24 nov 27, 17:32:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 791 792 [793] 794 795 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2037906 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #11880 Dátum: 15 okt 20, 23:26:06 »

Nem tudom mit rugóztok még mindig ezen. Csak futjátok a kötelező köröket? Nem gyakran látunk olyan mangát, animét ahol a karakterek azonnal maxon kezdenek tekerni. Abban semmi élmény nem lenne az olvasónak, nézőnek. Nem mellesleg amikor hypolták a Springan tagokat akkor az még nagyon az ív elején volt. Ezt pedig Makarov tette először. Ő amúgy is hajlamos alábecsülni a tagok erejét, mint ahogy tette néhány esetben. Lásd Laxus esete. Még az öreg is meglepődött a kocsiban, hogy mennyit fejlődtek röpke egy év alatt az óvott gyermekei. Szóval nem olyan nagy az a mágikus különbség a FT erősebb tagjai és a Sringan 12 közt. Nem azt mondom, hogy nincs, hanem ez a különbség nem olyan nagy amelyet egy kis szerencsével, kitartással, taktikával, stb. ne lehetne kiküszöbölni. Ebben a jelenetben is ennek lehettünk tanúja. Lucy pont akkor lépi le a fickót aki blokkolja az erejét, Natsu pont akkor üti fel a másikat, aki ráadásul hihetetlen pontosan Ajeel orra előtt szakítja szét a hajópalánkot. Ajeel bambán vagy dermedten néz utána, miközben Erza átmegy a szél páncéljával rohamba. Az egész összefoglalásaként a szerencsés véletlenek összejátszása egy adott időpontban by Mashima. Továbbá nem ez volt az első és nem is az utolsó ilyen a történetben. Böven láthatuk még ehhez hasonló eseményeket. Nekem éppen ez mutatja a történet, az események és cselekmények vezetését az író által.
Naplózva
Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11881 Dátum: 15 okt 21, 12:19:29 »

Ha már történet vezetés... Ugye azzal tisztában vagytok, hogy ameddig a hajón harcolnak az égben Erza nem veszíthet. Mégpedig azért, mert ha veszít ott fönt egyedül, akkor az azt jelenti, hogy Erza meghal. Az ő holtestje esik le a földre, ezzel az FT morálját a béka feneke alól a föld alá nyomva.

Te ezt most komolyan gondoltad? Mosolyog) Akkor segítek elképzelni a jelenetet: Erza holtteste leesik a földre. Natsu meglátja, mit tesz? Elkezd depizni vagy kinyír mindenkit? Vissza lehet emlékezni, hogy mit vált ki Natsuból, ha egy szerette bajban van vagy a vereség szélén áll. Jövő Lucy idővonalában és a végsőkig harcolt, pedig eléggé valószínű hogy haltak meg társai. Ameddig lesz kit megvédeni, Natsu nem hagyja magát és ez feltüzeli a többieket is. Az is elképzelhető, hogy mérgében E.N.D. is előjön belőle.

Egy kis off (mert kiváncsi vagyok a véleményekre): nyilvánvaló, hogy E.N.D. "benne van" van Natsuba. Ahogy más mangákba/animékbe megszokhattuk ha egy karakterbe van egy másik, rosszabb de erősebb személyiség, az mindig előtör ha a barátok élete veszélyben van. Joggal merül fel bennem a kérdés, hogy a sárkányos ív alatt, jövő Lucy idővonalában Natsuból miért nem tört elő E.N.D? Hiszen mindenki meghalt (ő is). Ha END első előtörése pl Erza halála (vagy veresége) esetén történik meg, akkor a FT-nek lesz egy nagy logikai buktatója. Ilyenre az OP-be nincs hiba (ott az egyetlen logikai hiba, hogy Shanks-nek egy hal vitte le a fél kezét. Ezt nem bírom elfogadni.).
Naplózva
Death Force
Akadémiai tanár
*

"Don't look back. Keep on moving forward."

« Válasz #11882 Dátum: 15 okt 21, 13:14:47 »

@Ralite

Én egyetlen egy egyszerű magyarázattal tudok szolgálni: Soha az életben nem volt Tartarossal semmi féle konfrontáció abban az idősíkban és így Natsu soha nem találkozott újra Igneelel. Mert lehet, hogy mindentől bedurvul, de Igneel halála rázta meg a legjobban.
Naplózva

→ † Haters Gonna Hate † 

"True magic results from the courage of the Heart. Boys and girls be ambitious." - Kitty

TOP5 favorit Manga:
1. Mahou Sensei Negima!
2. UQ Holder!
3. Rave Master
4. Fairy Tail & Zero
5. Naruto
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11883 Dátum: 15 okt 21, 13:31:12 »

Akkor még nem volt kitalálva, hogy Natsuban benne van E.N.D. Amúgy Natsu elég gyorsan túltett Igneel halálán.

@Ralite
És szerinted az FT csak Natsuból áll? Makarov és Mavis már így szinte faladták a harcot. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/455/21. Ha Erza elbukik, akkor Natsu lehet átmegy Rage módba felviteti magát a hajóra Happyval, de le sem tud szállni, mert egyből rosszul lesz. Na de kicsit eltértem. Natsu átmegy Rage módba, de a többi céhtag morálja 0 lesz. Mint anno a Mester bukásánál. Érdekes egybeesés, hogy ő is lezuhant. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/050/3
Erza nem halhat meg, mert az egyik főszereplő, még szerepe van a sztoriban, és 1 éves időugrás után vagyunk.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #11884 Dátum: 15 okt 21, 14:43:33 »

Erza a páncélos titán( aot) és egy istennő lánya így soha nem fog meghalni, ügy lezárva.
A fontos kérdés inkább, hogy Lucy+Cana a két semmire nem képes izé, hogy fogja túlélni a rage mode Brandish-t  ( amúgy main dish az a főétel akkor a bran+dish az a korpa étel? ) ,
1. elszaladnak
2. Laxus megmenti őket
3. Gildarts menti meg őket
4. Natsu megérzi a csaj szagát és ő megy oda kérdéses, hogy mit tud kezdeni vele
5. ketten legyőzik  ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva

Dungeon Lord
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #11885 Dátum: 15 okt 21, 16:58:27 »

Erza nagyon jó karakter volt http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/315/8 eddig. Innentől bullshit és logikátlan Dragonball power upja és 1ütéses győzelmei voltak egymás után.(Kagura sokkal értékes kardmágus,mint Erza).Erza csak a harcok alapján értékelhetetlen. Mert a humora és hülyeségeit a mai napig bírom Mosolyog.Másik pedig Erzának nem nagyon illik A bajtársak és céhvédelmi szövegei,mert 1év után szerencsétlen Juviát hagyta majdnem meghalni. Natsunak ez a szövegelés jobban illik,mert ő tényleg összeállítóta  az egész céht.

Talán én leszek az egyetlen,de én jobban örülnék,hogy az 1év utáni edzések után.Az erőviszonyok most változnának. Ideje lesz Gray és Natsunak túlszárnyalni Erzát.És Luxusnak pedig Gildtarscót.Stbstb.
Luxus kapcsán pedig nagyon örülnék,ha mind3 ősi mágiát képes használni.Mert így talán képes lenne E.N.D ellen is harcolni.
Ajeel kapcsán pedig nem kéne a leggyengébb tagnak nevezeni. Várjunk ki a végét. Mert én  Wahrut tartom a leggyengébb tagnak.
457:
Amúgy a mai fejezet legjobb pillanata ez volt:http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/457/7Lucytól ez egy óriási fejlődés volt. Az elején nem örültem ennek a fanservicek,de ez a kép mindenért kárpótolt.
Naplózva
bdaniel
Gennin
*

« Válasz #11886 Dátum: 15 okt 21, 17:05:20 »

Senki sem fog END ellen harcolni max Zeref....
Gondolom a 3 fairy tail varázslatra gondolsz. A pajzs mellékhatàsai miatt nem ér sokat, ha a fairy law elég erős lenne idebakkor màr használták volna a glitter meg max. Cana...

A forun kezd ki tud nagyobbat belerúgni Erzaba forummá válni...
Naplózva

Ralite
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11887 Dátum: 15 okt 21, 22:30:00 »

Eh... Most kb. azt mondtátok hogy Natsu nem tudna hatni a többiek moráljára? Mondom jobban: Natsu ne tudna hatni a többiek harcolni akarására?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11888 Dátum: 15 okt 22, 00:26:24 »

Nézd másképp. Erza az egyik legerősebb FT-és. Ha ő meghal, egyetlen és a legelső Pajzstól, akkor nincs remény az FT számára.

------------------
Na várjunk csak! Brandish elkezdi zsugorítani Lucy házát, amiben vannak. Lucy sprintelve épohogy kijut, mielőtt összenyomná őt a falak: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/457/9 Ha Brandish magát is összezsugorította, hogy több ideje legyen kijutni a házból, akkor is lehetetlen, hogy amint kiér Lucy és hátra néz, akkor ő már ott álljon ruhában, megszárítkozva!
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 22, 12:53:45 írta Tilon » Naplózva

AFR
Gennin
*

« Válasz #11889 Dátum: 15 okt 22, 14:23:00 »

Pedig nem lehetetlen.
Szárítkozás: Lekicsinyítette a testén levő vízmolekulákat
Ruha: Lecserélés mágia amiről tudjuk h nem ritka
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #11890 Dátum: 15 okt 22, 14:31:33 »

Egy dolog biztos. Lucy anyja, Laila nagyon megszívatta őkelmét amiről az arca tanúskodik. Ez most már biztos. Tipikus Luffy és Chinjao feeling fog itt bekövetkezni mire megtudjuk, hogy mit is csinált Laila vele.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11891 Dátum: 15 okt 23, 07:58:17 »

Tilon:

A pancsoló Brandish lehetett egy gondolati kivetūlés is. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oliver
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #11892 Dátum: 15 okt 24, 14:46:01 »

Remélem azzal nem árulok el nagy spoilert hogy 2 hét múlva hétfőn dupla fejezet! kacsint Spoielrt meg másik témába mindjárt írom tetszeni fog sokatoknak. ( szerintem)
Naplózva
BRON94
Gennin
*

« Válasz #11893 Dátum: 15 okt 24, 16:40:53 »

457 fejezet.
Lucy és Bradish fürdőzésétől nem sokat vártam ,sokat kaptam.
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/457/7    Ez jelenet Lucy legmenőbb pillanata .  
És Layla rejtélye is kiderül előbb utóbb .

Ami Ezra témát  illeti csak annyit fűzök hozá , ha  valaki  először  veszít  az FT-böl  az biztos nem ő lesz az ennyi.
« Utoljára szerkesztve: 15 okt 24, 16:41:51 írta BRON94 » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #11894 Dátum: 15 okt 24, 17:10:45 »

A vízcsepp zsugorítás jó ötlet. Az tényleg megeshet.

Csak én vagyok, vagy a linkelt oldalon, ami sokak kedvence lett ebből a fejezetből Lucy a cicafülekkel, meg ezzel a tekintettel hasonlít Lucyre... Egy másik anime béli Lucyre.^^
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130726052703/villains/images/3/31/Elfen_Lied_Lucy_by_D_jien.jpg
Naplózva

Oldalak: 1 ... 791 792 [793] 794 795 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins