25 máj 09, 18:42:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 809165 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2160 Dátum: 14 jan 04, 12:40:57 »

"Igen, akkor most Gray elárulja az FT, de persze mégsem és kell egy robotsárkány is!"
Ne hagyjuk ki, hogy csináltak Natsunak egy gyerekkori visszaemlékezést, amiben teljesen hülyének állították be.

A Zentopiában az nem tetszett, hogy megpróbálta Lucy Apját úgy feltüntetni, mintha ő lett volna a világ legjobb apája.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2161 Dátum: 14 jan 09, 12:57:47 »

Pedig pont ez az az anime ahova nagyon könnyű lehet fillert beilleszteni. Szinte elrontani a művészet és nem rosszul megcsinálni. Nekik sikerült. Nevet Szerintem éppen ez az amiért inkább úgy döntöttek, hogy leállnak és nem kísérletezgetnek vele.

Véletlen nem a grafika miatt állította le Hiro?
Ha igen, akkor viszont, lehet a jövőben fillerek hiába 70 fejezet ide vagy oda. Egyszerűen átállnak a 25 részes évadokra és akkor jó minőségben meg tudják oldani
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2162 Dátum: 14 jan 09, 13:35:31 »

Hiro valóban említett olyat, hogy nem volt megelégedve a grafikával, de a következő héten már elismerően nyilatkozott az aktuális epizódról. Egyszerűen nem volt helye a fillereknek. A Fairy Tail nem olyan, hogy megszakítanak egy történetszálat és elkezdenek fillereket adni. Inkább leálltak, különben beérték volna a mangát és ki tudja, hogy meddig lett volna filler vagy utána álltak volna le.

Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2163 Dátum: 14 jan 09, 22:37:37 »

Nyilván én sem arra gondoltam, hogy csak úgy a sztori közepébe rakjanak be fillert (mint egyes animéknél, khm.. Bleach).
Elképzelhető, hogy a vér miatt is váltják. Ha nem lesz vér ott ahol most tart a manga az nagyot fog elvenni az értékéből.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
gray4
Újonc
*

« Válasz #2164 Dátum: 14 jan 22, 18:32:47 »

hello. Nem tudom h jo helyre irok e, megkerdeznem h a Fairy Tail lel mi ujsag van? Az anime fog folytatodni vagy nem? Es ha nem mangaba hanyadik resznek felel meg az anime utolso resze?Mosolyog
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2165 Dátum: 14 jan 22, 18:43:07 »

Az anime idén áprilisban tér vissza a képernyőkre.
Az anime a 297-es fejezettel ér véget. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #2166 Dátum: 14 jan 24, 20:38:13 »

Kiváncsi vagyok hogy mennyire fogják majd cenzurázni, az utolsó 2-3 manga fejezetet elég durva volt Nevet

Azt nem tudjátok hogy ki lesz lucy hangja? Aki eddig volt (aya hirano) az elvileg kiszállt a seiyuu bizniszböl :S
Naplózva
Bastian

« Válasz #2167 Dátum: 14 jan 24, 20:54:00 »

Lucy hangja továbbra is Aya Hirano lesz. Mosolyog

http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-08-27/aya-hirano-returns-to-voice-acting-on-new-works-again
A hír mellesleg több, mint 2 éves.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2168 Dátum: 14 jan 26, 23:07:52 »

Legyen ugyanaz, mint ami régen volt, mindenben. Csak folytassák már. Én megvoltam vele elégedve. Igaz, 1x-2x voltak hullámvölgyei, de elviselhető volt. A fanservice-zel elrontanák az egész animét, nem az van, hogy "izé" vagyok, meg nem tetszik, de szerintem elrontaná a tartalmát. Elég a mangában...  + egy tucat olyan anime van, ne legyen már a Fairy tail is a tucat animék között. Emiatt dicséretet érdemel Kishimoto sensei. (Naruto) Vegyen példát róla Mashima. Én a történetéért szerettem bele, nem a fanservice miatt. A 2 együtt meg nem igazán szokott működni, legalábbis nálam ebből a szempontból nincs arany középút. A vér miatt nem panaszkodnék, talán komolyabban hatnának az események az emberre.
Naplózva

Bastian

« Válasz #2169 Dátum: 14 feb 14, 11:52:19 »

http://www.fairytail-tv.com/

Az anime hivatalos oldala.
Úgy néz ki, hogy szerdánként mindig lelepleznek kettő vagy három karakterdizájnt. Múlt héten volt Erza és Gray, előtte pedig Natsu és Lucy. Most szerdán pedig Wendy, Carla és Happy. A Character ponton lehet megtekinteni az eddigi kinézeteket.
Natsu lángjai mennyivel életszerűbbek lettek.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2170 Dátum: 14 feb 14, 14:03:43 »

Elég más lesz a grafikája, és eddig úgy néz ki, hogy a pozitív irány felé változik Nevet
A movie-hoz hasonlít így elsőre. Remélem több képkocka lesz a harc jelenetekben és kevesebb cenzúra Nevet
Egyébként igen Bastian, Natsu lángjai nagyon ott vannak Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2171 Dátum: 14 feb 15, 15:27:36 »

Köszi a linket, Bastian, hasznos. kacsint

Ha ilyen marad az anime rajzolása, akkor (legalábbis a képi) minőség garantált lesz. Egészen jól a mangára hajaz. Csak Lucy és Wendy hajszíne fakó kicsit...

Vajon a maradék három ki lesz?
Ha tippelnem kellene, akkor az első Gazille, a második Juvia, az utolsó pedig Luxus.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian

« Válasz #2172 Dátum: 14 feb 15, 18:27:19 »

A maradék három árnyat elnézve az utolsó egyértelműen Laxus, az első pedig Gajeel lesz valószínűleg. A kettejük között lévőn sokáig gondolkodtam, hogy ki is akar az lenni, végül az eredetileg fülnek gondolt kinövés az árnyból szerintem Juvia sapkája lesz, így Juvia lesz a középső árny.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2173 Dátum: 14 feb 15, 21:35:46 »

A másodikon egy kicsit én is elgondolkoztam, de egy bizonyos bevonulós képen (nem linkelem, mert az animében mlg nem volt) jól látható, hogy Juvia ruháján van két díszzsinór, ami az árnyon is jól kivehető.

Plusz ugye az anime még a Nagy Mágiajátékoknál tart, így az öltözékek is onnan valóak.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2174 Dátum: 14 feb 15, 23:42:53 »

Engem is a moviera emlékeztet az újabb grafika. Vajon a változtatásokat meghagyják? Gondolok itt a Mágia Tanács épületére vagy a palotára Crocusban. Egyébként a színek engem is kicsit zavarnak, túl fakók. Ez egy vidám anime, színesnek kell lennie. Mondjuk nem biztos, hogy a színezés ilyen lesz, ezek még csak karakterképek, nem az animéből vett pillanatképek.

A középső szerintem is Juvia lesz.  Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins