők se valami kispályás dologra készülnek. Nagyon sok minden van amit le kell normálisan zárni.
Naplózva
Depres
Chuunin
*

« Válasz #4874 Dátum: 13 jan 12, 16:29:58 »

S osztályú mágus választó viszga sem lett normálisan befejezve, 10 éves, 100 éves küldetésről sem tudunk még semmit, szóval ezek még simán bennelehetnek
Naplózva
Oldalak: 1 ... 323 324 [325] 326 327 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins