MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #15 Dátum: 11 márc 24, 05:44:16 » |
|
Leginkább úgy érzem, hogy Loke-ra hasonlítok leginkább. Lojalitás teljesen megvan, és akit szeretek, azt akár saját testi épségem árán is szeretném megvédeni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #16 Dátum: 11 ápr 28, 21:50:37 » |
|
Hogy Chakra-samatól vegyek példát: Ha hangemberkedni kell, akkor Natsu - Ha taplónak kell lenni, akkor Gray. - Ha melóról van szó, akkor Gray - Ha komolynak kell lenni, akkor Gray - Ha kedvesnek kell lenni, akkor Gray - És ha segíteni kell, akkor Gray és még úgy is nézek ki, mint Gray. Komolyan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kingofjutsu
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 11 jún 14, 10:04:26 » |
|
Hát én szerintem Gray lennék, mert hasonlítok rá egy kicsit(nővérem szerint), utálom ha van rajtam fölső és még a mágiája is fekszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabig35
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 11 jún 27, 09:28:20 » |
|
Én valahogy egyik sem...De ha van benne olyan karakter,aki általába csendes csak baráti körben hangoskodik és rettentően változékony a természete(egyikpercben komoly,másikban hülyül stb) akkor az.Igy hirtelen nemjut eszembe ilyen szereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KiRaH
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Yaoi Fan.Girl & Trollkirálynő xD
|
|
« Válasz #19 Dátum: 11 júl 10, 13:39:03 » |
|
Hááát talán Erzára xD Arcra hasonlítok rá sokak szerint hajra egyátalán nem..xD Elég szigorú és komoly természtű vagyok de valamikor kedves segítőkész és bármire képes lennék a szeretteimért
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 12, 18:00:49 írta KiRaH »
|
Naplózva
|
"A jövő nem végleges, nincs végzet, amíg be nem végzed."
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 11 aug 04, 13:12:56 » |
|
Hogy Chakra-samatól vegyek példát: Ha hangemberkedni kell, akkor Natsu - Ha taplónak kell lenni, akkor Gray. - Ha melóról van szó, akkor Gray - Ha komolynak kell lenni, akkor Gray - Ha kedvesnek kell lenni, akkor Gray - És ha segíteni kell, akkor Gray és még úgy is nézek ki, mint Gray. Komolyan Gray a kedvencem.. pláne amikor komoly.. Képet! :ĐEgyébként én leginkább Erzával tudok azonosulni.. jelenleg. Nem tudom lesz e még hasonló női karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warshif
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #21 Dátum: 11 okt 13, 13:34:08 » |
|
én Gildartz-ra hasonlítok leginkább Ha nem figyelek oda rendesen akkor szinte mindig valami eltörik,elszakad,stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
natsu02
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 12 ápr 07, 16:18:15 » |
|
hát gajele mert szeretem a zuzos macskákat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #23 Dátum: 12 máj 22, 18:26:59 » |
|
talán erza vgy kana, mert egy kicsit harcias vok, de elég hogy is mondjam érzékeny
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Volcaz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 12 jún 11, 19:50:21 » |
|
Azt mondanám, hogy Laxus és Happy légyottjából akár én is születhettem volna (kinézetre is olyan vagyok, mint aki félig állat xD).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #25 Dátum: 12 jún 11, 22:29:01 » |
|
Mirára, mert vannak nyugis pillanataim, de ugyan akkor démoni is akad Kicsit Lucyre, de csak abban, hogy utálom, ha valaki belép a magánszférámba
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Orshee
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #26 Dátum: 12 júl 13, 16:30:56 » |
|
Én Mirára Általában kedves és mosolygós vagyok, de ha felhúznak (vagy bántják az öcsikém) akkor előjön a démoni énem És arcra is legjobban rá hasonlítok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fafelyjonny
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #27 Dátum: 12 júl 23, 15:49:52 » |
|
kifejezetten jo kérdés... nem tom kinek lennék a legjobb hasonmása. hát vagyok annyira tulpörgő (föleg 5 liter energia ital után ) mint natsu.ha kell kedves vagyok mint Mirajane.ha kell akkor harcolok még nálamnál erösebbek ellen is mint erza.ha kell akkor a háttérben maradok mint mistgun... sok mindenkire hasonlitok de mégis senkire...(ezt érdekesen fogalmaztam meg... )hát valoszinüleg én egy külön karakter lennék.de ha választanom kellene hogy ki legyek akk natsu.ugy mint ő mindig kiállok a barátaimért!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #28 Dátum: 12 aug 08, 10:37:46 » |
|
Azt nem tudom, h kire hasonlítok a legjobban, de gondolkozom rajta. Az biztos, h olyan szeretnék lenni mint Mira vagy Erza. Bár valamelyest hasonlítok is rájuk. *-*
|
|
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #29 Dátum: 12 aug 21, 15:20:29 » |
|
Kinézetre Wendy és Lucy keveréke lennék, bensőben pedig Pantherlily, mert kötelességtudó vagyok, szeretem a gyerekeket és néha megijedek a villámlástól...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|