hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #225 Dátum: 10 nov 02, 19:08:40 » |
|
Húha igazatok van. Elnézést kérek a hülyeségem miatt. És még arról is megfeledkeztem, hogy zeref csak alutt/alszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Succ
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #226 Dátum: 10 nov 03, 10:38:53 » |
|
Engem az foglalkoztat jelenleg, hogy Zeref honnan ismerheti Natsu-t? Igaz a "felnöttél"-ből tudjuk, hogy még fiatal volt Natsu. De azért ha meg nézzük, szerintem Natsu nem annyi, mint amennyinek kinéz... Luxus arc alatt is Gazeel-el nem tudtak átmenni a védőfalon, holott csak a kővé váltakat és a 80 év felettieket nem engedte át. Akkor ezek szerint ők már több, mint 80 évesek. De az is lehet, hogy a Dragon Slayer mágia öregíti őket :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
 |
« Válasz #227 Dátum: 10 nov 03, 13:11:57 » |
|
Nem öregíti őket hanem inkább fiatalon tartja. 
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #228 Dátum: 10 nov 03, 13:23:11 » |
|
Szerintem ők olyan fiatalok mint látható a képeken. A mágiájuk az ami ősöreg és ennek kisugárzása okozhatja azt, hogy nem tudtak átmenni a falon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #229 Dátum: 10 nov 03, 20:55:41 » |
|
Úgy látszik minden Oreción Seis tagot "már legyőzték, de még fel áll és bosszút áll" stratégiáját követi  u.i.: 152. fejezetben, nemtom de Brian varázslata a "capriccio" hasonlít a Dragon Ball-ból az egyik karakternek a technikájára khm...Piccolo khm... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 21:05:37 írta samdav »
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #230 Dátum: 10 nov 04, 09:04:35 » |
|
Hellosztok bocsi a hülyekérdésért de én még csak most keztem ell Fairy Tail olvasni és az lene a kérdés hogy mikor szokták ki adni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #231 Dátum: 10 nov 04, 13:44:33 » |
|
Szia! Először is, legközelebb ne dupla posztolj.  Ott a "Módosítás" gomb, használd azt, és szerkeszd a hozzászólásod, ha módosítani akarsz rajta.  A Fairy Tail mangák, illetve az aktuális anime publikálási ideje a hétfői nap szokott lenni általában.  A Fairy Tail projektben résztvevő emberek nagyon igyekeznek, hogy minél hamarabb beérjék a mangát, szóval türelem. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 13:45:05 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #232 Dátum: 10 nov 04, 15:15:04 » |
|
Köszi a választ  ÉS akor máskor modosítok  Csak azt nem értem hogy akor mért lett kihagyva kb 20 rész?? csak kérdem . Meg a manga most hol tart??? És most modosítotam  nagyon uj vagyok most a Fairy tail ben bocsi a kérdések miat .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 15:21:23 írta david-naruto »
|
Naplózva
|
|
|
|
Succ
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #233 Dátum: 10 nov 04, 17:22:42 » |
|
Azért van kihagyva 20 rész, mert anno a csapat elkezdte az anime akkori állásától is a mangát, hogy akik inkább mangát olvassák, vagy egy kicsi spoilert szeretnének azoknak kedvükre tegyenek. A manga most a 209. résznél tart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #234 Dátum: 10 nov 04, 17:30:22 » |
|
Jah értem és ha mondjuk a csapat utoléri majd a mangát akor azt leforditják majd?  Am milyóta megy a manga? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #235 Dátum: 10 nov 04, 17:35:06 » |
|
Mivel ez is az egyik fő projektünk (ha jól tudom xD), így elméletileg igen, végig le lesz fordítva, csak ugyebár nem megy egyik napról a másikra.  2006. augusztus 23. óta fut a manga, a wikipedia szerint. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #236 Dátum: 10 nov 04, 18:40:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
 |
« Válasz #237 Dátum: 10 nov 07, 01:35:14 » |
|
Hát ez nem igaz... Már megint olyan rövid volt a fejezet T.T Levy pont olyan, mint aki tényleg szerelmes Gazille-ba. Akinek pedig ez az utolsó mondata vetekszik egy ˝cool-os bishi˝-ével.
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #238 Dátum: 10 nov 07, 02:49:58 » |
|
Szinte 100%, hogy ez a Caprico csávó egy csillagszellem. A hájfej meg egy gyári idióta, még beszélni se tud.xD De Meldy milyen cuki már.  Amúgy jah, Levi tényleg úgy viselkedik... Most Niki meg Sevanna tuti oda meg vissza vannak.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 02:55:06 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #239 Dátum: 10 nov 07, 04:04:18 » |
|
Iiiiiiiiiigen már megint a legjobb résznél lett vége. *gyáááááá* Ja, Caprico(rnus), a Bak csillagkép. ^^ Meldy is elég gyanús... Vagy nagyon erős, vagy van valami nagyon különleges mágiája. Gray meg Loki, a két sunyi haszonleső.  Szegény Levi, micsoda fejet vágott az első képen, amikor megjelent.  Vehetne pár órát Lucy-től, hogy hogyan lehet idegroham nélkül, hosszú távon elviselni egy idióta harcmániás sárkányölőt. ^^" Csak nekem van olyan érzésem, hogy Mashima-sensei kezd kicsit rámenni a romantikus szálakra? Visszahozta Lisannát, aztán elsütötte azt a kis poént EverGreenel és Elfmannal, most pedig Levi és Gazille. És az sem kizárt, hogy Kana S-osztályú mágussá válásával kapcsolatos bánatához is köze van egy ellenkező nemű egyénnek. ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 04:35:37 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|