david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3690 Dátum: 12 aug 03, 15:25:30 » |
|
Ha ez lesz a cím akkor elég gyengének hangzik remélem nem így lesz . Ha igneel rá támadna a céh re akkor Natsu nagy dilemába lenne szerintem . igneel azt mondja hogy csak álom hogy az ember a sárkányok főlé kerekedjen akkor stingék valoban legyőzték volna a sárkányaikat ? És még egy dolog hogy ugyebár azt mondja http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/292/20 itt emberek sárkányok és démonok banketje démonok nál erősebbek a sárkányok vagy nem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Serpens92
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3691 Dátum: 12 aug 03, 15:28:51 » |
|
A sárkányölők csatája miért gyenge cím?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volcaz
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3692 Dátum: 12 aug 03, 16:26:30 » |
|
Asszem' megálmodtam, hogy Kagura miért utálja Gérardot. Az volt, hogy Gérardnak tényleg volt egy menyasszonya, és ez lenne Kagura, aki azonban meglátta őt Ultearrel és Meldyvel bandázni és félreértette a dolgot. Tudom, hogy baromság, de azért érdekes volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
johne1
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3693 Dátum: 12 aug 03, 16:31:34 » |
|
én inkább arra tippelnék h simon huga lehet bár valószínűtlen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3694 Dátum: 12 aug 03, 16:38:22 » |
|
Vagy csak ő is ott volt a Mennyország Tornyában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #3695 Dátum: 12 aug 03, 17:48:35 » |
|
Ha ez lesz a cím akkor elég gyengének hangzik remélem nem így lesz . Ha igneel rá támadna a céh re akkor Natsu nagy dilemába lenne szerintem . igneel azt mondja hogy csak álom hogy az ember a sárkányok főlé kerekedjen akkor stingék valoban legyőzték volna a sárkányaikat ? És még egy dolog hogy ugyebár azt mondja http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/292/20 itt emberek sárkányok és démonok banketje démonok nál erősebbek a sárkányok vagy nem ? Az a gyenge cím a múlheti fejezetnek a címe  Mível a 2 héttel ezelőtti fejezet uccsó lapja lett belinkelve...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #3696 Dátum: 12 aug 03, 17:57:20 » |
|
Szerintem Kagura biztos simon húga lesz. Vagy ha nem is akkor Ikaruga húga. Ki tudja?  Lesz ma manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pumpa28
Gennin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
A legendám a XX. században kezdődött
|
 |
« Válasz #3697 Dátum: 12 aug 03, 18:00:29 » |
|
Én dél óta nézegetem a raw-os oldalakat. Utalás nincs rá, hogy ne lenne, viszont raw scan-ok sincsenek még sehol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #3698 Dátum: 12 aug 03, 18:34:10 » |
|
Megnéztem, csinese oldalakot, ott holnapra írják. ui: Érdekesen fordítja vissza a gugli kíniul Igneel nevét (伊格尼尔) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aida98
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3699 Dátum: 12 aug 03, 18:45:40 » |
|
ááh jöhetne már a manga  ha már ennyit várunk akkor a minimum egy nagyyon jó fejezetnek kell lennie amúgy tudnátok linkelni nekem 1-2 raw-os oldalt ahol nézegethetem ha kijön?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #3700 Dátum: 12 aug 03, 18:49:13 » |
|
Sammy Blaze értem akkor az előző résznek volt gyenge cím köszi a felvilágosítást
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hagabi
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
gman kiválasztottja
|
 |
« Válasz #3701 Dátum: 12 aug 03, 23:09:16 » |
|
http://www.mangahead.com/Manga-English-Scan/Fairy-Tail/Fairy-Tail-294-English-ScanItt az új fejezet.  (Mivel angol remélem nem gond, hogy belinkeltem.) Csúnya dolog lenne bármit is írnom, szóval inkább nem spoilerezek. Mindenki olvassa el maga. Maradjunk annyiban, hogy irdatlan jó volt.  Nem tudom, hogy bírom kivárni a következő fejezetet.  Talán csak annyit, hogy Sting és Rugou mágiája nagyon tetszik. Bár nem biztos, hogy sokra mennek vele az eddig látottak alapján. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 03, 23:12:46 írta hagabi »
|
Naplózva
|
|
|
|
johne1
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3702 Dátum: 12 aug 03, 23:14:01 » |
|
ez bizony 10/10 hacsak nem jóval afölötti a pontozás  ez brutálisan jó fejezet lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volcaz
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3703 Dátum: 12 aug 03, 23:25:19 » |
|
Na végre, már épp ideje volt egy komoly harcnak, jó, hogy végre nem kell fanyalognom! Kb. erre számítottam egyébként, Natsu és Gazille aláz, de Sting és Rogue a fejezet végén bekeményít. Azért az kicsit troll megoldás lenne, ha innen meg simán nyernének és ott véget érne a manga xD Na de elég a hülyeségből, ez egy baromi jó fejezet volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3704 Dátum: 12 aug 03, 23:39:23 » |
|
Natusék nem veszik túl komolyan, az a vicc az egészben. Sting és Rouge 'sárkányformája' vagy mi a libamáj az, nagyon tetszik, jó a karakterdesign. Animében bezzeg úgy is el fogják cseszni... szerk: és megmondtam vagy megmondtam hogy Gazillnek is van 2. tárolója? Mert így 'the' nélkül úgy tűnik, van. http://mangastream.com/read/fairy_tail/95454440/36
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 00:38:41 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|