Lew
|
|
« Válasz #2280 Dátum: 12 feb 05, 19:37:52 » |
|
Lew, ha nagyon unatkozol esetleg... Nekem is nagyon tetszett az a kép majd sort kerítek rá =) Csak az a gond hosszabb meló mint amilyennek elöször tűnik :S A sok fekete miatt ügyeskedni kell a linearttal. Egyébként jó fejezet volt =) Tetszett, bár volt már jobb is. Erre a feladatra amúgy szerintem Lucy lett volna a legjobb. Megidézi az egyik csillagszellemét ai követ egy klónt így a klónt fogják támadni, mert azt hiszik ö Lucy. Geminivel képes magából csinálni egy másolatot aki feltűnően viselkedik míg Lucy valahol elbújik és vár az első alkalomra hogy valaki bedöljön a trükkjének
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2281 Dátum: 12 feb 05, 20:12:21 » |
|
Erza nem lenne még jobb? A ,,rossz" szemével elvileg átlát mindenféle mágián, ezáltal ő csak a valódi mágusokat látná nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2282 Dátum: 12 feb 05, 20:25:36 » |
|
Lew akár hiszed akár nem, én is a Lucy féle Gemini kombóra gondoltam volna. Végre Gemini is előtérbe kerülhetett volna, na meg Lucy is kitűnhetett volna.
Erza szerint az olyan mágia, ami hatással van a szemére nem működik rajta. Evergreen kőszemei szemre mentek, Midnight illúziói meg lehet az érzékszervei közül befolyásolták a látást és úgy ment a szemre. De ha ezek puszta klónok és nem befolyásolják Erza látását, szóval ugyan úgy látja őket, mint a valódi embereket akkor is működne?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 05, 22:22:25 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2283 Dátum: 12 feb 05, 21:17:01 » |
|
Először én is arra gondoltam, hogy Erza szeme segíthetne ebben, de eldobtam ezt az ötletet. Azért mert ez szerintem nem illúzió hanem valamilyen alkotó esetleg föld mágia lesz. Ha tippelnem kellene akkor föld alapú mágia és itt hozzáteszem, hogy nem csodálkoznék ha ezt Sol hozta volna létre és ő bújik meg a tök mögött. Az ok pedig az, hogy ezt a várost és embereket akkor mind illúzió alá kellene venni a játékosokkal együtt. Különben nem látnák az eseményeket. Ezért szavazok az alkotó vagy föld mágiára. Így viszont Erza kiesik a jelöltek közül mert semmi haszna nem lenne a műszeme képességének. Natsu és Elfman pedig túl hülye ehhez a játékhoz. Marad Gray illetve Lucy. A legjobb választás szerintem is Lucy lenne mind a másoló Geminivel mind a védelméül megjelenő Leoékkal kapcsolatban. nem egyszer láttuk már, hogy a csillagszellemek váratlanul megjelennek és megvédik Lucyt a váratlan támadásoktól. Ezáltal mintha hátul is lennének szemei Lucynak. Egy ilyen támadást mint most Gray beszedett simán kivédhettek volna. Gray biztos kitalál majd valami ötletet de szerintem nem fog nyerni. A végére kell fokozni a hangulatot, így az elején biztosan mindig hátrányban lesznek.
Ui. Annyival még kiegészíteném, hogy mivel a végén csata lesz, a szerintem a most folyó játék határozza meg, hogy ki és kivel fog harcolni a játékban résztvevők közül hiszen a közönség ez alapján dönt. Ebben viszont nem biztos, hogy Lucyval jól járnánának.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 06, 00:12:18 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #2284 Dátum: 12 feb 05, 22:27:09 » |
|
Én szerintem gray-nek van esélye nyerni ellene de az a probléma hogy narpuding kicsi és gyors ezért ha tegyük fel egy klón mellé megy és gray támadása arra felé menne de kikerüli narpuding akkor a klónnak annyi és -1 pont. Én szerintem gray felülkerekedik narpudingon.....de kit kapnak a többiek? Elég érdekesnek bizonyul ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harebell
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2285 Dátum: 12 feb 05, 23:52:14 » |
|
Ez egy kifejezetten érdekes fejezet volt:) Nagyon bejön ez a játék, végre egy kis gondolkodás és taktikázás a sok zúzás után:D Írták már páran, és szerintem is Lucy lett volna a legalkalmasabb erre, ő ki tudta volna használni a mágiáját, de azért Gray-t se kell félteni, valahogy megoldja a dolgot. De az mindenképp pozitív hogy nem Natsu vagy Elfman ment mert akkor már most minimum -1000 pontnál tartanának Erza okos és jó taktikus, de a mágiájának itt nem sok hasznát vette volna, neki egy csata testhezállóbb lesz. Juvián akkor lepődtem volna meg ha hidegen hagyja a sok Gray De Gazille és Luxus feje hatalmas volt utána:D Rufus eddig nekem is tetszik, kíváncsi vagyok mire képes. Van egy olyan érzésem hogy ő lesz ebben a játékban a legkeményebb ellenfél. Mavis hatalmas karakter, le se tagadhatná az FT Remélem sokat szerepel még:) És hatalmas pluszpont Mashima sensei-nek a gyönyörű rajzokért, tényleg egyre profibb:)
|
|
|
Naplózva
|
May the odds be ever in your favor...
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2286 Dátum: 12 feb 07, 19:33:47 » |
|
Hát ez a rész nagyon ott volt. A fejezet végén a huszonakárhány oldal ellenére tovább akartam lapozni. Luxus és Gazille képe volt a legjobb. Lucy valóban jó lenne a próbára, de Narpuding sztem őt is megtalálná. Ha Natsu a -100000000. pont után elkezdene gondolkodni, ő a szaglásával sok pontot tudna sztem szerezni. Először kicsit parasztvakításnak éreztem, hogy nem színes történetet, hanem csapatképeket kapunk, de így utólag már örülök neki. A másik problémám az volt, hogy a maradék plusz oldal gyakorlatilag a szabályok újramagyarázásával ment el., de úgy látom szükség volt rá. Többen még mindig nem fogták fel, hogy NEM A PRÓBÁN RÉSZTVEVŐK PÁRBAJOZNAK, hanem random emberek a csapatokból, akiket a közönség kiválaszt (lásd: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/268/16 Erza, bal felső sarok). Szerintem a töknek köze van a sötét kisugárzáshoz. Azért remélem megmarad ilyen őrültnek, nekem tetszik a karakter (olyan őrült, mint amilyen Tobi volt régen a Narutoban). SÜTŐTÖK!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #2287 Dátum: 12 feb 07, 19:50:58 » |
|
Abszolút a legjobb és legviccesebb jelenet, mikor Juvia mondta, hogy mennyi Gray van itt és akkor nembaj, ha kisajátítok magamnak egyet, az vitte a pálmát Meg Gray feje, mikor meglátta, hogy mennyi ember tűnt fel
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2288 Dátum: 12 feb 08, 21:16:45 » |
|
Juvia egyszerűen imádnivaló volt ♥ Kedvenc jelenetem nekem is :DD szerk.:Erre a feladatra Bixlov lenen a legjobb, ő Lokiról is tudta, hogy nem ember, mibe telne neki a sok bábú(?) között kiszúrni ellenfelet? Meg ráadásul a bébijeit át tudná parancsolni egy klónja mellé, és azzal becsapni az ellent.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 21:18:02 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #2289 Dátum: 12 feb 10, 13:41:52 » |
|
Kijött a manga. http://mangastream.com/read/fairy_tail/40401305/1Az, hogy Rufusnak alkotó mágiája van, mitől olyan nagy szám? A mester terve zseniális, ahogy a B csapat elképzelte a dolgokat. xD Mira-Erza, Luxus-Natsu és Juvia, ááá. Hihetetlen. Leon milyen zavarban volt már Juvia bugyiját látva. Meg hogy kigülledt a szeme, hogy ráugrott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2290 Dátum: 12 feb 10, 13:54:56 » |
|
Hát eggyellőre nem nagy durranás az egéssz. A nagy időugrás után azt hittem lessz valami igazán jó arc de ez? Unalmas + totál béna a Fairy Tail,főleg Gray,eddig se szerettem de most már utálom De legközelebb a ribik csatája jön,erre kiváncsi leszek,remélem Lucy nyer de azé ahogy mindig remélem szét szaggatják a ruháját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2291 Dátum: 12 feb 10, 14:34:18 » |
|
Én sem voltam elájulva ettől a fejezettől. valahogy az előző rész alapján érdekesebbre számítottam. Ami igazán jó volt ebben a részben azt Juvia végtelen aranyossága és idiotizmusa hordozza magában. Kegyetlen az a nőszemély. Nálam messze favorit lett az utolsó részekben. Az összes többi csak statiszta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2292 Dátum: 12 feb 10, 14:36:03 » |
|
Nem kell aggódni, nyilvánvaló volt, hogy ez fog történni. nem kezdődhetett úgy a játék, hogy a fairy tail rögtön alázza a népet. Gray még visszavág ez biztos. Mind ahogy az is biztos, hogy a végére a tömeg már azt fogja kiabálni: Fairy tail a legjobb, sabertooth bekaphatja!!! Szerintem Lucy is kikap, bár a csillagszellemek lehet kisegítik valahogy úgy, hogy megjelennek a saját erejükből. Ha már megígérték, hogy segíteni fognak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2293 Dátum: 12 feb 10, 15:00:05 » |
|
Nem az eredménnyel van bajom hanem azzal, hogy az előző rész alapján valahogy jobban is megoldhatta volna a mangaka. Nekem túlságosan is összecsapottnak tűnt így az egész a végére. Nagyon jól tudom, hogy az elején sarokba kell szorítani őket, hogy a végén nagyot durranthassanak. Ez a trendi. Én nem hiszem, hogy Lucy kikapna. Ha tényleg segíteni akarnak neki a csillagszellemek és valóban annyit fejlődött a varázsereje és ezáltal a szellemei ereje is, akkor azok képességeit ismerve most már a másik lánynak kevés esélye lehetne. Persze csak ha a mangaka is így gondolja mert ez itt a döntő kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ashbringer
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2294 Dátum: 12 feb 10, 15:27:51 » |
|
Semmit sem tudunk a másik csajról, de nekem sokkal szimpatikusabb, min Lucy. Az arca annyira őrült, hogy azt már nem lehet nem szeretni . Én azt mondom győzze le Lucyt! Legyen még több dráma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|