25 feb 19, 00:20:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 847
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail manga  (Megtekintve 2090131 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
red
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1065 Dátum: 11 jún 25, 11:05:57 »

és Romeo nem lehet ? Tudjátok Macao fia nagyon hasonlít rá Gondolkozik
Naplózva

Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #1066 Dátum: 11 jún 25, 13:16:10 »

A fairy tail manga mikortol szokott fent lenni?
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #1067 Dátum: 11 jún 25, 13:18:39 »

Amikor Fried csapdája miatt nem tudtak elmenni (Köszobor, vagy 80 évesnél idösebb), nem lehet hogy ö natsu egyik elözö élete? Nevet És a sárlkányölök mindig reinkárnállodnak? Nevet
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1068 Dátum: 11 jún 25, 13:46:04 »

Húha Nevet ütős kis rész volt Nevet Gray vs Urtear :DDD Bírom amikor a legdurvább csaták között bevágják ezeket a poénos részeket,Juvia nagyon ott volt Nevet Gray meg egyszerűen lealázta Urteart Nevet Bár még csak most jön a neheze,de nem tudom h Urtear most mind a két mágiát használni fogja vagy csak az egyiket,mert ha használja a Lost Magic-et is,akkor Graynek kicsit nehezebb dolga lesz....
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1069 Dátum: 11 jún 25, 14:48:06 »

Fasza kis fejezet volt! Urtear és az ice make igencsak meglepet..Nyelvesít
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1070 Dátum: 11 jún 25, 14:51:25 »

Hát sztem nem fogja már használni az idő manipulálást, de nem semmi az ice make teknikája sem. Bár kétlem, hogy Grayt le lehetne győzni, pont jéggel. Jó harc lesz, de tuti ő nyer. Nagyon kemény volt ez a vér megfagyasztás.
Naplózva
anno3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1071 Dátum: 11 jún 25, 14:53:28 »

de egyébként mi történt Ur lánya és Natsu harcával mi lett???nem emlékszem vagy az félve lett szakítva?
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1072 Dátum: 11 jún 25, 16:23:33 »

A dagi voodoo figurás csávó szakította meg a harcot mikor Lucy is odakeveredett miután Kana elaltatta. Natsu-Lucy 2v1ben lecsapták a dagit, ezalatt Urtear elment. Viszont furcsa mód mintha Urtearnek nem sima jégből lett volna a ice makeje. Túlzottan sötét még a manga alapján is, Gray jege sokkal tisztábban van megrajzolva. Lehet az oka a lost magic jelenléte vagy csak szimplán így akar külömbséget tenni a 2 jég között?  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 16:25:08 írta Ronyszkusz » Naplózva
Zer0
*

« Válasz #1073 Dátum: 11 jún 25, 17:15:11 »

Vhogy csak jelezni kell a különbséget, am ha emlékszel, animében is más színe volt leon és gray jegének. Grayé kék, leoné meg nem is tom mi a neve, de olyan mint a foszforeszkáló bevonatok voltak régen Nevet Gondolom Urtearnak olyan lesz mint URnak.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1074 Dátum: 11 jún 25, 19:19:37 »

Azért ne vegyük a mangát meg az animét egy kalap alá! Animében sokmindent meglehet oldani egy minimális változtatásokkal. Amúgy mellékesen lehet csak később gondolta meg magát Mashima mester mert ezen a képen a két tanítvány jege között nem találok külömbséget árnyalat formában. Ez itt pedig az OS arc motoros része Mosolyog. De az is meglehet, hogy csak én vagyok szőrszál hasogató és felesleges részleten töröm a lassan már a sültkrumpli szintjére zuhanó agykapacitásom ...
Naplózva
Den
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1075 Dátum: 11 jún 26, 01:02:19 »

Amúgy elég furcsa nekem, hogy Gray ezelőtt mégcsak nem is találkozott Urtearrel sose, de tudta, mi az elveszett mágiájának a gyengepontja...
De ezt leszámítva eddig egész jó a harc, Gray bekapott pár capoeira mozdulatot. ikszdé

Ja és:
Fuss, Meldy! ikszdé
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #1076 Dátum: 11 jún 26, 10:05:10 »

Ez a Juvia olyan hülye. ikszdé Istenem, tök poén volt a mostani Gray mániája, ami a legtöbbször inkább idegesítő. Nevet És az a kúszás, istenem. xD
Meldy-vel annyira aranyosak együtt. Remélem, ha FT-s lesz Meldy, utána Juviához fog kötődni Urtear helyett. :3

Gray tök jó volt. *.* Annyira bírom, hogy megmentette Juviát, de már mintha meg se történt volna, totál hűvös, semmi érzelem. ikszdé És jó volt, hogy a véréből formált jeget, ügyes. Pontosan

De hogy az a hülye Urtear még a jégmágiára is képes, hát ez borzasztó. Durci

Amúgy meglehet, hogy közölte Urtear Gray-jel, hogy ő azért nem tudja legyőzni Hadest, mert élőlényekre nem hat a mágiája, csak akkor egy bizonyító flashback egy képkocka erejéig jöhetett volna...

A kis Urtear olyan volt, mint a kis Lisanna. ikszdé Egyébként nem fér a fejembe, hogy ha egyszer Urtear mindig is utálta az anyját, akkor miért utálja Gray-t is azért, mert "megölte" Ur-t. Hmm?

Továbbra is várom Erzát. xD Persze nem harcolni...
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1077 Dátum: 11 jún 26, 11:16:55 »

Szerintem ez olyan lehet mint Lyon-nál,hogy ő akarta legyőzni Urt,csak már nem tudja mert meghalt xD
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1078 Dátum: 11 jún 26, 20:04:07 »

No megnéztem, ezt a fejezetet vegyes érzések keringenek bennem. Urtear egy igazi bélféreg Graynek, ez a nyáladzós dumája egyáltalán nem tetszett nem szeretem az ilyet, viszont a harc tetszett. Juvia mit is mondhatnék, hát ő simán, csak Juvia Nevet.
Naplózva
anno3
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1079 Dátum: 11 jún 27, 07:57:19 »

Mindenki Urt akarta megölni,mintha valami nagy bűnöző lett volna,miközben csak egy magányos anyuka volt. Kíváncsi vagyok az ő történetére...ezek mindig olyan izgisek Pontosan  Általában legtaglóznak  bow
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\\\"Bárcsak volna öt életem! Akkor öt különböző városban születhetnék, és öt emberöltőnyi ételt ehetnék, és ötféle karrierem lehetne, és ötször szeretnék bele ugyanabba a férfiba.\\\\\\\\\\\\\\\"- Bleach
Oldalak: 1 ... 70 71 [72] 73 74 ... 847
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins