25 feb 18, 23:15:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2090052 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #1470 Dátum: 11 okt 01, 23:46:26 »

Egy jó fejezett volt, átjött megint a FT nakamás dolog, és a fantáziák is beindultak a jövőhéttel kapcsolatban.
Rengeteg az a 7év... szinte bármit kitalálhat a mangaka a céh alakulásával kapcsolatban.
Viszont ha Natsuék ott lettek volna amikor keresik őket egy varázslat mögött akkor már otthon lennének, tehát szerintem is TIME TRAVEL lesz a megoldás. Plusz ugye a kaja és hét év alatt simán összejönnek akik összevalók.(mert ha nem akkor gyökerek)
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Harebell
Újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1471 Dátum: 11 okt 01, 23:47:11 »

Rég esett meg velem hogy bármilyen mangafejezet után 10 percig meredten bámuljam a monitort Nevet De úgy láttam nem csak én jártam így amikor elolvastam a befejezést:P A  fejezet eleje a szokásos összefogás, aztán bumm, volt FT, nincs FTO.O Nagyon kellett már egy ilyen ütős húzás, már most meghalok a kíváncsiságtól, hogy mi lesz a következő részben:)

Nem hinném hogy teljesen át lesz alakítva minden eltűnt szereplő külseje, azzal baromi nagy fába vágná a fejszéjét Mashima sensei rajzolás terén. Viszont attól félek kínoz mindenkit még pár fejezeten át, mielőtt megtudnánk mi lett Natsuékkal:D A tengert bámuló fiú valószínű Romeo lesz, bár a mostani fejezetből kiindulva lehet megint kapunk vmi durva csavart a képünkbe:D Arra szerintem kicsi az esély hogy a főszereplőket hosszútávon( örökre?) kiírná. Gerard nekem is rögtön eszembe jutott, szerencsétlen nagyon szenvedhetett 7 évig:(
Naplózva

May the odds be ever in your favor...
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1472 Dátum: 11 okt 02, 06:49:01 »

Én már nem tudok mit írni mert az előttem szólók már mind leírták xD
A lányról annyit h nem lehet hogy a tündéreknek a vezetője?Makarov is azt mondta hogy ezt a szigetet valaha tündérek lakták.Látok benne fantáziát....
Hét év rengetek idő.Nagyon várom már a jövő hetet xD De örülök,hogy ezt a mangát is elkezdtem olvasni Nevet Respect for Fairy Tail  bow
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1473 Dátum: 11 okt 02, 08:07:38 »

Így egy alvás után én ezt szimplán úgy tudom elképzelni, hogy natsuék mondjuk a magnolia melletti erdőben ébrednek azt sem tudják mi van és bemennek a városba, és a kezükbe akad egy újság amin az x791 van és egyből jön a MI A PICSA?? Mert hogy 5 perce még épp a szigeten voltak:D
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #1474 Dátum: 11 okt 02, 08:24:36 »

én már amikor meg fogták a kezüket egyből azt hittem hogy most össze hoznak egy öszhang csapást,ami azért tuti oda ütött volna a sárkánynak ennyi erős mágussal,erre gondolok http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/088/6 De ozt nagyot néztem én is Nevet Ez egy gigantikus fordulat az FT ben nagyon várom a köv részt Mosolyog
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #1475 Dátum: 11 okt 02, 08:55:28 »

Tetszett a fejezet,  bár számomra már kicsit túlzás Makarov teljesítménye... Először Hades jól kiveri belőle a szuszt, utána szívenszúrja a láncszerű varázslatával. Ez nem elég. Visszatér az ereje, és megpörkölteti a kezét Zancrow-val. Azután kiáll bunyózni egy sárkánnyal, ami megint csak felülkerekedik rajta, itt is valamijét átszúrja (látszik, ahogy a vér kifröccsen a kötések közül). De Makarov még mindig él, és lehet, hogy nem virul, de köszöni, jólvan. Abban az arcban sem hal meg, amikor Luxus egymásnak ugrasztja a FT tagjait, akkor sem, amikor a dagadt Elemi Négyes tag elveszi a mágikus erejét. Mi ez az öregember? Macska, hogy 9 élete van Nevet?

A "fogjuk meg egymás kezét" mágiának nem láttam túl sok értelmét... de pont emiatt fognak csoportosan előremnni az időben. Amúgy nem agódok a FT miatt, mert a kissrác a fejezet végén a FT jelét viselte, ergó van még Fairy Tail Nevet:D

Nekem az időutazásra van egy teóriám, bár kicsit furcsa. Urtear is tulajdonképpen időmágiát használt, és a végső mágikus világban, ahol sokkal nagyobb a mágikus ereje, tudott volna utazni az időben, nem csak visszaállítani, meg előretekerni pár tárgyat(/növényt). Az is lehet, hogy ez csak kamu, amivel Hades agymosta, és nem is igaz az egész, de lehet, hogy igen, és én az IGENNEL fogok foglalkozni. Szóval mi van akkor, ha a tündérlány is tud használni időmágiát, de ő sem elég erős ahhoz, hogy használja a valódi erejét. Így a sárkány mágikus energiáját (mert írtó sok van neki, még a sárkányölőknek is nagyon sok van, emlékezzünk az Edolasos arcra) használta fel az idővarázslat létrehozásához. Ha példát kéne hozni, hogyan kell elképzelni, akkor én a Titan A.E című rajzfilm végét hoznám példának (szerintem nem ismerik olyan tól sokan:( ), amikor az ellenség hajója tiszta energiából van, és az megtámadja az emberek űrhajóját (az energia hiányában szenvedő Titánt), de a főhős azt az energiát felhasználva, amivel az ellenség megtámadja, felhasználja, beindítja a Titánt (és még ráadásul vissza is fordítja a csapást, de ez már nem történik meg a mangában:D)

Mindenesetre várom a kövi fejezetet, mert a végét sikerült érdekesre megcsinálni:D Acnologia meg elment, és nem tudunk meg többet a sárkányokról :'(((
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #1476 Dátum: 11 okt 02, 08:59:45 »

Ez de nagy fejezet volt Nevet
Egyébként szerintem nem fognak Natsu-ék öregedni, hanem hibernálódnak, ugyanis kitaláltam egy elméletet (fú most de okosnak érzem magam ikszdé ) Szóval, arról már többször is volt szó itt a fórumon, hogy Natsu, Gazille és Wendy idősebb mint amilyennek látszanak (nem jutottak át a 80 év korhatáros varázsképleten, Zeref ismeri Natsu-t stb.) Lehet, hogy egyszer már hibernálódtak, megállt számukra az idő, lehet hogy valami ilyesmi megtörtént már velük ami most a szigeten Mosolyog Legalábbis szerintem ez elképzelhető Nevet
(De hosszú lesz ez az egy hét várakozás... >.<# )
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Dett95
Újonc
*

« Válasz #1477 Dátum: 11 okt 02, 09:25:36 »

A mindenit, ez rendesen arcon vágott ez a fejezet. A mangaka kitett magáért rendesen:D
Az a lány engem először Meldy-re emlékeztetett, de utána két tippem is született rá. Lehet egy tündér, vagy lehet a tündér, vagyis Mavis mester. Miért temették volna egy olyan helyre, ahol állítólag tündérek éltek, ha ő nem tündér?
És Mashima-sama tuti nem ölte meg őket, egyszer már eljátszotta, hogy megölte a szereplőjét és visszahozta. Habár amilyen lusta lehet, hogy megint ellövi ezt:D A lány biztos megmentette őket, de mi lesz velük 7 év alatt:D
Az a kissrác szerintem is Romeo, a tekintete arra utal, hogy nem fogadta el Natsuék halálát és amint teheti utánuk megy és az ő története lesz az új szál:D
Ez a véleményem, gomene ha már valaki leírta előttem, de lusta voltam végigolvasni a hsz-eketXD
Naplózva
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1478 Dátum: 11 okt 02, 09:49:14 »

Én valamiért örülnék, ha öregednének. Natsu ilyen korban is volt már komoly, ha helyzet adta - de egy 2× éves miért ne lehetne még önfeledten hülye? Naruto se lett olyan fű de komoly, a mittomén hány év edzés után.
Mindenesetre, azt a tábort erősítem, mely örülne az öregedésnek.

Ui.: Kis Fullbustereket!! xD
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1479 Dátum: 11 okt 02, 10:12:51 »

Ez a fejezet eszméletlen volt. Csak úgy tátva maradt a szám. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége főleg 7 évet ugrottunk előre. De arra számítottam, hogy Natsuék visszamennek az öreghez. Az imádkozó csaj én azt mondom, hogy ő Mavis mester, hisz ő nevezte el a céhét fairy tailnek és a lány maga is tündér. Szerintem a csaj egy varázslatott nyomott be, hogy megmentse Natsuékat a sárkány kizárt dolog, hogy Fried valamilyen védő varázslatott csinált volna meg ekkora pusztító erővel biztosan nem bírta volna ki. Többek azt írták,hogy hibernálódtak, de szerintem egy másik dimenzióban vannak, és ott edzenek és nem öregednek ezt tartom reálisnak. Maga a fairy tailel nem történt semmi különös, biztonságban vannak és élik az életüket, csak nem kapnak S osztályú küldetéseket.Amúgy nem lepődnék meg ha Melvdy és Urtear csatlakoztak volna a Fairy tailhez, de ez nagyon kicsi az esély. A kissrác szerintem is Romeo. Nagyon várom már a jövőhetet, bárcsak itt is lenne 7 hét időugrás xd
Naplózva

Jutsu_Master
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1480 Dátum: 11 okt 02, 10:16:12 »

Am a manga készítője tuti hogy a Breath of fire nevű  játék nagy rajongója lehet mert a karakterek nagyon hasonlítanak. Nevet pl: Natsu=Ryu (de ha ő nem is Zeref igencsak hasonlít rá) Lucy=Nina, az a lány aki meg most megjelent nagyon hasonlít a goddes myria-ra. És ez a fekete sárkány pedig 1 az 1-ben Ryu Kaiser formája ikszdé.
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1481 Dátum: 11 okt 02, 10:56:53 »

Nézem a Fairy tail wikijét , Romeót és szerintük is Romeo lesz az a fiú . Bár még nem biztos . Ez a időugrás meg kicsit váratlanul jött .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Nikkie
VIP

« Válasz #1482 Dátum: 11 okt 02, 11:15:38 »

Hmm... Most, hogy olvasgattam mások véleményét, és kicsit elgondolkodtam a dolgon, én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy nem öregednek az eltűnt karakterek, valamint nekik nem tűnik majd fel ez az eltelt 7 év, mivel összejönni a párocskák úgyse fognak, és kell egy magyarázat, hogy miért nem, hát ezért. Nevet

Sőt, az is meglehet, hogy maaajd valamikor előkerülnek Natsuék, megtapasztalják, hogy a világ pusztulásnak indul, megkeresik Urteart (akivel remélem ott lesz a felnőtt Meldy Nevet), és együtt valahogy visszamennek az időben oda, amikor Acnologia (vagy mi), szóval a sárkány eltüntette őket, és megváltoztatják a történelmet. Nevet Bár ez már meglehet, hogy túlkomplikált megoldás lenne. Nevet (De valamit meg muszáj csinálni, mert hát szegény Gérard.) Szomorú
Naplózva
Ucshia Obito
Újonc
*

« Válasz #1483 Dátum: 11 okt 02, 11:41:41 »

Ha hét év alatt gerardot nem végzik ki akkor ez a tanácsi s nagy balfa...valószínűleg gerard halott
Naplózva
nagy12
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1484 Dátum: 11 okt 02, 12:02:24 »

Nikkike van valami ebben az idővisszamenős dologban Nevet Olyasmire gondolsz mint a  Harry Potter 3-ban? Nevet
Bár véleményem szerint az egész szigetet a 3.nagy Fairy Tail mágiával elteleportálták egy másik(talán tündér?)dimenzióba.Edolas után szerintem lehet valami értelme ennek.
Meghalni biztos nem haltak meg mert:1.Ott van a Tenrou-fa amit ha áll nem halhatnak meg ugyebár.(nem tudom hogy a sárkány leszedte-e vagy nem a fát)     Gondolkozik
                                                             2.Ugysem írják ki a főszereplőket xD
Vagy elmentek a csillagszellemek dimenziójába, és az a lány az említett Mérleg csillagszellem.Mondjuk erre a verzióra kicsi az esély(pont 0%) Nevet
De miért pont Romeo a tengerre bámuló fiú(vagy mi xD)?A manga elején is csak néhány részig játszott szerepet,szerintem nem kéne erőltetni a karakterét.Szimpla mellékszereplő(már ha egyáltalán Romeo az)...
Gerardot passzolnám de úgyse végezték ki mert ha eddig nem akkor miért pont az elmúlt hét év alatt tették volna?
Egy hét sok idő,mennyi elmélet fog még születni xD
Naplózva

,,Tedd vagy ne tedd,de ne próbáld''
Sínre fekszel-Shinra Tensei xD
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins